Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Οι αποψεις διίστανται... Περσι εναν φιλο μου τον εκοψαν επειδη ειχε τατουαζ στο μπρατσο μικρο κιολας και του τονισαν οτι απαγορευονται! Καλο ειναι να μη κρινουμε λεγοντας οτι ο αλλος δεν εχει καμια ιδεα, οτι ακουμε λεμε και μοιραζομαστε πραγματα, δεν εχουμε κανεναν συμφερον και κανενας δε τα ξερει ολα... Αν ειναι να μιλαμε με αγενεια λες και τα ξερουμε ολα καλυτερα να μη συμμετεχουμε και οτι αποριες εχουμε να παιρνουμε κατευθειαν στα τηλεφωνα που υπαρχουν για την προκηρυξη !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikoletamaria την Δευ Απρ 18, 2022 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια ερώτηση. Ο Μηχανοσυνθετης Α/Φ ΤΧ θα είναι στις μονάδες τις αεροπορίας στρατού ενώ ανηκει στο τεχνικό; Ή έχει και το τεχνικό Α/Φ και αν ναι Σε ποια περιοχή είναι η μονάδες του. Ευχαριστω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Όσον αφορά τα τατουάζ η αλήθεια είναι πώς είναι ανάλογα στην κρίση της κάθε κριτικής επιτροπής. Δηλαδή υπάρχουν άτομα τα οποία θα σε κόψουν αν βρουν την ευκαιρία με το παραμικρό στίγμα που φαίνεται σε εμφανές σημείο αλλά είναι και άλλοι που και γεμάτος να είσαι δεν σου λένε κάτι εδώ και στην αστυνομία δεν ασχολούνται πλέον τους αφήνουν όλους. Αν έχεις βύσμα και και κανονίσει ακόμα καλύτερα αν όχι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να έχεις θέμα. Και εννοείται πως δεν πας με τατουάζ με πολιτικό περιεχόμενο.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
nikoletamaria έγραψε:Παιδια μια ερωτηση οποιος γνωριζει, σχετικα με την κολημβυση πηδαμε απο τον βατηρα ; Τι εχετε ακουσει ;
Περισι σε δύο επιτροπές που ξέρω απο μέσα σε βάλανε αλλά με 3 λεπτά διαθέσιμο χρόνο κανεις το 50αρι και προλαβαίνεις να κάνεις και καφέ
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
33ΜΚ έγραψε:Λοιπόν θα το πούμε για τελευταία φορά επειδή μερικοί-μερικές δεν έχετε ιδέα εδώ μεσα, τα τατουάζ επιτρέπονται ακόμα και σε εμφανή σημεία αν δε προσβάλλει τον ελληνικό στρατό και το κράτος δεν έχεις κανένα θέμα απολύτωςΚαλό είναι όταν θέλετε να πείτε κάτι να είστε σίγουροι για αυτό που λέτε και όχι για το τι λέει η προκήρυξη.
Έχω συνάδελφο με μανίκι τατου και τατου στο λαιμό αυτό και το κλείνουμε εδώ για ακόμη μια φορά
Κύριοι κάποιοι εδώ μέσα είστε άσχετοι και επικίνδυνοι βλέπε 33 ΜΚ φίλε μου επειδή περάσανε συνάδελφο σου επειδή έχει μπάρμπα στην Κορώνη δεν σημαίνει ότι πράξανε και σωστά, οι ΠΚΕ γίνονται σε 7 επιτροπές , σε κάποιες πέρυσι κόψανε άτομα με τατουαζ και αλλού τους περάσανε, σε άλλες επιτροπές κόψανε άτομο που ήταν ΟΒΑ το όποιο περνάγανε το όριο του ΔΜΣ και τα cm Της περιφέρειας αλλά δεν τους φαινόταν και περάσανε βόδι πολίτη που του φαινόταν και φυσικά την επόμενη μέρα κόπηκε μίλι , αλλόυ κόβανε μίλι 7.31 και αλλού πέρασανε άτομα με μίλι 7.35-7.40
Μην προσπαθείς να μας περάσεις το λάθος για σωστό και προβλεπόμενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 18, 2022 6:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Fanis644 έγραψε:Μια ερώτηση. Ο Μηχανοσυνθετης Α/Φ ΤΧ θα είναι στις μονάδες τις αεροπορίας στρατού ενώ ανηκει στο τεχνικό; Ή έχει και το τεχνικό Α/Φ και αν ναι Σε ποια περιοχή είναι η μονάδες του.Ευχαριστω
Είναι δυο ίδιες ακριβώς ειδικότητες στο ΤΧ και στην ΑΣ και οι δύο υπηρετούν σε μονάδες ΑΣ με τον κύριο όγκο ατόμων στον βόλο στο εργοστάσιο Ακριβώς ίδια καθήκοντα και οι δύο πετάνε σαν πλήρωμα και οι δύο πετάνε Σαν χειριστές στα οπλικά
Καλησπέρα ειμαι ΟΒΑ πηρα θετικη εισηγηση και το ΑΦΜ που χρειαζεται για την προκυριξη. Τωρα εχω τελειωσει επαλ εχω και διπλωμα Β κατηγοριας... Τωρα το ερωτημα μου εκτος απο το απολυτηριο λυκειου το διπλωμα την ταυτοτητα μου (την στρατιωτική) την εισηγηση και το ΑΦΜ χρειαζεται κατι αλλο να δηλωσω σε μορφη pdf; Οπως οικογενειακη κατασταση κ. Α. Η ειμαι ενταξει μονο με αυτα τα δικαιολογητικα;
Υ. Π. Ευχαριστω πολυ
Υ. Π. Ευχαριστω πολυ
Παιδιά μία βοήθεια SOS θα ήθελα την είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν μου απάντησε κάποιος. Στην προκήρυξη του 21 έγραφε πώς μοριοδοτούνται Ακόμα και τα δύο εξάμηνα του ΙΕΚ Στη φετινή του 22 εγώ που έχω τέσσερα εξάμηνα δίχως το βεκ ή την πιστοποίηση θα πρέπει να βάλω αυτό σαν αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων ή το απλό απολυτήριο λυκείου μου και ακόμα για απολυτήριο στρατού θέλει αυτό που είναι πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τυπου α. Ευχαριστώ πολύ
Τότε εγώ γιατί είμαι μέσα ρε μάγκα με τατου στο χέρι ; Έχω και εγώ μπάρμπα;
nikoletamaria έγραψε:Παιδια μια ερωτηση οποιος γνωριζει, σχετικα με την κολημβυση πηδαμε απο τον βατηρα ; Τι εχετε ακουσει ;
Εμάς πέρσι μας έβαλαν από μέσα. Δεν πέσαμε από το βατήρα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !zoikasa έγραψε:nikoletamaria έγραψε:Παιδια μια ερωτηση οποιος γνωριζει, σχετικα με την κολημβυση πηδαμε απο τον βατηρα ; Τι εχετε ακουσει ;
Εμάς πέρσι μας έβαλαν από μέσα. Δεν πέσαμε από το βατήρα.
Re pate Kala σε ευχαριστώ πάρα πολύ με βοηθησες. Απλά αν μπορείς ν μ λυσεις μια απορία. Πως γίνετε ο Μηχανοσυνθετης Α/Φ του τεχνικού ν είναι ουσιαστικά στη αεροπορία στρατού; Δεν θα έπρεπε να είναι σε μονάδες του τεχνικού; Και γτ δεν έβγαλε η αεροπορία στρατού πιο πολλές θέσεις για να δηλώσουνε όλοι εκεί αφού εκεί θα πάνε και τις μοίρασανε από 50 θέσεις στο καθένα; Είναι σίγουρο ότι αν δηλώσω Μηχανοσυνθετης Α/Φ ΤΧ θα είναι σαν να δήλωσα Μηχανοσυνθετης Α/Φ Α/Σ και θα με μια ζωή στην αεροπορία στρατού; Λόγο το ότι ζητάει c1 και εγώ έχω Β2 στα αγγλικά γιαυτό δεν μπορώ ν δηλώσω στην Α/Σ. Εάν ξέρεις θα με βοηθούσες πάρα πολύ. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ γτ δεν μπορούσα να βγάλω άκρη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Το 2015 αφού βγήκε νόμος για τα τατουάζ στις Ε. Δ να μην είναι σε εμφανή σημεία και να μην φενονται από χειμερινές και καλοκαιρινές στολές και να μην προσβάλουν κλπ κλπ (υπάρχει στο γοογλε), βάση ΝΌΜΟΥ όπως γράφουν είσαι καλυμμένος για τα ΜΗ εμφανείς σημεία, τωρα για τα εμφανή πολλά ακούστηκαν από άτομα που πέρασαν σε αστυνομίες και στρατό με τίγκα εμφανή τατουάζ,(λαιμό, δάκρυα στα μάτια λες και είναι ναρκος κ αλλά κουλά που άκουσα) αλλά όπως προείπε και ο φίλος είναι σε ποιον θα πετύχεις και πως θα σε αντιμετωπίσει η εκάστοτε επιτροπή, άλλοι με μεικ απ' πήγαν τους έπιασαν και απλά τους είπαν δεν πειράζει όλα καλά, τώρα βύσμα; Σωστή κρίση; Ποιος ξέρει.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
G_Mosh έγραψε:Καλησπέρα ειμαι ΟΒΑ πηρα θετικη εισηγηση και το ΑΦΜ που χρειαζεται για την προκυριξη. Τωρα εχω τελειωσει επαλ εχω και διπλωμα Β κατηγοριας... Τωρα το ερωτημα μου εκτος απο το απολυτηριο λυκειου το διπλωμα την ταυτοτητα μου (την στρατιωτική) την εισηγηση και το ΑΦΜ χρειαζεται κατι αλλο να δηλωσω σε μορφη pdf; Οπως οικογενειακη κατασταση κ. Α. Η ειμαι ενταξει μονο με αυτα τα δικαιολογητικα;
Υ. Π. Ευχαριστω πολυ
εισαι ειδική κατηγορια τρι η πολυτεκνος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 18, 2022 10:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
33ΜΚ έγραψε:Τότε εγώ γιατί είμαι μέσα ρε μάγκα με τατου στο χέρι ; Έχω και εγώ μπάρμπα;
Πολύ πιθανών ρε μαγκα ή πολύ απλά κάποια επιτροπή δεν έκανε σωστά την δουλειά της, στο ξαναλέω ρε μάγκα για να το χωνεύεις όπως περάσανε παχύσαρκοι σε κάποιες επιτροπές και άτομα με μίλι 8 λεπτα ετσι περάσατε και εσείς με τα τατουάζ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 18, 2022 10:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες