Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Την πρώτη φορά όταν μου έδωσαν το χαρτάκι από το φρουραρχείο πήγα στο ναυτικό νοσοκομείο πίσω από το Μέγαρο μουσικής Αλλά τώρα στην κατάταξη μου μου γράφει ναυτικό νοσοκομείο Πειραιά στην ακτή Μουτσόπουλου
(Εκεί είχα πάει στην πρώτη αναβολή, πέρυσι στο τέλος στην επιτροπή για να μου δώσουν τον πρώτο χρόνο, αλλά φέτος κάνω μόνο αυτό η ξανά κάνω όλη την διαδικασία όπως πέρυσι;)
(Εκεί είχα πάει στην πρώτη αναβολή, πέρυσι στο τέλος στην επιτροπή για να μου δώσουν τον πρώτο χρόνο, αλλά φέτος κάνω μόνο αυτό η ξανά κάνω όλη την διαδικασία όπως πέρυσι;)
Ναυτης95
Ναι, ακριβώς, την ίδια διαδικασία.
Περσι εκτός απο εσένα για ναυτικό είχε κανέναν άλλον; Γιατί γενικά οι περισσότεροι εκει είναι για στρατό.
Ναι, ακριβώς, την ίδια διαδικασία.
Περσι εκτός απο εσένα για ναυτικό είχε κανέναν άλλον; Γιατί γενικά οι περισσότεροι εκει είναι για στρατό.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Καλησπέρα,
Εχω παρει αναβολή ετήσια για ψυχολογικούς λόγους με φαρμακευτική αγωγή Cipralex. Ο στρατιωτικος γιατρός θυμάμαι ότι είχε γράψει 341 πάθηση βάσει ΦΕΚ. Αν και στην δευτερη ετήσια γράψει πάλι 341, σημαίνει ότι δεν θα παρω απαλλαγή;
Εχω παρει αναβολή ετήσια για ψυχολογικούς λόγους με φαρμακευτική αγωγή Cipralex. Ο στρατιωτικος γιατρός θυμάμαι ότι είχε γράψει 341 πάθηση βάσει ΦΕΚ. Αν και στην δευτερη ετήσια γράψει πάλι 341, σημαίνει ότι δεν θα παρω απαλλαγή;
Καλημέρα γνωρίζει κάποιο παιδί την διαδικασία για δεύτερη αναβολή από το ναυτικό νοσοκομείο Πειραιά; Πάμε μόνο εκεί που μας καλούμε την ημέρα κατάταξης; Η μας στέλνουν και πουθενά αλλού;
Καλησπέρα!
Εγώ πήγα από το Φρουραρχείο - παρουσιάζομαι ΝΝΠ την επόμενη εβδομάδα - και με έδιωξαν. Μου είπαν ότι δεν θα γίνει η διαδικασία μέσω Φρουραρχείου για το Ναυτικό, και να πάω στο στρατόπεδο να πάρω την αναβολή από εκεί την ημέρα της κατάταξης.
Έχω αγχωθεί αρκετά γιατί δεν ξέρω τη διαδικασία καλά, όπως του Φρουραρχείου. Ας πούμε θα χρειαστεί τεστ Covid, φωτογραφίες, ακτινογραφία;
Όποια πληροφορία υπάρχει, είναι παραπάνω από ευπρόσδευκτη.
Εγώ πήγα από το Φρουραρχείο - παρουσιάζομαι ΝΝΠ την επόμενη εβδομάδα - και με έδιωξαν. Μου είπαν ότι δεν θα γίνει η διαδικασία μέσω Φρουραρχείου για το Ναυτικό, και να πάω στο στρατόπεδο να πάρω την αναβολή από εκεί την ημέρα της κατάταξης.
Έχω αγχωθεί αρκετά γιατί δεν ξέρω τη διαδικασία καλά, όπως του Φρουραρχείου. Ας πούμε θα χρειαστεί τεστ Covid, φωτογραφίες, ακτινογραφία;
Όποια πληροφορία υπάρχει, είναι παραπάνω από ευπρόσδευκτη.
Καλησπέρα,
Το παρακάτω αφορά τον στρατό ξηράς.
Πήρα απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους μέσω του Φρουραρχείου Αθηνών στις 12/21, ο στρατιωτικός στις απαλλαγές μου είπε πως θα βγεί η απαλλαγή σε 1 μήνα περίπου αλλά ακόμα δεν έχει έρθει κάποιο mail με την απαλλαγή (όπως είπε ότι θα λάβω) αλλά ούτε στο "πληροφορίες για την απαλλαγή" μου μέσω taxis που κοιτάω έχει βγεί κατι. Μόνο ένα γενικό πληροφοριακό έντυπο για την διαδικασία απαλλαγής.
Είναι κάποιος που πήρε απαλλαγή τον μήνα Δεκεμβρίο και την έχει λάβει κανονικά;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Το παρακάτω αφορά τον στρατό ξηράς.
Πήρα απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους μέσω του Φρουραρχείου Αθηνών στις 12/21, ο στρατιωτικός στις απαλλαγές μου είπε πως θα βγεί η απαλλαγή σε 1 μήνα περίπου αλλά ακόμα δεν έχει έρθει κάποιο mail με την απαλλαγή (όπως είπε ότι θα λάβω) αλλά ούτε στο "πληροφορίες για την απαλλαγή" μου μέσω taxis που κοιτάω έχει βγεί κατι. Μόνο ένα γενικό πληροφοριακό έντυπο για την διαδικασία απαλλαγής.
Είναι κάποιος που πήρε απαλλαγή τον μήνα Δεκεμβρίο και την έχει λάβει κανονικά;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aziz την Δευ Φεβ 07, 2022 12:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα. Θέλω να πάρω αναβολή μέσω φρουραρχείου το θέμα είναι οτι υπάγομαι στον δήμο Πιερίας ενώ εγώ μένω Θεσσαλονίκη μπορώ να ακουλουθήσω την διαδικασία στο φρουραρχείο της Θεσσαλονικης ή πρέπει να πάω στο φρουραρχείο Κατερίνης;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Πρέπει να πας εκεί που είσαι εγγεγραμμένος
Σημασία έχει πού έχεις δηλώσει στη στρατολογία ότι κατοικείς και όχι που είσαι εγγεγραμμένος. Εάν η διεύθυνση κατοικίας που αναγράφεται επάνω στο δελτίο κατάταξης είναι στη Θεσσαλονίκη... Τότε μπορείς να πας φρουραρχείο Θεσσαλονίκης.kwst έγραψε:Καλησπέρα. Θέλω να πάρω αναβολή μέσω φρουραρχείου το θέμα είναι οτι υπάγομαι στον δήμο Πιερίας ενώ εγώ μένω Θεσσαλονίκη μπορώ να ακουλουθήσω την διαδικασία στο φρουραρχείο της Θεσσαλονικης ή πρέπει να πάω στο φρουραρχείο Κατερίνης;
Μπορείς να μιλήσεις με τη στρατολογία και να κάνεις αλλαγή διεύθυνσης σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει
Το έψαξα λίγο παραπάνω και είδα οτι από το 2011 και μετά ολα τα φρουραρχεία κεντρικής μακεδονίας υπάγονται στην Θεσσαλονίκη. Δηλαδή για αναβολές/απαλαγές όλη η κεντρική μακεδονία πηγαίνει στο φρουραρχείο Θεσσαλονίκης. Αφήνω και το συγκεκριμένο link της στρατολογίας
https://www.stratologia.gr/el/content/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82
https://www.stratologia.gr/el/content/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82
Καλησπερα σε ολους Οποιος ξερει παρακαλω να απαντησει γιατι εχω μπερδευτει. Εχω παρει ηδη μια γνωματευση απο ψυχιατρο τον Οκτωβριο και θα ξαναπαω μεσα στον μηνα για 2η συνεδριαση. Πρεπει να του πω να γραψει αλλη γνωματευση η να συνεχισει την συνταγογραφηση απλα; Πραγματικα εχω αγχωθει γιατι δεν εχω βρει κατι οσο εψαξα στο φορουμ και δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστω πολυ
Giannis97 έγραψε:Καλησπερα σε ολους Οποιος ξερει παρακαλω να απαντησει γιατι εχω μπερδευτει. Εχω παρει ηδη μια γνωματευση απο ψυχιατρο τον Οκτωβριο και θα ξαναπαω μεσα στον μηνα για 2η συνεδριαση. Πρεπει να του πω να γραψει αλλη γνωματευση η να συνεχισει την συνταγογραφηση απλα; Πραγματικα εχω αγχωθει γιατι δεν εχω βρει κατι οσο εψαξα στο φορουμ και δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστω πολυ
Από όσο ξέρω η γνωμάτευση πρέπει να είναι το τελευταίο δίμηνο ή τρίμηνο. Οπότε καλύτερα να ξαναζητήσεις μια γνωμάτευση αν είναι να παρουσιαστείς τώρα
Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αναβολή τελειώνει τον Ιούνιο (έχω 2 έτη αναβολής λόγω υγείας από στρατόπεδο) όποτε λογικά θα μπω Σεπτέμβριο και σκέφτηκα να πάω μια φορά αυτόν τον μήνα για συνταγογράφηση η γνωμάτευση και ακόμη μια φορά τον Ιούνιο/Ιούλιο ξανά για γνωμάτευση μαζί με συνταγογράφηση. Η 1η που έχω από τον Οκτώβριο μετράει η δεν χρειάζεται να την δείξω πουθενά όταν έρθει η ώρα να μπω; Ευχαριστώ πολύ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα. Έχω πάρει 2 χρόνια αναβολής το 2019 για λόγους υγείας για αφαίρεση όρχεως λόγω όγκου και χημειοθεραπειών που ακολούθησαν. Το 2021 έκανα χειρουργείο στην μέση για αφαίρεση κήλης με μόνιμη βλάβη στο νεύρο που ωστόσο δεν με περιορίζει στην καθημερινοτητα μου. Θελω να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι η οριστική απαλλαγή μιας και που η αναβολή μου έληξε και καλούμαι να παρουσιαστώ στην Β εσσο του 2022. Επίσης γνωρίζετε εάν θα με καλέσουν να παρουσιαστώ πάλι σε στρατόπεδο ή σε στρατιωτικό νοσοκομείο μιας και έχω πάρει 2ετης αναβολή απευθείας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mario2007 την Τρί Φεβ 15, 2022 8:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα. Όσοι πάτε τώρα για αναβολή, τελειώνετε κατευθείαν από το φρουραρχείο ή σας στέλνουν σε νοσοκομείο και μετά στο στρατολογικό γραφείο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες