Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από GreekRanger »

Αν μιλαγαμε για 1000-1500 ατομα θα σου ελεγα ναι θα μονιμοποιηθουν σιγουρα.Αλλα 3000+ μου φαινονται παρα πολλοι, σκεφτειτε τι κονδυλι θελει για να απορροφηθουν 3000+ δημοσιοι υπαλληλοι!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 207

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Αυτο ακριβως λεω οτι 1000 ατομα θα μπορουσε να τα απολυσει αλλα 3000 ατομα θα δημιουργησει τεραστιες αντιδρασεις.
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κανεις λαθος φιλε.ή θα τους μονιμοποιησει ολους ή κανεναν!

Ειναι στον ιδιο θεσμο οποτε δε μπορει να πει μονιμοποιω αυτους στα νησια για παραδειγμα και τους υπολοιπους τους διωχνω, γιατι θα πανε δικαστικα οι υπολοιποι!

Η' ολοι ή κανενας!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Η αποψη μου ειναι οτι θα βγουν ειδκες προκηρυξης που θα τους αποροφησουν ολους ως μονιμο προσωπικο οπιος και να ειναι στην κυβερνηση.
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αυτο ειναι αλλο θεμα.Αν βγει προκηρυξη δε θα μπουν ολοι. Θα βγει προκηρυξη για μονιμους ΣΦ οπου θα δινει εξτρα μορια προυπηρεσιας σε οσους ηταν συμβασιουχοι. Αυτο ναι μπορει να γινει.

Αλλα ετσι δε θα μπουν ολοι, μονο οσοι εχουν μορια!

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από papercut »

Ρε γτ κάθεστε και γράφετε ότι Να'ναι ποιος σας είπε ότι θα γίνουν μόνιμοι; Και ποιος σας είπε ότι αυτός ο θεσμός σφ με ΣΟΧ είναι ίδιος με αυτόν π βγήκε πριναπο 20 χρόνια αυτός ο θεσμός βγήκε πέρυσι και είναι ορισμένου χρόνου 1+1 χωρίς δικαιώμα μονιμοποίησης διαβάστε τον θεσμό καμια Ωρα
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αυτο λεω εγω, δε θα γινουν μονιμοι!
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κ αν κάποιοι γίνουν θα είναι αυτοί με το. Βυσμα εφόσον κάθε χρόνο περνάνε απ ότι ξέρω απ αξιολόγηση για το αν είναι ικανοί να συνεχίσουν. Και στους εποχιακους πυροσβεστες π έχω έναν κολλητό τα ίδια τους λένε ότι θα γίνουν μόνιμοι λογω ελλείψεων αλλά κανείς δν τους είπε ότι για να γίνουν μόνιμοι πρέπει να βγει προκηρυξη για 5ετις πυροσβεστες να κάνουν αίτηση και αν περάσουν θα προσληφθούν
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Xanthos »

Για τ οριο ηλικιας κάνεις δεν ξερει. Ο υφυπουργός μιλησε κ έδωσε ακυρο υποτίθεται στις 19 Δεκέμβρη κ ο υπουργός στις 29 Δεκεμβρίου ειπε οτι το εξετάζουμε. Που να βγαλεις ακρη... Οτι νανε είναι. Ποιος ξερει τι παιχνίδια παίζονται
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
redman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από redman »

Tony 99 έγραψε:Γιατί φίλε μ όποιον προσλάβουν συνήθως δεν τον διώχνουν εκτός και αν είναι πολύ ότι νανε μετά από κάποια χρόνια γίνονται αστυφύλακες έτσι είχε γίνει και περίπου 20 χρόνια πριν όταν είχε ξανά γίνει ο θεσμός και δεν διώξανε κάποιον τουλάχιστον από όσους ξέρω εγώ όποτε λογικο είναι αυτή η ανησυχία είναι μια δουλειά σταθερή όπως και να το κάνουμε
Ναι στο καθε κατσικοχωρι καλα θα ειναι θα γνωρισεις και ατομα επιπεδου και θα κανεις ωραιες συζητησεις...

Εικόνα

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 330

Δημοσίευση από Tony 99 »

Αδερφε σορυ π θα στο πω αλλά μια χαρά είναι τα κατσικοχώρια τα προτιμο από την αλαζονεία της πόλη και σιγά το επίπεδο π έχει η πόλη Δλδ
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Για τ οριο ηλικιας κάνεις δεν ξερει. Ο υφυπουργός μιλησε κ έδωσε ακυρο υποτίθεται στις 19 Δεκέμβρη κ ο υπουργός στις 29 Δεκεμβρίου ειπε οτι το εξετάζουμε. Που να βγαλεις ακρη... Οτι νανε είναι. Ποιος ξερει τι παιχνίδια παίζονται

Για το όριο καλά είναι να περιμενουμε να δούμε. Το όριο δν είναι τπτ μια. Απόφαση είναι ο, τι θέλει μπορεί να κάνει και να το αυξήσει ακόμα και 1 Μέρα πρίν την δημοσίευση της προκηρυξης. Όντως η απόφαση αυτή ήταν νωρίτερα της επίσκεψης του υπουργού στο πεταλο που από εκεί είπε ότι θα το δεί το θέμα.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Xanthos »

Πολλα παιζουν λιγο αυτο λιγο η Εκλογές που θα ερθουν ολα Είναι συο παιχνίδι. Ισως κατι ήξερε κ εκείνος ο βουλευτής κ δεν εβγαλε στην φορα το ακυρο που έφαγε στις 19 Του μηνα. Κρατάμε μικρό καλάθι παντα κ βλέπουμε... Αλίμονο σημερα στον βουλευτη τι θα επαθε. Ειμαι περίεργος τι αναρτηση θα βγαλει αυτος
Ο. Π. Κ. Ε
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Πολλα παιζουν λιγο αυτο λιγο η Εκλογές που θα ερθουν ολα Είναι συο παιχνίδι. Ισως κατι ήξερε κ εκείνος ο βουλευτής κ δεν εβγαλε στην φορα το ακυρο που έφαγε στις 19 Του μηνα. Κρατάμε μικρό καλάθι παντα κ βλέπουμε... Αλίμονο σημερα στον βουλευτη τι θα επαθε. Ειμαι περίεργος τι αναρτηση θα βγαλει αυτος

Να σ πω την αλήθεια και γω αυτό σκέφτηκα ίσως κάτι ήξερε και δν το βγάλε στη φόρα. Για το τι θα πει ο rad θα ξέρει πιο πολλα ίσως έχει καποια ενημέρωση παραπάνω. Εγώ πάντως π μίλησα με τον προεδρο της Ένωσης σφ Έβρου δν ήξερε καν για την απάντηση του υπουργείου από μένα την έμαθε

Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 242

Δημοσίευση από Antonio's »

Εγω πάντως το βλέπω γύρω στο καλοκαίρι να βγαίνει... !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες