Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 108
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Μακαρι να το εχετε ορεξη ορεξη και να μπειτε, μη σκεφτεστε τα λεφτα, δε βγαινουν πολλα. Πολλοι οβα μπηκαν για τα λεφτα και παρετηθηκαν. Ας εχετε το plan b για οταν οταν θα τελειωσει η συμβαση σας. Αυτη ειναι η συμβουλη μου.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Το σωστότερο όλων ειπώθηκε απτον Lance corporal. Όσοι μπήκαν για τα λεφτά και μόνο, έχουν παραιτηθεί. Φροντίστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.
Μονιμοποίηση και σιγουριά δημοσίου δεν παίζουν. Και άποψη μου καλύτερα έτσι.
Μονιμοποίηση και σιγουριά δημοσίου δεν παίζουν. Και άποψη μου καλύτερα έτσι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 δηλ όταν έστειλες το email στη ΣΥ σου έστειλαν κωδικό;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Τι κωδικό ρε φίλε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 έγραψε:Ναι όσο για το email και το ύψος χρειάζεται γιατί θα σου στείλουν έναν κωδικό μόλις στείλεις την αίτηση, τον οποίο κωδικό πρέπει να τον κρατήσεις
αυτος ο κωδικος σε τι θα μου χρησιμευσει;
ενταξει για το email, αλλα το υψος τι το θελουν;
στο ειπαν με σιγουρια οτι θα οι επιτυχοντες θα μπουν με τους νεοσυλλεκτους τον ιουνιο; Αρα αποκλειεται το ενδεχομενο να δωσουν παραταση;
θα κανουν την ιδια εκπαιδευση οπως ειμασταν στο κεντρο, οπλοασκησεις κλπ;
τα παιδια ειπαν πως οι οβα περνουν και δευτερη ειδικοτητα και θελω να μαθω, με αυτην την ειδκοτητα σε προκηρυξη εποπ μπορεις να συμμετασχεις;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 108
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ufc έγραψε:Mpell13 έγραψε:Ναι όσο για το email και το ύψος χρειάζεται γιατί θα σου στείλουν έναν κωδικό μόλις στείλεις την αίτηση, τον οποίο κωδικό πρέπει να τον κρατήσεις
αυτος ο κωδικος σε τι θα μου χρησιμευσει;
ενταξει για το email, αλλα το υψος τι το θελουν;
στο ειπαν με σιγουρια οτι θα οι επιτυχοντες θα μπουν με τους νεοσυλλεκτους τον ιουνιο; Αρα αποκλειεται το ενδεχομενο να δωσουν παραταση;
θα κανουν την ιδια εκπαιδευση οπως ειμασταν στο κεντρο, οπλοασκησεις κλπ;
τα παιδια ειπαν πως οι οβα περνουν και δευτερη ειδικοτητα και θελω να μαθω, με αυτην την ειδκοτητα σε προκηρυξη εποπ μπορεις να συμμετασχεις;
Οι οβα μπαινουν εκει που χρειαζεται, μπορει μπ ήσουν πληροφορικης και να σε πανε σε πεζικο. Τα κενα συμπληρωνουν που υπαρχουν και ολοι πανε παραμεθοριο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδια μπορουμε να κανουμε χαρτια και για παντου η μονο για κατσι συγκεκριμενο... Ας Πουμε στρατο ξηρας
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Επειδή ρωτάτε και ρωτάτε και ρωτάτε τα ίδια. Σε όλη την θητεία σας σαν οβα είτε κάτσετε 3 η 6 χρόνια θα είστε παραμεθόριο. ΔΕΝ δικαιούστε επιδόματα οπότε 830 τον μήνα μας αρέσει δεν μας αρέσει Η προκυρηξη το λέει καθαρά 3 συν 3 εφάπαξ οπότε μονιμοποίηση δεν παίζει. Το αν μετά σε ανανεώσουν πάλι με σύμβαση δεν το ξέρει κανείς. Σε 6 χρόνια μπορεί να έρθει η συντέλεια του κόσμου. Όποιος δεν το γουστάρει πράγματατικα ας μην δηλώσει γτ πολλά παιδιά είχαν φύγει την προηγούμενη προκυρηξη. Μέσα στα 830 βάλτε ενοίκια φαγητά ρεύματα οπότε όσοι το κάνετε για τα λεφτά μέσα θα μπείτε. Καλή τύχη σε όλους
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 96
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά εγώ σας είπα ότι μου είπανε, όσο για τον κωδικό αν δεν σας σταλεί στο email σας πάρτε τηλ στην στρατολογία και δώστε τα στοιχεία σας και θα μπουν αυτοί να δούνε αν όντως καταθετηθηκαν τα δικαιολογητικά σας για την εν λόγω προκήρυξη και θα σας πούνε αυτοί τον κωδικό που πρέπει να τον κρατήσετε μέχρι νεοτέρας...
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Επίσης μπορείτε μόνο να δηλώσετε στο οπλο-σωμα από όπου και απολυθηκατε αν κάποιος είναι πχ Τεχνικό μπορεί να κάνει τα χαρτιά αλλά θα συμπληρώσει μια υπεύθυνη δήλωση ότι κατανοεί ότι θα απορριφθεί.. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι άνετα μπορεί κάποιος να δηλώσει ειδικές δυνάμεις αλλά θα περάσει και το σχολείο για να πάρει τον πράσινο μπερέ!!
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αν είστε στρατό ξηράς δεν μπορείτε να πάτε ναυτικό και αεροπορία. Αλλα αν είστε στρατό ξηράς πχ πεζικό δεν σας απαγορεύει να φτιάξετε τα χαρτιά σας για τεχνικό η διαβιβάσεις αντ αυτού θα συμπληρώσεις και μια υπεύθυνη δήλωση ότι κατανοείς ότι θα απορριφθείς.. Γιατί όπως είπαμε μόνο από το όπλο σώμα που απολύθηκες σαν φαντάρος μπορείς να πας. Ελπίζω να σας κατατόπισα κάπως.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ποια υπεύθυνη δήλωση; Μια υπεύθυνη δήλωση είχε κ δεν έλεγε πουθενά "με δική σου ευθύνη ενώ ξέρεις ότι θα απορριφθεις επειδή είσαι άλλο όπλο κτλ".. Απλα συμπληρώνες στοιχεία.. Επίσης για τον κωδικό μου είπε από το ΣΥ ότι αυτοί ελέγχουν απλά αν είναι σωστά τα χαρτιά και τα στέλνουν.. Και ότι δεν ξέρει αν το υπουργείο στείλει κάποιον κωδικό μετά
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ανακατάταξη με τον βαθμό και την ειδικότητα που είχατε γίνεται. Πχ. Αν είσαι πολυβολητης στο πεζικο, δηλώνεις ΜΌΝΟ για αυτό. Δεν δηλώνεις ούτε άλλη ειδικότητα ούτε άλλο όπλο.
Πριν γράψετε το οτιδήποτε, διαβάστε και λίγο τι ζητάει η προκήρυξη. Θα αποφύγετε το να ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.
Αύριο μεθαύριο αν γίνεται στελέχη, να ξέρετε ΔΕΝ θα σας αντιμετωπίζουν ως στρατιώτες όπου θα ρωτάτε τα ίδια και θα υπάρχει πάντα δικαιολογία δεν μου το είπαν η δεν το ειδα.
Μπείτε στο κλίμα σιγά σιγά μελλοντικοί συνάδελφοι.
Πριν γράψετε το οτιδήποτε, διαβάστε και λίγο τι ζητάει η προκήρυξη. Θα αποφύγετε το να ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.
Αύριο μεθαύριο αν γίνεται στελέχη, να ξέρετε ΔΕΝ θα σας αντιμετωπίζουν ως στρατιώτες όπου θα ρωτάτε τα ίδια και θα υπάρχει πάντα δικαιολογία δεν μου το είπαν η δεν το ειδα.
Μπείτε στο κλίμα σιγά σιγά μελλοντικοί συνάδελφοι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά μια ερώτηση... στέλνω μόνο την αίτηση ηλεκτρονικά στη στροτολογια; Χωρίς τα δικαιολογητικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες