Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Καλησπέρα παιδιά, άκουσα από μια πηγή πως ίσως βγει και Σεπτεμβρίο λέτε να ισχύει
Εντάξει φίλε επιλαχόντα trollex θα σε πάρω αλλά δεν πρόκειται να το σηκώσεις χαχαχααχ... Προσπαθήστε όλοι εσείς οι επιλαχόντες να μας τρολάρεται αλλά δεν θα καταφέρεται τίποτα...
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Τα γραπτα που δινουν μετα οσοι περνανε απο την μοριοδοτηση με τι εχουν να κανουν;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Φιλε Π ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 88ηδες. Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι δεν θα μπορουν. εχει αλλαξει κατι?
Τα μαθήματα σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη Λιμενοφυλάκων είναι 2. Στοιχεία Ναυτικού Δικαίου και Εξέταστη στις λεκτικές Δεξιότητες και κατανόηση κειμένου (έκθεση ουσιαστικά). Για ύλη και γενικά περισσότερες πληροφορίες για τον τελευταίο διαγωνισμό να έχεις μια εικόνα είναι εδώ http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prok.pdfVasilis loxias (pz) έγραψε:Τα γραπτα που δινουν μετα οσοι περνανε απο την μοριοδοτηση με τι εχουν να κανουν;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
- Vasilis loxias (pz)
mysterio έγραψε:Τα μαθήματα σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη Λιμενοφυλάκων είναι 2. Στοιχεία Ναυτικού Δικαίου και Εξέταστη στις λεκτικές Δεξιότητες και κατανόηση κειμένου (έκθεση ουσιαστικά). Για ύλη και γενικά περισσότερες πληροφορίες για τον τελευταίο διαγωνισμό να έχεις μια εικόνα είναι εδώ http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prok.pdfVasilis loxias (pz) έγραψε:Τα γραπτα που δινουν μετα οσοι περνανε απο την μοριοδοτηση με τι εχουν να κανουν;
σε ευχαριστω φιλε! Να σε καλα!
2009 δ εσσο 309 σειρα
Φίλε Πέτρο δεν μπορείς... Από 1/1/90 θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά Τους
- Vasilis loxias (pz)
Π έγραψε:Φίλε Πέτρο δεν μπορείς... Από 1/1/90 θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά Τους
Φιλε Π αυτο ειναι σιγουρο; Και εγω του 90 ειμαι και εβαλα μπρος να ανεβασω και τα μορια μου απλα μην και ειναι απο το 91 και μετα φοβαμαι και πανε τσαμπα κοπος-χρημα. Παντως σε ευχαριστω κ εγω εκ μερους μου που μας ενημερωνεις διαρκως.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Απο 1/1/1991 θα μπορούν. Απλα μαθηματικά!24/12/2014 που ανακοινώθηκε πριν τις εκλογές για πρόεδρο δημοκρατίας ηταν απο 1/1/1988 και πάει λέγοντας. Ασχετα που μετα άργησε να γίνει ο διαγωνισμό, το ΦΕΚ είχε δημοσιευτεί εντός του 2014.
Φίλε Δημήτρη μέχρι 27 θα είναι όπως και η προηγούμενη ασχέτως το ότι βγήκε το 14 το ΦΕΚ... Η καινούργια σειρά που θα είναι 280 άτομα θα είναι μέχρι 27... Το έψαξα για αυτο το λέω... Και υπάρχει πιθανότητα να το πάμε μέχρι 28 όπως τους φρουρούς αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα..
Αν όντως ειναι μέχρι 27 απο 1/1/1990 λοιπόν! Λογικα φιλε 'Π' τέλος καλοκαιριού θα βγει;
Δημήτρη μέχρι 15 Σεμπτεβρη θα έχει βγει.. Με τις πληροφορίες που έχω. Τώρα ότι μαθαίνω αυτά σας μεταφέρω...
Και εγώ φίλε Π αυτή την ενημέρωση είχα ότι θα μπορούν όσοι είναι μέχρι 28 να πάρουν μέρος στην προκυρηξη Αλλά το θεωρώ λίγο άδικο γιατί εγώ είμαι 22 κα δεν ι έχω προλάβει να μαζέψω τόσα μόρια όσα έχει κάποιος στα 28. Το ξέρω ότι ακούγεται άσχημο αλλά δυστυχώς έτσι όπως μας κατάντησαν ο καθένας κοιτάει τον εαυτούλη του.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες