Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)
Παιζουν με τον πονο μας οι *****. Ολο ταζουν ταζουν κ δεν κανουν τπτ κ μεις σαν τους μλκες καθομαστε κ ελπιζουμε. Ας μας που τουλαχιστον στα ισα αν εχουν ποτε σκοπο να τη βγαλουν κ μη μας δουλευουν αλλο
Παίδες, είναι απίθανο να γυρίσει πολιτικός και να πει κάτι αρνητικό, όπως π. Χ ότι δεν θα βγαλουμε καμία προκύρηξη και σας δουλευαμε κλπ... Απλα θα γινεται το ιδιο σενάριο με τα ταξίματα και την κοροιδία μέχρι κάποτε να βγει...
Πάμε για 2016 καλά Χριστούγεννα παιδιά κάτι σημαντικό που έχω να πω το κράτος αυτο ειναι δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά μας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι και είτε έχουμε κενά είτε όχι δεν τους καίγεται καρφί απλά και όμορφα τους ψηφίζαμε όλλοι φταίμε ευτυχώς ειμαι 23 ακόμα έχω χρόνο κρίμα για τα παιδιά που ούτε φέτος θα γίνει κάτι οποίος μπορεί πανελλήνιες εγώ φέτος θα δώσω πάλι κουράγιο σε όλλους έρχονται δύσκολα χρόνια για όλλους μας συμβουλή να είμαστε όλλοι μαζί και να σταματήσουμε να κραζουμε...
Παιδια. Θα σας απογοητευσω με αυτο που θα σας πω αλλα ειναι η αληθεια. Σημερα το πρωι πηρα ατομο φιλο μου που ειναι στο υπουργειο ναυτιλιας μεσα και μου το ειπε ξεκαθαρα. Ουτε καν το συζητανε για καποια προκυρηξη για τους λιμενοφυλακες. Απο τι φαινεται για ακομα μια φορα τα καταφεραν και μας κοροιδεψαν οπως επρεπε. Σας το λεω με πληρη σιγουρια. Για να μην ελπιζει κανενας. Καλη δυναμη και καλα χριστουγεννα σε ολους
Εσυ μωρε δεν ησουνα που ελεγες πριν δεκαπεντε μερες οτι υπογραψε το κονδυλιο ο τσακαλωτος και οτι εχουν δρομολογηθει ολλα; Και σημερα λες οτι πηρες ενα τηλεφωνο και σου πανε οτι δε συζητητε τιποτα για προκυρηξη λιμενοφυλακων, δε μας φτανει η αγωνια μας εχουμε και το καθενα να παιζει με τα νευρα μας, μη λετε πραγματα τα οποια δε μπορειτε να αποδειξετε γινεστε σαν αυτους που κραζεται οτι σας κοροιδευουν και δουλευουν εκτιθεστε δε το καταλαβαινετε...
Αδερφε εχεις δικιο ναι εγω ημουν. ετσι μου ειχαν πει οτι μαζι μαε τους αξιωματικους και υπαξ υπογραφτηκε και αυτο για τους 49 λιμενοφυλακες. και ηταν ολα μουφες και ραδιο αρβυλα. ουτε καν το συζητανε για την προκυρηξη στο υπουργειο ναυτιλιας. ζητω συγνωμη για την ελπιδες που εδωσα σε ολους. σημερα φιλος αποτ. ο. υπουργειο. ναυτιλιας το ειπε ουτε καν εχει τυπωθει κατι για την προκυρηξη των λιμενοφυλακων.
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Μου 'χε πει, είχα ακούσει, πήρα τηλέφωνο, έχω ένα φίλο/ξάδερφο/μπάρμπα στο υπουργείο. Καλά ρε; Ποιους κοροιδεύετε; Παιδιά, μόνο επίσημες ανακοινώσεις να δημοσιεύεται. Και απόψεις/σχόλια γύρω από αυτές. Μας έχετε ζαλίσει με τα ψέμματα, όσους μπαίνουν κάθε μέρα να ενημερωθούν
Προσλήψεις στο Λιμενικό ανακοίνωσε ο Θοδωρής ΔρίτσαςΑυξημένος κατά 3,7% είναι ο προϋπολογισμός για το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπως αποκάλυψε ο υπουργός, Θοδωρής Δρίτσας, στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού.
«Ο Προϋπολογισμός για το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για το οικονομικό έτος 2016 είναι ένας προϋπολογισμός αυξημένος κατά 3,7%, κυρίως όμως είναι ένας προϋπολογισμός κατανεμημένος με τέτοιον τρόπο ώστε να προσανατολίζεται στην κάλυψη των επειγουσών αναγκών όπως οι έκτακτες συνθήκες έχουν διαμορφώσει και σε ό, τι αφορά στο Λιμενικό Σώμα και σε ό, τι αφορά τις άλλες υπηρεσίες του Υπουργείου», Τόνισε ο υπουργός.
«Προς αυτή την κατεύθυνση οι συνολικές πιστώσεις εκτός από τη μισθοδοσία και τις πάγιες δαπάνες θα καλύψουν και νέες προσλήψεις στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση των αναγκών του ανατολικού Αιγαίου, καθώς και την καταβολή επιδόματος εξομάλυνσης στο προσωπικό, τις επικείμενες μισθολογικές ωριμάνσεις και τις αναδρομικές αποδοχές και όλα αυτά τα εκκρεμή ζητήματα, αλλά κυρίως αυτά που είναι επείγοντα», ανέφερε και προσέθεσε:
«Επίσης, θα καλύψουν δαπάνες μετακινήσεων που αφορούν στις ανάγκες του ανατολικού μετώπου, τις προμήθειες εξοπλισμού και συντήρησης επιχειρησιακών μέσων, τις δαπάνες προμήθειας καυσίμων και την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για την τεχνική υποστήριξη ιπταμένων μέσων και πολλά άλλα που είναι απολύτως αναγκαία. Η πραγματικότητα διαμορφώνει αύξηση προσφυγικών ροών και προς αυτή την κατεύθυνση είμαστε υποχρεωμένοι να κατανείμουμε τις επιλογές μας με τρόπο τέτοιο που να είμαστε απολύτως εντάξει».
Πρώτο Θέμα
http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Μηπως λεει για τους υπαξ και αξιωματικους; Εγω πιστευω οτι και μονο που η προκηρυξη λιμενοφυλακων ειναι για ειδικοδυναμητες, μονο και μονο για αυτο δεν την βγαζουν.
Αν ισχυε αυτο που λες το γεναρη που ανελαβε η νεα κυβερνηση θα μπορουσε να μη κρατησει τον διαγωνισμο και να κανει εξαγγελιες για νεα προκυρηξη λιμενοφυλακων γενικης σειρας αντ αυτου περασε μια τροπολογια τον ιουλιο για επαναπροκυρηξη του διαγωνισμου του 14, η εκδοση διαγωνισμων ειναι πολιτικη αποφαση και αυτο που ειχε πει ο υπουργος ειναι εκδοση του διαγωνισμου μεχρι το τελος του 15 μακαρι να παρει παραπανω λιμενοφυλακες τους εχει παραπανω αναγκη απο το να παρει παλι υπαξιωματικους και αξιωματικους...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Και γιατι δεν εχει βγει ακομα φιλε; Ετοιμη προκηρυξη ηταν... Και παει ενας χρονος. Επισης δεν εχει γινει καποια αλλαγη σε καποιο φεκ για να δειξουν οτι οντως θελουν να την βγαλουν με δικες τους προυποθεσεις.
Οι επιλαχοντες θα μπουν το ανακοινωσαν σημερα επισης σε ενα αρθρο στα λιμενικα δρομενα αναφερει αιτημα μοριοδοτησης τριτεκνων στο επερχομενο διαγωνισμο λιμενοφυλακων! Το γιατι δε το ξερω και ουτε θα το μαθουμε ποτε το βασικο ειναι να βγει και ολλα δειχνουν οτι θα βγει, η υπομονη ειναι αρετη καντε λιγη ακομα και εχει ο θεος http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/86175/to-xarti-tou-diorismoy-sto-limeniko-pairnoun-145-epilaxontes
Καλησπερα σε ολους. συμφωνα με τις τελευταιες δηλωσεις του υπουργου περι προσληψεων στο λιμενικο ανακοινωσαν οτι θα παρουνε 145 επιλαχοντες του περυσινου διαγωνισμου αξιωματικων-υπαξιωματικων. γνωριζει καποιος αν θα βγει η περυσινη προκηρυξη για λιμενοφυλακες ή αν υπαρχει πιθανοτητα για να βγει; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
http://limenika-nea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_36.html#.Vmqafr-H78g
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες