Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Συγχαρητήρια στους 110 επιτυχόντες υπαξιωματικούς, ντροπή σε αυτούς που έδωσαν ελπίδα στους επιλαχόντες και δεν την εκπλήρωσαν... https://mega.co.nz/#!xR4wzCKY!5BZQGwJa5guz-uC3jS2wHgTCPJIgJK0IhxJMf62eZ2o
Ηγγικεν η ώρα, καλή σταδιοδρομία να έχουμε παιδιά!
Kρίμα για τους επιλαχόντες που πίστεψαν σε λόγια και δεν έλαβαν ποτέ σοβαρά σε συμβουλές που δίναμε μερικοί εδώ μέσα.

Τι εννοεις με αυτο που λες; για τους επιλαχοντες δεν εχει αποφανθει ακομη το ΝΣΚ! Αλλωστε ποιος ειπε οτι θα μπουν μαζι με τους επιτυχοντες; ετσι δεν ειναι παιδια;
- Salamis87
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Άρα όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη, στο κεφάλαιο ΙΑ κατάταξη επιτυχόντων: Μετά την έκδοση σχετικής απόφασης κατανομής... , προωθείται απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ. − ΕΛ. ΑΚΤ. Για την κατάταξη στη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωμα− τικών Λ. Σ. Των αναφερομένων στον τελικό Πίνακα Επιτυχόντων. Υ. Γ. Δηλαδή το επόμενο βήμα είναι η απόφαση του Αρχηγού για την κατάταξη.
Effi έγραψε:Τι εννοεις με αυτο που λες; Για τους επιλαχοντες δεν εχει αποφανθει ακομη το ΝΣΚ! Αλλωστε ποιος ειπε οτι θα μπουν μαζι με τους επιτυχοντες; Ετσι δεν ειναι παιδια;
Και ούτε θα αποφανθεί καθώς δημιούργησαν φρούδες ελπίδες στους επιλαχόντες από το πουθενά όπως συνηθίζει να κάνει η νέα κυβέρνηση χωρίς να έχεις τους πόρους και την δυνατότητα εκπλήρωσης αυτών. Μην ελπίζεις ούτε εσύ ούτε και οι υπόλοιποι. Καλή και άμεση κατάταξη να έχουν οι επιτυχόντες εύχομαι!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Το ΝΣΚ δεν έχει απαντήσει ακόμη για τους επιλαχόντες. Μη λέτε ανυπόστατα πράγματα. Όταν αποφασίσει τότε θα γνωρίζουμε τι θα γίνει με τους επιλαχόντες
Καλά εσύ κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου και περίμενε να σου απαντήσει θετικά το ΝΣΚ. Ο κόσμος το χει χαμένο τελικά.
Effi έγραψε:Τι εννοεις με αυτο που λες; Για τους επιλαχοντες δεν εχει αποφανθει ακομη το ΝΣΚ! Αλλωστε ποιος ειπε οτι θα μπουν μαζι με τους επιτυχοντες; Ετσι δεν ειναι παιδια;
Περίμενε εσύ το ΝΣΚ... Δυστυχώς μερικοί συνεχίζεται να ζείτε στο συννεφάκι σας.
Μια χαρά όμορφα σου μιλάω και όπως ακριβώς σου αρμόζει. Επίσης δεν είμαι "φίλος" σου. Το ΝΣΚ που επικαλείσαι δεν έχει ασχοληθεί ΚΑΝ με το θέμα και επειδή σε τρώει ο απ'αυτός σου σου λέω επειδή έχω κάποιες "άκρες" λόγω της μητέρας μου που τυγχάνει να είναι δικηγόρος ότι δεν προτίθενται όχι μόνο να συνεδριάσουν γι'αυτό το θέμα αλλά και πόσο μάλλον να σας προσλάβουν. Αυτά είναι πολιτικά "τρικ" του ΣΥΡΙΖΑ για να αποσπάσει "συμπάθειες". Αν δεν με πιστεύεις κανένα πρόβλημα, αλλά κάνε λίγη υπομονή και θα δεις ότι ο χρόνος θα με δικαιώσει. Ψάξτε για δουλίτσες οι επιλαχόντες!
Αυτο που εχω να πω στους επιλαχοντες ειναι οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα για αυτους το θεμα στο νομικο συμβουλιο προχωραει κανονικα. Κατι ξερω παραπανω. Οσο για τους επιτυχοντες επρεπε να τους παρουν. Οσο αδικη και αν ηταν η διαδικασια δεν α λλαζει τιποτα για αυτους. Το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι καλη σταδιοδρομια... Οσο για τον φιλο που μιλαει για συννεφακι και λεει οτι εχει μανα δικηγορο πες στην μαμα σου οτι στο θεμα λιμενικου υπαρχει προδεδικασμενο αμαρτωλη ιστορια και πρεπει να το ξερει. Οσο για αυτα που γραφεις προσεχε μην δαγκωσεις την γλωσσασου και παθεις δηλητηριαση...
Μερικοί θα έπρεπε να ντρέπεστε για το τρόπο που μιλάτε. Όλοι στην ίδια χώρα είμαστε και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Το να πεις σε κάποιον την αλήθεια ωμά, χωρίς να του χαιδέυεις τα αυτιά είναι θεμιτό. Αλλά το να το κάνεις με ειρωνεία και βγάζοντας χαιρεκακία Δε μπορώ να καταλάβω που ωφελεί. Άλλωστε το γεγονός ότι δεν αναφέρονται οι επιλαχόντες δε σημαίνει οτι δε θα μπουν αργότερα. Ο νόμος λέει ότι μπαίνουν σε διαφορετική σειρά από τους επιτυχόντες. Οπότε επιλαχόντες κάντε υπομονή και μη ξεχνάτε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Φήμες κυκλοφορούν πολλές και μόνο ο Δρίτσας ξέρει τι έχει στο μυαλό του.
Όπως κ να έχει, σύντομα η κατάταξη εύχομαι στους επιτυχόντες και καλή σταδιοδρομία.
Όπως κ να έχει, σύντομα η κατάταξη εύχομαι στους επιτυχόντες και καλή σταδιοδρομία.
Oti na nai και cuervo απο το πως συμπεριφερεστε και μονο φαινετε τι λαμογια θα γινετε και τι καταχρηση εξουσιας θα κανετε. Σας λειπει ΠΑΙΔΕΙΑ! Ντρεπομαι να σας εχω συναδελφους μου...
@ΝΟΜΙΚΟΣ (μου έβαλες και το ΝΟΜΙΚΟΣ Τρομάρα σου να μας ψαρώσεις και καλά) είσαι επικίνδυνα άσχετος και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις αναφέροντας τα προδεδικασμένα για το ΛΣ που δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το θέμα των επιλαχόντων. Επίσης ξαναδιάβασε σε παρακαλώ πολύ το by eDeals"> ΦΕΚ
που αφορά τους Επιτυχόντες γιατί μάλλον έχεις θέμα με την ανάγνωση. Αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι εφόσον ΔΕΝ επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του 2014-15 ξεκινούν οι διαδικασίες κατάταξης των 110 επιτυχόντων υπαξιωματικών του Λιμενικού. Δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι για τους επιλαχόντες. Το αν τελικά θα επιβεβαιωθούν αυτά που γράφεις εσύ ή εγώ άσε να το δείξει η ιστορία.
@Gepe ξυδάκι λεβέντη μου και όνειρα γλυκά ονειροπόλε

@Gepe ξυδάκι λεβέντη μου και όνειρα γλυκά ονειροπόλε

Αυτό το νήμα είναι μόνο για τους επιτυχόντες. Οι επιλαχόντες έχετε άλλο τι ψάχνεται τώρα;
Δ. Υ. Κ ή όποιος άλλος, ποια είναι η επόμενη διαδικασία, πρέπει να αναρτηθούν τα ονόματά μας σε ΦΕΚ;
Δ. Υ. Κ ή όποιος άλλος, ποια είναι η επόμενη διαδικασία, πρέπει να αναρτηθούν τα ονόματά μας σε ΦΕΚ;
ds1 έγραψε:Αυτό το νήμα είναι μόνο για τους επιτυχόντες. Οι επιλαχόντες έχετε άλλο τι ψάχνεται τώρα;
Πολύ σωστά το νήμα αφορά εμάς τους επιτυχόντες οπότε οι επιλαχόντες παρακαλώ πολύ να σταματήσουν να γεμίζουν το νήμα με τις δικές τους φαντασιώσεις. Υπήρχε πράγματι θέμα για τους επιλαχόντες αλλά έκλεισε διότι προφανώς θεώρησαν οι διαχειριστές ότι δεν προσφέρει τίποτα και φυσικά εκεί μέσα γράφονταν ανυπόστατες φήμες. Όσο για το ερώτημα σου φίλε όντως θα βγει ΦΕΚ και με τα ονόματα μας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες