Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Παιδια ορκιστικα σημερα στο πεζικο και θελω να μπω στις ειδικες δυναμεις ειμαι Ι2 λογο μυωπιας αλλα με μια επανεξεταση αν υπαρχει περιπτωσει μπορω να βγω ι1, οταν ηρθε η επιτροπη στο κεντρο για να επιλεξει ατομα π ηθελαν να πανε ειδικες δυναμεις δεν με πηραν εξαιτιας του I μου. Ρωτησα διαφορους βαθμοφορους απο το κεντρο π ημουν και μ ειπαν πως δν μπορω να κανω κατι και πως αν παρω αναβολη δν γινετε να με δεχθουν στις ειδικες δυναμεις και I1 να ημουν διοτι δεν δεχονται ατομα π ειναι απο αναβολη στις Ειδικες δυναμεις. Δωστε μ μια απαντηση αν μπορειτε για να κανω κατι να μπω στις ειδικες δυναμεις γτ το θελω με ολη μ την καρδια
Νικος έγραψε:Παιδια ορκιστικα σημερα στο πεζικο και θελω να μπω στις ειδικες δυναμεις ειμαι Ι2 λογο μυωπιας αλλα με μια επανεξεταση αν υπαρχει περιπτωσει μπορω να βγω ι1, οταν ηρθε η επιτροπη στο κεντρο για να επιλεξει ατομα by eDeals"> πηθελαν να πανε ειδικες δυναμεις δεν με πηραν εξαιτιας του I μου. Ρωτησα διαφορους βαθμοφορους απο το κεντρο π ημουν και μ ειπαν πως δν μπορω να κανω κατι και πως αν παρω αναβολη δν γινετε να με δεχθουν στις ειδικες δυναμεις και I1 να ημουν διοτι δεν δεχονται ατομα π ειναι απο αναβολη στις Ειδικες δυναμεις. Δωστε μ μια απαντηση αν μπορειτε για να κανω κατι να μπω στις ειδικες δυναμεις γτ το θελω με ολη μ την καρδια
Δυστυχώς ισχύει, δεν μπορείς πλέον να υπηρετήσεις στις ΕΔ.
Αν δν ειχα ορκιστει θα μπορουσα να μπω με καποιον τροπο η ισχυει οντως αυτο με την αναβολη και δν θα με δεχοντουσαν?
Νικος έγραψε:Αν δν ειχα ορκιστει θα μπορουσα να μπω με καποιον τροπο η ισχυει οντως αυτο με την αναβολη και δν θα με δεχοντουσαν;
Αφού εισαι Ι2 ρε μεγάλε, πως να μπεις; Στις Ειδικές Δυνάμεις δέχονται μόνο Ι1, τι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτο το εχω καταλαβει απλα ρωταω για να δω αν υπηρχε τροπος να μπω πριν ορκιστω και δεν το ειχα κανει και εχασα την ευκαιρια.
Νικος έγραψε:Αυτο το εχω καταλαβει απλα ρωταω για να δω αν υπηρχε τροπος να μπω πριν ορκιστω και δεν το ειχα κανει και εχασα την ευκαιρια.
Όχι από την στιγμή που είσαι Ι2 δεν υπήρχε τρόπος.
Αν εκανα εγχειρηση στα ματια και ημουν κομπλε και μ διναν επανεξεταση και γινομουν Ι1 αν υπαρχει δηλαδη ευκαιρια για επανεξεταση (τουλαχιστον απο παιδια π ειχαν δυσλεξια η λογο βαρους τους δωσανε επανεξεταση στο κεντρο π ημουν και αλλαξανε το Ι τους) τοτε σαν Ι1 απο πεζικο θα μπορουσα με καποιον τροπο να καταταγω σε σχολεια τον Ειδικων Δυναμεων και να εμπαινα και μονιμος; Συγνωμη αν πριζω ρε μαγκες αλλα αν κατι το θες τοσο πολυ δεν το αφηνεις να περασει ετσι.
Σε εμάς, στην Θήβα, όταν πέρασε η επιτροπή μας είπε (κατόπιν ερώτησης μας) οτι όσοι είμαστε ι2 μονο και μονο επειδή είμαστε ανίκανοι για οδήγηση θα γραφτεί στο χαρτί να γίνει επανεξέταση και η διαφορά θα είναι οτι δεν θα μας ζητηθεί να οδηγησουμε όχημα. Μας ειπαν επείσης οτι δεν ηταν σίγουρο αν θα μας περνάν, αλλά σήμερα που βγήκαν οι μεταθέσεις εγώ επηλεχθηκα για Ρεντίνα μια χαρά.
Και εδω είναι που θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλωσα πρωτη επιλογή πεζοναύτης και δεύτερη καταδρομείς. Η Ρεντίνα είναι για καταδρομείς, οπότε υπάρχει περιπτωση να με μεταθέσουν μετα στους πεζοναύτες αν το ζητησω αφου ξανά δώσουμε τα αθλήματα;
Και εδω είναι που θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλωσα πρωτη επιλογή πεζοναύτης και δεύτερη καταδρομείς. Η Ρεντίνα είναι για καταδρομείς, οπότε υπάρχει περιπτωση να με μεταθέσουν μετα στους πεζοναύτες αν το ζητησω αφου ξανά δώσουμε τα αθλήματα;
Ηλίας έγραψε:Σε εμάς, στην Θήβα, όταν πέρασε η επιτροπή μας είπε (κατόπιν ερώτησης μας) οτι όσοι είμαστε ι2 μονο και μονο επειδή είμαστε ανίκανοι για οδήγηση θα γραφτεί στο χαρτί να γίνει επανεξέταση και η διαφορά θα είναι οτι δεν θα μας ζητηθεί να οδηγησουμε όχημα. Μας ειπαν επείσης οτι δεν ηταν σίγουρο αν θα μας περνάν, αλλά σήμερα που βγήκαν οι μεταθέσεις εγώ επηλεχθηκα για Ρεντίνα μια χαρά.
Όχι πας Ρεντίνα (Δ' Μοίρα Καταδρομών).
Αυτό το γνωρίζω. Απλα αναρωτιέμαι αν στην μονάδα ρωτησουν ξανά που θέλουμε να υπηρετήσουμε. Το ρωταω αυτο γιατι έτσι είχα διαβάσει στο φορουμ πριν αρκετό καιρο, εκτώς αν αυτό αφορα μόνο το Μεγαλο Πεύκο. Αλλωστε είναι ατομα που δήλωσαν μονο πεζοναύτες και τους πήραν καταδρομείς...
Μικρη σημασια εχει ο προορισμος επιλογης, μεγαλυτερη εχουν οι αναγκες της υπηρεσιας. Ειναι καλα στη Δ αποσο ξερω παντως, καλη υπομονη κ δυναμη
Παιδια ειμαι Ι2 στο πεζικο και θελω να υπηρετησω στις ΕΔ υπαρχει τροπος?
Μιχαλης έγραψε:Παιδια ειμαι Ι2 στο πεζικο και θελω να υπηρετησω στις ΕΔ υπαρχει τροπος;
Όχι δεν υπάρχει.
Καλησπέρα στην παρέα, μόλις χθές είδα οτι έχω καταταχθεί στο Πεζικό (όπως άλλωστε είχα δηλώσει και στην αίτηση στο Λύκειο (πρίν 4 χρόνια δηλαδή)), αλλά έχω αλλάξει γνώμη απο τότε και θέλω να μπώ ειδικές δυνάμεις, αλεξιπτωτιστές συγκεκριμένα. Ημερομηνία και μέρος δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα για το πότε φεύγω και πού πάω.
Άρα αναρωτιέμαι άν γίνεται να πάρω τηλέφωνο στην στρατολογεία Κρήτης (απο Κρήτη είμαι) και να ρωτήσω αν γίνεται να το αλλάξω, τι λέτε, γίνεται;
Άρα αναρωτιέμαι άν γίνεται να πάρω τηλέφωνο στην στρατολογεία Κρήτης (απο Κρήτη είμαι) και να ρωτήσω αν γίνεται να το αλλάξω, τι λέτε, γίνεται;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα,μόλις χθές είδα οτι έχω καταταχθεί στο Πεζικό (όπως άλλωστε είχα δηλώσει και στην αίτηση στο Λύκειο (πρίν 4 χρόνια δηλαδή)), αλλά έχω αλλάξει γνώμη απο τότε και θέλω να μπώ ειδικές δυνάμεις, αλεξιπτωτιστές συγκεκριμένα. Ημερομηνία και μέρος δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα για το πότε φεύγω και πού πάω.
Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις καθώς όπου και να παρουσιαστείς μπορείς να δηλώσεις ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στις καταδρομές όταν με το καλό έρθει το κλιμάκιο των ΕΔ και να περάσεις τις αντίστοιχες δοκιμασίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης