Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:43 am
Με καλύψε η απάντηση σου. Εφόσον καταλαβε ο δήμος33 αυτό που εξηγούσα. Στο οποίο δεν κατάλαβες εσύ που τα ελεγα και μπερδεμένα, ενω ολοι καταλαβαν τι ηθελα να πω ενω εσυ προσπαθείς εδω και μια ώρα μα πιάσεις σήμα.
Άστο τεσπα. Συνέχισε την δουλειά σου. Το λύσαμε τ θέμα αν δεν το έχεις καταλάβει χαχα.
Βρε μπούφο αντί να πεις και ένα ευχαριστώ που ασχολούμαστε μαζί σου και να μπεις να διαβάσεις λίγο πριν να ρωτήσεις. Όταν ρωτάς δημόσια θα δέχεσαι και τις απαντήσεις που σου λένε. Αν δεν σου αρέσει η απάντησή θα ψάχνεις και μόνος σου.
Παραδέξου ρε φίλε ότι ένας άσχετος σου έβαλε τα γυαλιά και το διαβεβαιώσε και ο Δήμος. Εγώ δεν είπα τπτ. Έγινες ρόμπας διάβασε τα μνματα σου και γελά με τις μπούρδες π έγραφες ασχετε απ εκεί καταλαβαίνεις πόσο νοήμων είσαι. Πρόσεχε στα ψυχοτεχνικα μην καταλάβουν ότι δεν σου κόβει σε έκοψαν εχθές.
Με καλύψε η απάντηση σου. Εφόσον καταλαβε ο δήμος33 αυτό που εξηγούσα. Στο οποίο δεν κατάλαβες εσύ που τα ελεγα και μπερδεμένα, ενω ολοι καταλαβαν τι ηθελα να πω ενω εσυ προσπαθείς εδω και μια ώρα μα πιάσεις σήμα.
Άστο τεσπα. Συνέχισε την δουλειά σου. Το λύσαμε τ θέμα αν δεν το έχεις καταλάβει χαχα.
Βρε μπούφο αντί να πεις και ένα ευχαριστώ που ασχολούμαστε μαζί σου και να μπεις να διαβάσεις λίγο πριν να ρωτήσεις. Όταν ρωτάς δημόσια θα δέχεσαι και τις απαντήσεις που σου λένε. Αν δεν σου αρέσει η απάντησή θα ψάχνεις και μόνος σου.
Παραδέξου ρε φίλε ότι ένας άσχετος σου έβαλε τα γυαλιά και το διαβεβαιώσε και ο Δήμος. Εγώ δεν είπα τπτ. Έγινες ρόμπας διάβασε τα μνματα σου και γελά με τις μπούρδες π έγραφες ασχετε απ εκεί καταλαβαίνεις πόσο νοήμων είσαι. Πρόσεχε στα ψυχοτεχνικα μην καταλάβουν ότι δεν σου κόβει σε έκοψαν εχθές.
Τελικά είσαι πιο χαζός και από τσίτα. Το κατάλαβα εχθές αλλά σήμερα το σιγουρεψα. Έχει και άλλες προκυρηξεις να κάνεις τα χαρτιά σου. Για εδώ δεν είσαι. Κάνε τα στο πυροβολικό τέτοιο βλήμα που είσαι. Μάθε να διατυπώνεις σωστά αυτό που ρωτάς.
Αντί να τρώγεστε μεταξύ σας, δεν κοιτάζει ο καθενας την δουλεια και την προετοιμασία του; Εδώ είναι φόρουμ για πληροφορίες, έως ότου βγει η προκήρυξη, όχι αρένα για αναμέτρηση.
Παιδιά με όλο το σεβασμό μας ζαλίσατε κάθε τρεις και λίγο εγώ έχω τόσα περνάω; Εγώ έχω τόσα έχω ελπίδες ; Κ γράφετε γράφετε γράφετε … λίγο ψυχραιμία αφήστε να βγει η προκήρυξη! Κάθε μέρα με τα μόρια που συγκεντρώνετε δηλαδή !
Υπάρχει πάντως μια τάση για φαγωμάρα. Το φόρουμ προσφέρεται για ελεύθερη συζήτηση, ακόμα και αν συνδέεται με το θέμα με την ευρεία έννοια. Αν κάποιος θέλει συμπυκνωμένη ενημέρωση και ανακοινώσεις για το μέλλον της προκήρυξης, μπορεί απλώς να ανανεώνει κάθε τόσο το dikaiologitika.gr. Εδώ στην καλύτερη να μάθεις κάτι τύπου "πήρα τηλ στο υπουργείο και μου είπαν αυτό", ή "ο φίλος μου είναι φρουρός στην πρεσβεία της Γουαδελούπης και μου είπε αυτό", σπανίως κάτι αξιόπιστο πάντως.
Παιδιά μην στηρίζεστε καθόλου στο φόρουμ έχω φάει πόσες προκήρυξεις στα φορούμ και ειδικά στα μόρια πάντα έπεφτε έξω. Στα πολλ βλέπω 2 3 ψήφους και εδώ γράφουν 100 άτομα. Η εξήγηση μου είναι τα 3 άτομα είναι και τα 100.
Dhmos33 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:45 pm
Παιδιά μην στηρίζεστε καθόλου στο φόρουμ έχω φάει πόσες προκήρυξεις στα φορούμ και ειδικά στα μόρια πάντα έπεφτε έξω. Στα πολλ βλέπω 2 3 ψήφους και εδώ γράφουν 100 άτομα. Η εξήγηση μου είναι τα 3 άτομα είναι και τα 100.
Όσοι δεν έχουν λογαριασμό νομίζω δεν μπορούν να ψηφίζουν, φαίνονται σαν επισκέπτες για αυτό γίνεται αυτό!
KwstisMp έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:58 pm
Πάει εθνικό τυπογραφείο για τους ΤΕ
Άντε λίγο ακόμα
Μακάρι να ισχύει αυτό για να δούμε λεπτομέρειες, βαθμό εισαγωγής ανά κατηγορία κλπ. Ανεξαρτήτως του πότε θα βγει η ανεξάρτητη προκήρυξη, το λογικό δεν είναι να περιμένουμε ότι τα ψυχοτεχνικά και οι αθλητικές δοκιμασίες θα γίνουν συγκεντρωτικά για όλους; Και εννοώ το ίδιο διάστημα/μέρες.
KwstisMp έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:58 pm
Πάει εθνικό τυπογραφείο για τους ΤΕ
Άντε λίγο ακόμα
Μακάρι να ισχύει αυτό για να δούμε λεπτομέρειες, βαθμό εισαγωγής ανά κατηγορία κλπ. Ανεξαρτήτως του πότε θα βγει η ανεξάρτητη προκήρυξη, το λογικό δεν είναι να περιμένουμε ότι τα ψυχοτεχνικά και οι αθλητικές δοκιμασίες θα γίνουν συγκεντρωτικά για όλους; Και εννοώ το ίδιο διάστημα/μέρες.