Και τις ημέρες που έχει 31; Ο Φεβρουαρίος που έχει 28; Τ γίνεται εκεί; Μήπως είναι :25; Όσα ένσημα σου κολλάνε τον μήνα?vaglok έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:04 am1809:30=60 Το 30 είναι οι μέρες που έχει ο μήνας και το διαίρεσα με τις μέρες που έγραψες για να βρω τους μήνες.Argyris432 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 11:57 pmΝαι ρε παιδί μου τι υπολογισμό έκανες για να βγάλεις τους 60 μήνες; Το διαιρεσες με κάποιο νούμερο για να βει; Αυτό δεν καταλαβαίνω.vaglok έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 11:53 pm
Εγώ έκανα τις μέρες 1809 που είπες σε χρόνια.5 χρόνια δηλαδή άρα 60 μήνες. Τώρα δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο.
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Μέσα λέει ο νόμος λέει 7 μόρια ο μήνας μέχρι 84 μήνες. Βάλε ότι έχεις και βλέπεις.Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:07 amΚαι τις ημέρες που έχει 31; Ο Φεβρουαρίος που έχει 28; Τ γίνεται εκεί; Μήπως είναι :25; Όσα ένσημα σου κολλάνε τον μήνα;vaglok έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:04 am1809:30=60 Το 30 είναι οι μέρες που έχει ο μήνας και το διαίρεσα με τις μέρες που έγραψες για να βρω τους μήνες.
Ναι παλικάρι μου καλά τα λέει ο νόμος. Αλλά κάπου είναι λάθος εται όπως τα λες μ λες 30 ημέρες που έχει ο μήνας κάποιοι μήνες εχου 31 και άλλοι μήνες έχουν 30 δεν βγαίνει το άθροισμα. Επίσης εσύ μ έβγαλες 5 χρόνια ενώ έχω 6 οι 12 μήνες που είναι; Επιδη έκανα τωρα :25 βγαίνει ακριβώς 72 6 χρόνια. Μήπως είναι:25?vaglok έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:08 amΜέσα λέει ο νόμος λέει 7 μόρια ο μήνας μέχρι 84 μήνες. Βάλε ότι έχεις και βλέπεις.Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:07 amΚαι τις ημέρες που έχει 31; Ο Φεβρουαρίος που έχει 28; Τ γίνεται εκεί; Μήπως είναι :25; Όσα ένσημα σου κολλάνε τον μήνα;vaglok έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:04 am
1809:30=60 Το 30 είναι οι μέρες που έχει ο μήνας και το διαίρεσα με τις μέρες που έγραψες για να βρω τους μήνες.
Θα μπεις να δεις τα ένσημα σου και θα υπολογίσεις κάθε μήνα εργασίας 7 μόρια. Κομπλέ; Πάνω κάτω θα είσαι 900 με 1000 μόρια. Αυτά από εμένα.Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:12 amΝαι παλικάρι μου καλά τα λέει ο νόμος. Αλλά κάπου είναι λάθος εται όπως τα λες μ λες 30 ημέρες που έχει ο μήνας κάποιοι μήνες εχου 31 και άλλοι μήνες έχουν 30 δεν βγαίνει το άθροισμα. Επίσης εσύ μ έβγαλες 5 χρόνια ενώ έχω 6 οι 12 μήνες που είναι; Επιδη έκανα τωρα :25 βγαίνει ακριβώς 72 6 χρόνια. Μήπως είναι:25;vaglok έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:08 amΜέσα λέει ο νόμος λέει 7 μόρια ο μήνας μέχρι 84 μήνες. Βάλε ότι έχεις και βλέπεις.
Γιατί δεν μου λες απλά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω δεν είναι ντροπή. Απλά πιστεύω είναι:25 αν ξέρει κάποιος να απαντήσει που γνωρίζει με σιγουριά ας μ πει. Μ έβγαλες 915 μόρια ενώ είμαι 980 με 72 μήνες με βάση τα 7 μόρια ανά μήνα. Είναι 65 μόρια έξτρα.
Γιατί ρε φίλε η επιτροπή είμαι και θα σε κόψω; Άκου λοιπόν. Άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 υπολογισμός μορίων σύμφωνα με το φεκ. Σε κάλυψα;
Με τις απαντήσεις που δίνεις χάνεις το δίκιο σου φίλε. Οκκ δεν συνεχίζουμε άλλο την κουβέντα αυτή μαζί σου γτ μόνο άκρη δεν βρούμε. Απλά να ξέρεις ένας μήνας 30 ο επόμενος 31 και πάει έναλαξ το κάναμε και στο σχολείο με το χέρι μας. Επίσης υπάρχει και ο Φεβρουαρίος π είναι 28 και κάθε τέσσερα χρόνια πάει 30. Μην κουράζεσαι άλλο το βρήκα στον ασεπ στον υπολογισμό μόριων.vaglok έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:21 amΓιατί ρε φίλε η επιτροπή είμαι και θα σε κόψω; Άκου λοιπόν. Άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 υπολογισμός μορίων σύμφωνα με το φεκ. Σε κάλυψα;
29 Φεβρουαρίου * με σένα θα ξεχάσω και αυτά ππυ ξέρω.
1) Υπολογισμός μηνών εμπειρίας με βάση τον αριθμό των ημερών ασφάλισης
Οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, για τους οποίους η ασφαλιστική κάλυψη προκύπτει από ημέρες ασφάλισης, υπολογίζουν τους μήνες εμπειρίας διαιρώντας το σύνολο των ημερών ασφάλισης διά του 25.
Άστο ρε φιλαράκι το βρήκα μόνος μου 2 λεπτά από την ζωή μου έφαγα. Και με σένα έφαγα μισή ώρα για να μ λες για τα άρθρα και 7 μήνες και επιτροπές του ασεπ και σου πα μου πες...
Οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, για τους οποίους η ασφαλιστική κάλυψη προκύπτει από ημέρες ασφάλισης, υπολογίζουν τους μήνες εμπειρίας διαιρώντας το σύνολο των ημερών ασφάλισης διά του 25.
Άστο ρε φιλαράκι το βρήκα μόνος μου 2 λεπτά από την ζωή μου έφαγα. Και με σένα έφαγα μισή ώρα για να μ λες για τα άρθρα και 7 μήνες και επιτροπές του ασεπ και σου πα μου πες...
Μετά από τόσα χρόνια τώρα το κατάλαβες ότι ο μήνας έχει 25 ένσημα; Άρα τον Φεβρουάριο που έχει λιγότερες μέρες δεν τον μετράνε στην προϋπηρεσία; Μπες διάβασε το φεκ γιατί βλέπω να κάνεις αίτηση για φύλακας στο καστελοριζοArgyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:36 am 1) Υπολογισμός μηνών εμπειρίας με βάση τον αριθμό των ημερών ασφάλισης
Τώρα αλήθεια πες μου τα λες σοβαρά αυτά η κοροϊδεύεις; Αν κοροϊδεύεις πες μου να γελάσουμε μαζί.
Ρε υπουργέ οικονομικών που διαιρεις :30 τους μήνες πως γίνεται άμα το κάνω:25 να μου βγαίνουν 6 χρόνια όσα έχω δηλ και έτσι όπως το λες εσύ μπαίνω μέσα 1 χρόνο μόνο αυτό απάντησε μου άσε άρθρα άσε τις επιτροπές άσε τον πρόεδρο του ασεπ σε αυτό που σε ρωτάω απάντησε.
Ρε υπουργέ οικονομικών που διαιρεις :30 τους μήνες πως γίνεται άμα το κάνω:25 να μου βγαίνουν 6 χρόνια όσα έχω δηλ και έτσι όπως το λες εσύ μπαίνω μέσα 1 χρόνο μόνο αυτό απάντησε μου άσε άρθρα άσε τις επιτροπές άσε τον πρόεδρο του ασεπ σε αυτό που σε ρωτάω απάντησε.
Τα κάνεις λάθος. Κάνε τα χαρτιά σου εσύ που είσαι υπουργός εσωτερικών και καλή τύχη. Όταν θες να κάνεις τα χαρτιά σου διαβάζεις και λίγο. Όταν λες ότι είσαι άσχετος τελείως ακούς και λίγο. Και αφού διαβάζεις σου λέω πήγαινε διάβασε τον πιο πάνω νόμο που τα λέει αναλυτικά πως μοριοδοτει την συνάφεια στην προκυρησομενη θέση και με πόσα μόρια και πως.Argyris432 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:47 am Τώρα αλήθεια πες μου τα λες σοβαρά αυτά η κοροϊδεύεις; Αν κοροϊδεύεις πες μου να γελάσουμε μαζί.
Τσάμπα ξεφτιλιζεσαι φίλε δημόσια.
1809 δια του 25 (72) μήνες 6 χρονια οσαα έχω.
1809 δια του 25 (72) μήνες 6 χρονια οσαα έχω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες