Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Οντως σε 5 μερες ειμαστε μεσα
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από onoffon »

Σοβαρα παιδια τοσο νωρις μπενετε εσεις στις στρατιωτικες; Ξερετε ποσο θα κρατησει εσας η βασικη ;
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Τοσο νωρις... Δεν θα βγουμε για 40 μερες... Και εκπαιδευση πιστευω πως θα κανουμε μεχρι να τελειωσουμε. Αρα παντα θα ειναι σαν να κανουμε βασικη
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από onoffon »

19adonis92 έγραψε:Τοσο νωρις... Δεν θα βγουμε για 40 μερες... Και εκπαιδευση πιστευω πως θα κανουμε μεχρι να τελειωσουμε. Αρα παντα θα ειναι σαν να κανουμε βασικη
Οντως στις στρατιωτικες σχολες εχω ακουσει ειναι αρκετα δυσκολα. Αλλα οταν βρεις παρεες και συνιθησεις σιγουρα δεν θα χαμπαριαζεις απο αυτα.
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουργια στο forum. Εχω καποιες αποριες για τη σμυ οσον αφορα το πεδιο στο οποιο ανηκει η σχολη... Εγω φετος δινω κ οσοι ξερετε θελω να βοηθησετε... Εγω ειμαι απο θεωρητικη... Πως πιανω 4ο πεδιο κ ποσα μορια περιπου χανω... ; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

1.400... Εχεις για αριστα το 18.600
fistikisfiction
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από fistikisfiction »

Αγγελικη γεια σου και εγω απο θεωρητικη μπηκα στην σμυ. Λοιπον ειχα γραψει πολυ καλα πανελληνιες και στο πρωτο πεδιο ειχα βγαλει 17300 μορια. Το μονο μαθημα που δεν εγραψα καλα ειναι τα μαθηματικα γενικης. Λιγο παραπανω απο την βαση για την ακριβεια... Και εχασα στο τεταρτο πεδιο 1800 μορια και μου πηγε στα 15350... Θελω να πω οτι δεν συμφερει απο υεωρητικη να παρεις τεταρτο πεδιο γιατι χανεις πολλα μορια... Ειναι αδυνατον σχεδον δηλαδη να πιασεις υψηλοβαθμες σχολες απο 18 πανω σταρτιωτικες αν αναλογιστεις οτι ακομα και 19000 μορια να βγαλεις στοι πρωτο, στο τεταρτο πεδιο το πολυ να βγαλεις 17600... Χανεις πολλα μορια... Πληροφοριακα στα λεω ολα αυτα ωστοσο υπαρχουν παντα οι δυνατοτητες να περασεις εκει που θελεις... Εκτος αν εχεις βαλει στο ματι σσε-σωματα η ΣΜΑ... Απο θεωρητικη απιαστο ονειρο... Η ΣΣΑΣ ειναι πολυ καλη σχολη και πιανεται και απο το πρωτο αλλα και απο το πεμτο πεδιο στα τμηματα στατολογικο και οικονομικο αντιστοιχα... Στο πεμπτο πεδιο δεν χανεις μορια απο θεωρητικη αντιθετως αν γραψεις καλα οικονομια κερδιζεις κιολας, δεδομενου οτι θα γραψεις και στα μαθηματικα γενικης. Παντως αν αριστευσεις στην θεωρητικη και γραψεις ενα 15 στα μαθηματικα και πανω πιανεις σσε οπλα, σμυ οπλα σωματα, στυα και μπορει και συδ και ΣΙ αν εισαι τυχερη
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Αλλα επειδη δεν νομιζω να αριστευσω αν και θα ηθελα... Αν βγαλω περιπου 16000 μορια θα καταφερω να περασω ΣΜΥ οπλα; Ισως αν πεσουν οι βασεις... Αραγε θα πεσουν; Επισης δεν εχω ξεκινησει φροντηστηριο... Πιστευετε οτι πρεπει να αρχισω; Κ αν ναι σε ποια μαθηματα για να μην τ παρω ολα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

aggeliki93 έγραψε:Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Αλλα επειδη δεν νομιζω να αριστευσω αν και θα ηθελα... Αν βγαλω περιπου 16000 μορια θα καταφερω να περασω ΣΜΥ οπλα; Ισως αν πεσουν οι βασεις... Αραγε θα πεσουν; Επισης δεν εχω ξεκινησει φροντηστηριο... Πιστευετε οτι πρεπει να αρχισω; Κ αν ναι σε ποια μαθηματα για να μην τ παρω ολα...

σε αυτά που πιστεύεις ότι είσαι "αδύνατη"
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εχεις δικιο... Αντε κ καλη επιτυχια... Το θεμα ειναι πως θα τ φερω στον πατερα μου γιατι αν και ειμαι αποφασισμενη πρεπει να τ καταλαβει κ αυτος... Ειναι κ αυτος στρατιωτικος κ δεν θελει να γινω κ εγω επειδη φοβαται οτι δεν θα αντεξω... Τι μπορω να κανω μ αυτο... Εγω παντως γνωμη δεν αλλαζω αλλα δεν θελω να τα τσουγκρισω ς αυτο το θεμα με τν πατερα μου... Κ καταλαβαινω την ανησυχια του... Αλλα κ εμενα αυτο ειναι τ ονειρο μου...
ΝΑΝΤΙΑ

Δημοσίευση από ΝΑΝΤΙΑ »

Αγγελική μου άσου και τη γνώμη μια μεγαλύτερης και μάλιστα που την πάτησε.

Είμαι και εγώ από στρατιωτική οικογένεια... Σχεδόν όλοι οι άντρες στην οικογένεια μου ήταν στρατιωτικοί... Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελαν να μπλεχτώ και εγώ με αυτά. Για να μην τους πάω κόντρα τους άκουσα... Και σπούδασα Οικονομικά. Τι κατάλαβα. Είμαι 24 και κάθε μέρα σχεδόν 10 ώρες σε ένα γραφείο. Μιζεριάζω και σιχαίνομαι τι δουλεία μου. Τώρα όμως είναι αργά να ξαναδώσω εξετάσεις γιατί έχει αλλάξει το όριο ηλικίας και το περνάω κατά πολύ. Οι δικοί μου πλέων το μετάνιωσαν βλέποντας με έτσι αλλά είναι αργά εκτός και αν βγει καμιά προκήρυξη για ΕΠΟΠ.

Οπότε απλώς δώσε όμορφα και απλά στο πατέρα σου να καταλάβει πόσο σημαντικό όνειρο για σένα είναι αυτό... Άμα νοιάζεται για την ευτυχία σου πιστεύω να σε καταλάβει. Και στην τελική άμα βλέπεις πως δεν τα καταφέρνεις (που δεν το νομίζω) μπορείς πάντα να δοκιμάσεις και αλλού.

Οπότε σου εύχομαι καλή επιτυχία.

aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σε ευχαριστω παρα πολυ ναντια μου... Εκτιμω πολυ την συμβουλη σου... Κ επειδη ειμαι κ εγω σιγουρη πως θα τ μετανιωσω αν δεν μπω στο στρατο θα κανω αυτο που μ λεει η καρδια μου... Σωστα; Και στο κατω κατω δικη μου ζωη ειναι... Εγω ειμαι υπευθηνη για αυτην... Εαν την πατησω προβλημα μου... Θα το εξηγησω στο πατερα μου κ αν δεν θελει να με ακουσει θα κανω αυτο που θελω... Αν και πιστευω πως προτιμαει να ειμαι ευτυχισμενη οπως ολοι οι γονεις... Οπως κ οι δικοι σου... Φιλη ναντια ευχομαι να τα καταφερω και να μπω οπως σου ευχομαι να τα καταφερεις και να μπεις κ εσυ με προκυρηξη γιατι ποτε δεν ειναι αργα... [;) ] καλη τυχη!
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nandy24 »

Σε ευχαριστώ Αγγελική μου... Θα χαρώ πολύ αμα βγεί προκύρηξη το 2011. Όπως και σε εσένα καλή επιτυχία με το διάβασμα και τις εξετάσεις.

aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Να 'σαι καλα... !:)
fistikisfiction
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από fistikisfiction »

Αγγελικη σου ευχομαι να επιτυχεις το ονειρο σου! Αμα δωσεις τα δυνατα σου και διαβασεις θα περασεις! Και με 16000 που ειπες περνας σιγουρα σμυ οπλα και με παρα πολυ καλη σειρα μαλιστα και εισαι υποψηφια και για σωματα... Ολοι οι ανθρωποι με εναν αξιοπρεπη βαθμο περνανε σε τουλαχιστον καλες σχολες!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης