Πωωωω εχεις πολλα αυτα ειναι δν πειραζει σε 2 μηνες θα προλαβεις ισα ισα που προλαβαινεις να τα καταθεσεις xaxaxaxa! Ειναι και κινεζικα βλεπεις υπομονη!
tzovana18 έγραψε:Πωωωω εχεις πολλα αυτα ειναι δν πειραζει σε 2 μηνες θα προλαβεις ισα ισα που προλαβαινεις να τα καταθεσεις xaxaxaxa! Ειναι και κινεζικα βλεπεις υπομονη!
Σε ευχαριστω πολυ illy. Κατι αλλο εγω σαν εφεδρος ειχα ειδικοτιτα τ/φ μετα μοθ αναθεανε οδηγου ερπιστριοφορου Μ113 τοβ μετα διαβιβαστη και τελος νοσοκομου τραβματιοφορεα απο ολα αυτα στα χαρτια μου δεν εχουν γραπσει τπτ γτ οταν ειχα παει να κανω τα χαρτια μου για ειδικος φρουρος με ειχε απλα σαν τ/φ και το διπλομα το εχς στα χερια μου και ειναι σφραγισμενο οτι ισχυει στην επιστρατευση. Κατι ακομα και συγνωμη που σας κουραζω ξερει κανενας που μπορουμε να παμε να κανουμε προετιμασια; Πανελληνιος;
Για αυτο Ειμαι εγω εδω θρακιωτη μου να σου δινω κουραγιο xaxaxax ela ola kala θα πανε τη ειδικοτητα θα δηλωσεις 575 288 ελα πανελληνιο θα σε προετοιμασουν πολυ καλα ακουμε τι σου λεω!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΚΕΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ!