Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Τι μαθαινεις μωρε;

Εσυ στις 12 τοτε μας ελεγες οτι εχεις πληροφοριες πως θα βγει σε 1 ωρα η προκηρυξη Και μετα απο 40 λεπτα ρωτουσες παλι αν εχουμε νεο για το ποτε θα βγει χαχα.

Μη παραπληροφορεις με τις δηθεν πληροφοριες σου, οτι ισχυει ειναι αυτο που ειπε ο Re pate kala re και σου απαντησε πανω σε αυτο που ειπες, ολα τα αλλα που λες ειναι να χαμε να λεγαμε και δινεις δηθεν ελπιδες στα παιδια εδω μεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Ιουν 18, 2021 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από XristosMP »

Τελικα σε ποια ειδικοτητα εγινε αυτο ΕΛΔΥΚ;Θυμασαι;

Chris00
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Πάντως παιδιά δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λέει το παιδι αλλά στο γκρουπ μου από τους 100 ήρθαν 69 και στο επόμενο από εμένα πάλι λείπαν 40 άτομα
Hlias77
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hlias77 »

ΕΛΔΥΚ κούρασες φίλε φτάνει. Εσύ σταματά την κλαψα.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τι μαθαινεις μωρε;

Εσυ στις 12 τοτε μας ελεγες οτι εχεις πληροφοριες πως θα βγει σε 1 ωρα η προκηρυξη Και μετα απο 40 λεπτα ρωτουσες παλι αν εχουμε νεο για το ποτε θα βγει χαχα.

Μη παραπληροφορεις με τις δηθεν πληροφοριες σου, οτι ισχυει ειναι αυτο που ειπε ο Re pata kala re και σου απαντησε πανω σε αυτο που ειπες, ολα τα αλλα που λες ειναι να χαμε να λεγαμε και δινεις δηθεν ελπιδες στα παιδια εδω μεσα.

Να δώσω ελπίδες ναι γιατί όχι αφού έτσι είναι τα πράγματα τι να πω... Το 09 έτσι είχε γίνει

. Χρήστο δεν θα σ πω κάτι ακόμη αλλά από ότι άκουσα έχουν κοπεί πάνω από 2 σειρές επιλαχών και περιμένει μια ακόμη τελευταία αυτή την εβδομάδα

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πες βρε, τι αγχωνεσαι;Κρατικο μυστικο ειναι; Εικόνα

Ak123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Ak123 »

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αν σε μια ειδικότητα τα άτομα που βρίσκονται από πάνω μας και έχουν κάνει τα χαρτιά τους σε διάφορα σώματα και είναι επιτυχόντες σε όλα λόγω μορίων θα διαλέξουν εντός κάποιων ημερών και έπειτα θα ειδοποιηθούν οι επιλαχόντες;

Με έχουν καλέσει σε τρία σώματα, στο Π. Ν. Είμαι μέσα αλλά δεν θέλω όσο τα υπόλοιπα δύο. Ξέρω ότι στην ειδικότητα μου υπάρχουν αρκετοί κοινοί υποψήφιοι, όποτε σε ένα από τα δυο θα ανέβω θέση. Μπορώ να απορρίψω το Π. Ν. Και να περιμένω;

Ευχαριστώ πολύ!

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στην τελευταια του 09 ναι μπορουσες να διαλεξεις.Το ιδιο θα ισχυει και τωρα λογικα αν και διατηρω μερικες επιφυλαξεις γιατι αν θυμασαι στην αιτηση του Π. Ν σου ζητουσε να διαλεξεις με σειρα προτιμησης τον κλαδο που θες να υπηρετησεις.

Μπορει να ηταν και τελειως τυπικο βεβαια οποτε μη σε αγχωσει αυτο. Προτεινω να κανεις 1-2 τηλ στο ΓΕΣ-ΓΕΝ η οπου θελεις τελος παντων και θα σου λυθει η απορια.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από greenalexyo »

Τελικά μέχρι πότε δίνουν αθλήματα;
Chris00
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

22 είναι η τελευταία μέρα για τα αθλήματα από όσο ξερω
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Αν δεν καλυφθούν η θέσεις από τούς υπάρχοντες επιτυχόντες η επιλαχόντες θα συνεχίσει να καλεί επόμενους και επόμενους μέχρι να καλυφθεί η θέση... Για αυτό λέει Δέν συμπεριλαμβάνεσθαι στους ΑΡΧΙΚΑ κλειθεντες ... Έτσι έγινε και το 09 και η βάσεις είχαν πάει στα 100 μόρια... Η διαδικασία των αγωνισμάτων θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία

Αν στην ειδικότητα ολμιστες κόπουν όλοι πχ ζηταει 60 και κόπουν και οι 180 που κάλεσε στην αρχή και υπάρχουν 60 επιλαχόντες απο άλλες ειδικότητες που έχουν επιτύχει στις ΠΚΕ τότε θα φωνάξει από εκεί

. Οι υποψήφιοι Όπλων - Σωμάτων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Αν δεν καλυφθούν η θέσεις από τούς υπάρχοντες επιτυχόντες η επιλαχόντες θα συνεχίσει να καλεί επόμενους και επόμενους μέχρι να καλυφθεί η θέση... Για αυτό λέει Δέν συμπεριλαμβάνεσθαι στους ΑΡΧΙΚΑ κλειθεντες ... Έτσι έγινε και το 09 και η βάσεις είχαν πάει στα 100 μόρια... Η διαδικασία των αγωνισμάτων θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία

Οι ΠΚΕ ξεκίνησαν Τρίτη 8/6 και θα ολοκληρωθούν Τετάρτη 23/6 ή Πέμπτη 24/6 άρα η διαδικασία των Ψυχοτεχνικών- Υγειονομικών - Αθλητικών για 1000 άτομα ΣΞ,280 ΠΑ,300 ΠΝ,20 Νομικό έιχαν διάρκεια 2-3 εβδομάδες, δεν κρατάνε 2 μήνες

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ak123 έγραψε:Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αν σε μια ειδικότητα τα άτομα που βρίσκονται από πάνω μας και έχουν κάνει τα χαρτιά τους σε διάφορα σώματα και είναι επιτυχόντες σε όλα λόγω μορίων θα διαλέξουν εντός κάποιων ημερών και έπειτα θα ειδοποιηθούν οι επιλαχόντες;

Με έχουν καλέσει σε τρία σώματα, στο Π. Ν. Είμαι μέσα αλλά δεν θέλω όσο τα υπόλοιπα δύο. Ξέρω ότι στην ειδικότητα μου υπάρχουν αρκετοί κοινοί υποψήφιοι, όποτε σε ένα από τα δυο θα ανέβω θέση. Μπορώ να απορρίψω το Π. Ν. Και να περιμένω;

Ευχαριστώ πολύ!

Η κλίση λογικά θα γίνει ταυτόχρονα σκέψου μόνο αυτό που σου είπα αν απορρίψεις το ναυτικό και τελικά δεν μπεις στα άλλα δύο στο ναυτικό η αίτηση σου θα θεωρηθεί ως μη γενόμενη

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

greenalexyo έγραψε:Τελικά μέχρι πότε δίνουν αθλήματα;

22/6 ξέρω και εγώ αλλά άκουσα και για τις 24/6

sold13r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από sold13r »

Στην ΣΣΕ που δίνουμε εμείς, θα δώσουμε μέχρι Παρασκευή 25/6 και απ' ότι άκουσα πρέπει να έχει και απο δευτερα 28/6 κι άλλα γκρουπακια...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες