Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Marko98

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Marko98 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 1:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 10:51 am
episkeptis1 έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 9:07 am
ε καλά είναι 1350...δεν είναι λίγα 

Φίλε δεν αντιλέγω ούτε είμαι αρνητικός αλλά το λέω για τα παιδιά που το σκέφτονται. Το παιδί είναι παντρεμένο και παίρνει επίδομα γάμου συν αυτά τα 150 που λέει παραπάνω . Εγώ είμαι υπέρ να κάνει τα χαρτιά του κάποιος αλλά πρέπει να σκεφτεί τα πάντα πριν αποφασίσει να μπει πιο πολύ για να μην φάει την θέση κάποιου παιδιού που το θέλει αρκετά σαν τον φίλο μας τον vit που μας έχει ζαλίσει!

Ποιά θέση ρε λεβένη? Η λέξη επιλαχών σου λέει κάτι? 'Οσοι είναι να μπούνε θα μπούνε 

Να κάνω επιπλέον μια ερώτηση; Κάποιος που βρίσκεται Πχ στην 700η+ θέση κ δεν δώσει πκε, σε περίπτωση συμπληρωματικής θα καλέσει και αυτά τα άτομα που είναι στη λίστα; Θέλω να πω θα τους αξιοποιήσει και αυτούς; 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σας το έχω πει παιδιά. Το βλέπω και τώρα που μπήκαν τα παιδιά από επαρχία. Δεν είναι εύκολο να τα παρατήσεις όλα και να έρθεις στην Αθήνα χωρίς σπίτι με τον πληθωρισμό όσο πάει και ανεβαίνει... Πρέπει να έχεις συγκάτοικο και πάλι είσαι οριακά δηλαδή πρέπει να στερηθείς πράγματα. Είναι πόσα άτομα που φεύγουν μόλις το παίρνουν χαμπάρι. Τέλος πάντων κάντε την αίτηση τζάμπα είναι και αν σας πάρουν θα τα δείτε μέσα στην σχολή ή στην πρακτική που μπορείς να φύγεις και να γλιτώσεις το πρόστιμο.
Alg

Δημοσίευση από Alg »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 11:08 pm Σας το έχω πει παιδιά. Το βλέπω και τώρα που μπήκαν τα παιδιά από επαρχία. Δεν είναι εύκολο να τα παρατήσεις όλα και να έρθεις στην Αθήνα χωρίς σπίτι με τον πληθωρισμό όσο πάει και ανεβαίνει... Πρέπει να έχεις συγκάτοικο και πάλι είσαι οριακά δηλαδή πρέπει να στερηθείς πράγματα. Είναι πόσα άτομα που φεύγουν μόλις το παίρνουν χαμπάρι. Τέλος πάντων κάντε την αίτηση τζάμπα είναι και αν σας πάρουν θα τα δείτε μέσα στην σχολή ή στην πρακτική που μπορείς να φύγεις και να γλιτώσεις το πρόστιμο.

Τόσο χάλια; Το αναφέρεις πολύ. Εμένα προσωπικά μιλώντας, δε με φοβίζει αυτό. ΕΧΩ έναν μέτριο μισθό έως χάλια. Νοίκι πληρώνω. Δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά. ΑΝΤΕ λίγο τον πρώτο καιρό. Ζω και Αθήνα. 
Μιλάς εκ πείρας; Είσαι ήδη μέσα; Ή το λες με βάση τα όσα ακούγονται και γνωρίζει και εσύ ο ίδιος; 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alg έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 12:10 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 11:08 pm Σας το έχω πει παιδιά. Το βλέπω και τώρα που μπήκαν τα παιδιά από επαρχία. Δεν είναι εύκολο να τα παρατήσεις όλα και να έρθεις στην Αθήνα χωρίς σπίτι με τον πληθωρισμό όσο πάει και ανεβαίνει... Πρέπει να έχεις συγκάτοικο και πάλι είσαι οριακά δηλαδή πρέπει να στερηθείς πράγματα. Είναι πόσα άτομα που φεύγουν μόλις το παίρνουν χαμπάρι. Τέλος πάντων κάντε την αίτηση τζάμπα είναι και αν σας πάρουν θα τα δείτε μέσα στην σχολή ή στην πρακτική που μπορείς να φύγεις και να γλιτώσεις το πρόστιμο.

Τόσο χάλια; Το αναφέρεις πολύ. Εμένα προσωπικά μιλώντας, δε με φοβίζει αυτό. ΕΧΩ έναν μέτριο μισθό έως χάλια. Νοίκι πληρώνω. Δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά. ΑΝΤΕ λίγο τον πρώτο καιρό. Ζω και Αθήνα. 
Μιλάς εκ πείρας; Είσαι ήδη μέσα; Ή το λες με βάση τα όσα ακούγονται και γνωρίζει και εσύ ο ίδιος; 

Μιλάω υπεύθυνα επειδή το βιώνω. Κοίτα είναι και ανάλογα τον άνθρωπο αν ζεις ΦΟΎΛ λιτά και δεν είσαι της καλοπέρασης τότε δεν θα έχεις θέμα αν βρεις ένα φθηνό ενοίκιο.
Legamenos

Δημοσίευση από Legamenos »

Αύριο τελευταία μέρα παιδιά 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες