Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Με υπουργικό τηλέφωνο λύνονται όλα παιδιά μην σκάτε
-
Επισκέπτης
Εχει να κάνει με το τι θέση έχεις με τις ισοβαθμίες;
-
Επισκέπτης
Από ότι κατάλαβα ή πάει με την σειρά ή μπορεί να είναι και για ποια θέση συναγωνιζεστε κάτι τέτοιο
-
Giannis1998st
Εγώ είμαι Α/Α 30, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό;
-
Επισκέπτης
Πόσα μόρια έχεις ;;
-
Επισκέπτης
Εχω κάτω από 2000 οπότε υποθέτω ότι δεν είναι σίγουρα θέση 30 και ισοβαθμία , λογικά δεν θα είναι κάτι και θα ειδοποιούνται όλοι απλά μου έκανε εντύπωση με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα
-
Επισκέπτης
Ειλικρινά δε καταλαβαίνω αν ειδοποιούνται όλοι από τις ισοβαθμίες ή αυτοί που είναι κοντά στο να μπουν
-
Skeparni
Α/Α σημαίνει αύξων αριθμός παιδιά Πείτε λίγο το μόρια έχετε εσάς που σας κάλεσαν βρε παιδιά
-
Επισκέπτης
Το παλικάρι πάνω έγραψε Α/Α 30 με ~2000 μόρια. Δεν ξέρω από που το γνωρίζει αυτό βέβαια ίσως του το είπαν στο τμήμα
-
Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό αφού ο άλλος λέει ότι τον κάλεσαν με κάτω από 2000 μόρια και δεν νομίζω να είναι στους πρώτους 120 με αυτά τα μόρια
-
Giannis1998st
Εχω κάτω από 2000 μόρια και μου έχουν δώσει ένα χαρτί που λέει την ημέρα της κληρώσης με ομαδες Α-Β-Γ και ένα άλλο χαρτί με το όνομα μου και 7 άτομα ακόμα , εμένα εκεί που λέει Α/Α γράφει αριθμό 30. Όπως είπα δεν έχω καταλάβει τι είναι και υποθέτω ότι θα τους φωνάζουν όλους , δεν νομίζω να είμαι μέσα στους επιτυχόντες. Απλά ενημερωτικά το έγραψα μπας και βγάλουμε άκρη τι είναι αυτό.
-
Επισκέπτης
Μπορεί να είναι για την περιοχή που δήλωσε. Έχω την εντύπωση πως καλούν και όσους έχουν μπει, για να βγει η σειρά διορισμού και τους επιλαχόντες ώστε αν κάποιοι είναι στο όριο, να δουν ποιος θα μπει στους επιλαχόντες και ποιος όχι. Ενδεχομένως και λίγους παραπάνω.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 7:53 amΔεν νομίζω ότι ισχύει αυτό αφού ο άλλος λέει ότι τον κάλεσαν με κάτω από 2000 μόρια και δεν νομίζω να είναι στους πρώτους 120 με αυτά τα μόρια
-
episkeptis1
καλούν όλους τους υποψήφιους ανεξάρτητα την θέση που έχουν στον πίνακα...όλη αυτή η διαδικασία γίνεται για να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες...ο αριθμός 30 που είπε ο φίλος παραπάνω είναι προφανώς ο αριθμός του για να παραστεί στην κλήρωση... δεν γίνεται να είναι η θέση στους πίνακες γιατί πολύ απλά ακόμα δεν έχει γίνει η κλήρωση...πως ξέρεις ότι είσαι στην θέση 30..Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 8:30 amΜπορεί να είναι για την περιοχή που δήλωσε. Έχω την εντύπωση πως καλούν και όσους έχουν μπει, για να βγει η σειρά διορισμού και τους επιλαχόντες ώστε αν κάποιοι είναι στο όριο, να δουν ποιος θα μπει στους επιλαχόντες και ποιος όχι. Ενδεχομένως και λίγους παραπάνω.
-
Επισκέπτης
Αρα αυτό το Α/Α δεν έχει κάποια σχέση με την κανονική σου σειρά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες