Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Εγώ να το δεχτώ αυτό που λες, ότι η βάση είναι 21. Αν βγουν τα αποτελέσματα και δεν είναι τόσο δεσμεύεσαι να πεις ότι είσαι καθυστερημένος και παλιάνθρωπος?
Kostasgioyri

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Kostasgioyri »

Giorgos είχα ξανά πει πριν μέρες ότι η βάση είναι 1,900-2,000 μην ασχολείσαι με προβληματικους τοξικούς ανθρώπους και μάλλον όχι 1,900-2,000 κρατά σκέτο το 1,900
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Το βύσμα τι το αναφέρετε ρε παιδιά; Πραγματικά και να το έχετε τι να το κάνετε σε μια τέτοια προκήρυξη με μόρια; Κρατήστε το και μην υποχρεώνεστε να σας φτιάξει σε καμιά μετάθεση στο μέλλον.
Kostasgioyri

Δημοσίευση από Kostasgioyri »

Και αν δεν είναι τόσο θα γράψω εδώ τα πάντα δημόσια ποιος είμαι και τι είμαι για να με δικασετε
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Επίσης πόσο βλαμμένα παιδάκια είστε να κάθεστε να βρίζεστε μεταξύ σας για ασήμαντα πράγματα. Δηλαδή θα αλλάξει η βάση αν βρίζει ο ένας τον άλλον εδώ μέσα. Φανταστείτε ότι θα είστε μαζί συνάδελφοι στην ίδια βάρδια σε λίγους μήνες... :lol:
Plc88

Δημοσίευση από Plc88 »

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει και μου έχουν πει κάθε λογής μόρια από 1800 μέχρι και 2150. Θεωρώ ότι πάνω από 2000 μόρια για την βάση είναι υπερβολικός αριθμός. Απλά δεν τον πιστεύω. Ποιος ξέρει όμως θα δείξει μόλις βγουν οι προσωρινοι πίνακες.
Kalisperas

Δημοσίευση από Kalisperas »

Εγώ φίλε μια χαρά τα χω υπολογίσει τα 21000... 4 αντυπηρικες και ειδικές δυνάμεις... ! Εσύ μέτρα πάλι λίγο πού έχεις κάνει λάθος... Δεν υπάρχει ούτε ένας μάχιμος σχεδόν του 2020 χωρίς ειδικές! Από κει είναι πολλά τα άτομα που είπα με 21000... Για αυτό είπα η βάση στα προσωρινά είναι εκεί... Και σχεδόν οι μισοί και βάλε έχουν βγάλει και δίπλωμα επαγγελματικο που τους πάει στα 23000... Τώρα αν εσείς εδώ μέσα νομίζετε ότι δεν υπάρχουν 600 άτομα με 21000 μόρια... Μάλλον δεν θέλετε να το πιστέψετε... Αυτά όσο αναφορά τα προσωρινά!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kalisperas έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 6:06 pm Εγώ φίλε μια χαρά τα χω υπολογίσει τα 21000... 4 αντυπηρικες και ειδικές δυνάμεις... ! Εσύ μέτρα πάλι λίγο πού έχεις κάνει λάθος... Δεν υπάρχει ούτε ένας μάχιμος σχεδόν του 2020 χωρίς ειδικές! Από κει είναι πολλά τα άτομα που είπα με 21000... Για αυτό είπα η βάση στα προσωρινά είναι εκεί... Και σχεδόν οι μισοί και βάλε έχουν βγάλει και δίπλωμα επαγγελματικο που τους πάει στα 23000... Τώρα αν εσείς εδώ μέσα νομίζετε ότι δεν υπάρχουν 600 άτομα με 21000 μόρια... Μάλλον δεν θέλετε να το πιστέψετε... Αυτά όσο αναφορά τα προσωρινά!
Από την αρχή μέχρι το τέλος κακό εως αβάσιμο
Ξανά δες φίλε μου τους πίνακες με τους εποχικούς του 20 σε παρακαλώ!
Kalisperas

Ρε φίλε και γω του 2020 μάχιμος είμαι! Σου λέω όλοι σχεδόν οι μάχιμοι έχουν ειδικές δυνάμεις... Συν ότι έβγαλαν και δίπλωμα! Άρα μιλάμε για πολλούς που έχουν από 21 έως 23 μόρια! Συν αυτοί με αλεξίπτωτα. Δεν βάζω καν τα παιδιά του 2019! Απ' όλους αυτούς πιστεύετε εσείς ότι δεν έχουν κάνει τα χαρτιά τους τουλάχιστον 600 άτομα; Άρα πως γίνεται να λέτε ότι οι προσωρινοί πίνακες δεν θα έχουν βάσει το 21000 ; Για εξήγησε το εσύ που ξέρεις και έχεις κοιτάξει τους πίνακες!
Επισκέπτης

Καλησπέρα συνάδελφε κ εγώ μάχιμος του 2020 είμαι η βασι είναι 21,000 μόρια καλά αποτελέσματα σε όλους
Kalisperas

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω... Στις ισοβαθμίες τι ακριβώς παίζει σαν δεύτερο κριτήριο; Ηλικία απολυτήριο η κάτι άλλο;
Επισκέπτης

Στρατολογική κατάσταση απ' όσο ξέρω προηγούνται οι Δ. Ε. Α. Ακολουθούνε οι ειδικές δυνάμεις και μετά η προεδρική φρουρά.
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Επισκέπτη λες ότι η βάση θα είναι 21 και έχεις 21; Είσαι και μεγάλο νούμερο αδελφέ.
Slokn

Δημοσίευση από Slokn »

Kalisperas έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 6:28 pm Ρε φίλε και γω του 2020 μάχιμος είμαι! Σου λέω όλοι σχεδόν οι μάχιμοι έχουν ειδικές δυνάμεις... Συν ότι έβγαλαν και δίπλωμα! Άρα μιλάμε για πολλούς που έχουν από 21 έως 23 μόρια! Συν αυτοί με αλεξίπτωτα. Δεν βάζω καν τα παιδιά του 2019! Απ' όλους αυτούς πιστεύετε εσείς ότι δεν έχουν κάνει τα χαρτιά τους τουλάχιστον 600 άτομα; Άρα πως γίνεται να λέτε ότι οι προσωρινοί πίνακες δεν θα έχουν βάσει το 21000 ; Για εξήγησε το εσύ που ξέρεις και έχεις κοιτάξει τους πίνακες!
Ξέρεις πόσα άτομα είναι μέσα ηλικίακα;
Έχεις δει πόσοι έχουν παραιτηθεί;(τρέχανε και άλλες προκηρύξεις τόσα χρόνια)
Και έχεις μαντέψει και πόσοι δεν θα δηλώσουν γιατί δικούς τους λόγους;(γιατί ρε φίλε όταν έχεις 4 5 αντιπυρικες και δεν πολύ γουστάρεις και τα τρεξίματα περιμένεις την επόμενη) τι να σου πω καλή τύχη φίλε μου και σε εσένα και σε όλους! Πάντως μην ξαφνιαστείς αν δεις και 1900 και κάτω!
fulk

Δημοσίευση από fulk »

1400 εποχικοί είχαν δικαίωμα συμμετοχής.
1000 εποχικοί τα έκαναν (αν ισχύει).
400 δεν δήλωσαν καν (αν ισχύει).

Του 19-20 είναι περίπου 800 εποχικοί με δικαίωμα συμμετοχής.
Οι 220 από τους 19-20 με τη μέθοδο των τριών δεν έκαναν τα χαρτιά τους.
Άρα 800-220=580
Περισσεύουν και 50 θέσεις για τους εποχικούς του 21 ή τέλος πάντων θα γίνει μάχη μεταξύ των τελευταίων σε μόρια του 20 και των πρώτων του 21

Αρα βάση 1800-1900

Καλή επιτυχία
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες