Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Έκλαψα 🤣πολύ καλό 😜
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Καλά λοιπόν αν βγουν οι πίνακες εντός Μάη πάλι καλά να λέμε...
anonymous19970 έγραψε:Συμφωνα με geopap που ηρθε γραμμα στην μοναδα του εδω και 20 μερες τα αποτελέσματα θα βγουν το αργοτερο παρασκευη και σε 9 μερες ξεκινουν πκε Και στα αθλητικα νέα της ημερας ο ολυμπιακος προκριθηκε στον τελικο τσαμπιονς λιγκ

- Buddha
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Αν βγουν οι πίνακες αυτή τη βδομάδα, όλοι εσείς που κοροϊδεύετε και ειρωνευεστε τα παιδιά που το υποστηρίζουν αυτό, θα συνεχίσετε να το κάνετε η θα είστε μέλι γάλα και καλά δεν είχα πει τίποτα όπως τότε με το άνοιγμα της προκήρυξης?
- Buddha
Ήμουν ο πρώτος που αναφέρθηκε στο αντίστοιχο έγγραφο το οποίο έχει πάει σε μονάδα του Έβρου. Από μεριάς μου δεν ειρωνεύτηκαν κανέναν και δεν κορόιδεψαν κανένα από όλους αυτούς που πιστεύουν το αντίθετο. Είμαστε εδώ μέσα για έναν ***** σκοπό και έστω τα έγγραφα αυτά αποτελούν μια πληροφορία. Πραγματικά με θλίβει που βλέπω τέτοια συμπεριφορά από κάποιους έξυπνους. Οι ίδιοι έξυπνοι που όταν μιλούσαμε για το άνοιγμα της προκήρυξης έλεγαν ότι παπαριά μπορείς να φανταστείς. Κρίμα μάγκες. Υποτίθεται είμαστε ώριμοι. Μπομπολια ώριμοι είμαστε.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Αρχικα μπουντα κανενας δεν σε ειρωνευτηκε αυτολεξι εγραψα οτι ειπε ο geopap το να βγουν οι πινακες σε μια εβδομαδα μια χαρα λογικο ειναι δηλαδη θα εχει συμπληρωθει ενας μηνας απο τη ληξη προθεσμίας, το εξωπραγματικο σεναριο ειναι να γινουν οι πκε σε 9 μερες και να αγχωνεται αδικα ο κοσμάκης. Και τελος εγω παντα εγραφα οτι θα βγει η προκηρυξη και οτι ο μαρτιος ακομη αρχες του έτους ειναι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Λίγο υπομονή ακόμα κύριες και κύριοι εδω περιμέναμε από το 2009 να βγάλει προκήρυξη. Είμαστε τυχεροί που δεν άλλαξε η μοριοδότηση όπως στην προκήρυξη της άστυνομιας. Όλοι προπόνηση και όποτε είναι να βγουν θα βγούνε.
Όσοι έχουν κάνει αίτηση με χαρτί ΙΕΚ χωρίς πιστοποιηση η αίτηση τους απορρίπτεται όπως και όσοι είναι φοιτητές ακόμα και δήλωσαν ότι σπουδάζουν θα Απορηφθουν ακόμα κι αν έχουν περασει τη μιση σχολη!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Buddha έγραψε:Αν βγουν οι πίνακες αυτή τη βδομάδα, όλοι εσείς που κοροϊδεύετε και ειρωνευεστε τα παιδιά που το υποστηρίζουν αυτό, θα συνεχίσετε να το κάνετε η θα είστε μέλι γάλα και καλά δεν είχα πει τίποτα όπως τότε με το άνοιγμα της προκήρυξης;
Εγώ προσωπικά έχω πει ότι αμα βγουν έστω μια μέρα πριν τις 22/5 θα βγω να ζητήσω συγνώμη που αμφισβήτησα το παλικάρι αν και δεν είμαι υποχρεωμένος, έχω ώμος την απορία εσύ τι θα πεις αν βγω εγώ σωστός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Μάιος 11, 2021 7:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Buddha έγραψε:Ήμουν ο πρώτος που αναφέρθηκε στο αντίστοιχο έγγραφο το οποίο έχει πάει σε μονάδα του Έβρου. Από μεριάς μου δεν ειρωνεύτηκαν κανέναν και δεν κορόιδεψαν κανένα από όλους αυτούς που πιστεύουν το αντίθετο. Είμαστε εδώ μέσα για έναν ***** σκοπό και έστω τα έγγραφα αυτά αποτελούν μια πληροφορία. Πραγματικά με θλίβει που βλέπω τέτοια συμπεριφορά από κάποιους έξυπνους. Οι ίδιοι έξυπνοι που όταν μιλούσαμε για το άνοιγμα της προκήρυξης έλεγαν ότι παπαριά μπορείς να φανταστείς. Κρίμα μάγκες. Υποτίθεται είμαστε ώριμοι. Μπομπολια ώριμοι είμαστε.
το έχεις δει εσύ αυτό το έγγραφο ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Μάιος 11, 2021 7:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Buddha
Το έγγραφο το είδε ο κουμπάρος μου που βρίσκεται στον Έβρο. Δεν υπήρχε λόγος να με πει ψέματα. Συγκεκριμένα με είπε ότι ζήτησαν άτομα για τις δοκιμασίες των ΕΠΟΠ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου. Τώρα όσο αφορά το τι θα πω εγώ αν βγεις εσύ σωστός. Εγώ δεν κορόιδεψα και δεν αμφισβήτησα κανέναν. Είπα ότι πιστεύω τα έγγραφα πιο πολύ από τις εικασίες. Δεν είπα για κανέναν τίποτα εδώ μέσα και δεν αμφισβήτησα κανεναν. Μην μπερδεύεσαι. Δεν χρωστάω να απολογηθω σε κανέναν. Να απολογηθούν πρέπει μόνο όσοι κορόιδεψαν και ειρωνεύτηκαν κόσμο. Είτε βγει σήμερα είτε σε 4 μήνες δεν υπάρχει λόγος να φερθούμε έτσι σε κάποιον ο οποίος τραβάει τον ίδιο Γολγοθά με εμάς.re pate kala re έγραψε:Buddha έγραψε:Ήμουν ο πρώτος που αναφέρθηκε στο αντίστοιχο έγγραφο το οποίο έχει πάει σε μονάδα του Έβρου. Από μεριάς μου δεν ειρωνεύτηκαν κανέναν και δεν κορόιδεψαν κανένα από όλους αυτούς που πιστεύουν το αντίθετο. Είμαστε εδώ μέσα για έναν ***** σκοπό και έστω τα έγγραφα αυτά αποτελούν μια πληροφορία. Πραγματικά με θλίβει που βλέπω τέτοια συμπεριφορά από κάποιους έξυπνους. Οι ίδιοι έξυπνοι που όταν μιλούσαμε για το άνοιγμα της προκήρυξης έλεγαν ότι παπαριά μπορείς να φανταστείς. Κρίμα μάγκες. Υποτίθεται είμαστε ώριμοι. Μπομπολια ώριμοι είμαστε.
το έχεις δει εσύ αυτό το έγγραφο ;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Oπα οπα οπα Τι σου είπε ο κουμπάρος σου ότι ζήτησαν άτομα για τις δοκιμασίες των εποπ που θα γίνουν το δεύτερο 15νθημερο του μήνα η σου είπε ζήτησαν τα άτομα που συγκροτήσουν επιτροπές μέχρι το δεύτερο 15νθημερο του μήναBuddha έγραψε:[Το έγγραφο το είδε ο κουμπάρος μου που βρίσκεται στον Έβρο. Δεν υπήρχε λόγος να με πει ψέματα. Συγκεκριμένα με είπε ότι ζήτησαν άτομα για τις δοκιμασίες των ΕΠΟΠ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου. Τώρα όσο αφορά το τι θα πω εγώ αν βγεις εσύ σωστός. Εγώ δεν κορόιδεψα και δεν αμφισβήτησα κανέναν. Είπα ότι πιστεύω τα έγγραφα πιο πολύ από τις εικασίες. Δεν είπα για κανέναν τίποτα εδώ μέσα και δεν αμφισβήτησα κανεναν. Μην μπερδεύεσαι. Δεν χρωστάω να απολογηθω σε κανέναν. Να απολογηθούν πρέπει μόνο όσοι κορόιδεψαν και ειρωνεύτηκαν κόσμο. Είτε βγει σήμερα είτε σε 4 μήνες δεν υπάρχει λόγος να φερθούμε έτσι σε κάποιον ο οποίος τραβάει τον ίδιο Γολγοθά με εμάς.
τώρα στο άλλο κομμάτι ούτε εγώ κορόιδεψα το παλικάρι απο εκεί και πέρα όταν βγαίνεις και μιλάς και λες ότι μου είπαν αυτό και το υποστηρίζεις θέρμα πρέπει να είσαι και αυτός που θα βγει και θα πει μάγκες σορυ έκανα λάθος ή έστω λάθος με ενημερώσανε και με την σειρά μου σας παραπληροφόρησα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μάιος 11, 2021 8:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 39
Σύμφωνο στο 100% με Buddha! Συναιστανθείτε λίγο και τον άλλο που έχετε απέναντι σας, όλοι την ίδια αγωνία και αναμονή μοιραζόμαστε
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Και να μην επαληθευτούν αυτά που είπα εγώ ή ο Buddha ή ο οποιοσδήποτε άλλος, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να απολογηθούμε για αυτό. Εφόσον γνωρίζουμε από αυτά που έρχονται στις μονάδες, πληροφορουμε. Αν δεν επαληθευτεί, τα ρέστα ζητήστε τα από το ΓΕΣ που παίζει με την αγωνία μας. Δεν τα λέω για να το παίξω έξυπνος και ότι τα ξέρω εκ των έσω, απλώς μοιράζομαι την ίδια αγωνία με σας και κατ' εμέ προσπάθησα να βοηθήσω.
- Buddha
Θα σου μεταφέρω τα λόγια του. Ζήτησαν έναν αξιωματικό και δύο υπαξιωματικούς για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου για τις δοκιμασίες των ΕΠΟΠ. Τώρα από αυτό αγορίνα μου ότι κατάλαβες εσύ άλλα τόσα κατάλαβα και γω. Και η αλήθεια είναι ότι και τότε έτσι ακριβώς το είχα γράψει. Δεν αναφέρθηκαν σε ημερομηνίες ούτε ακριβής χρονοδιαγράμματα.re pate kala re έγραψε:Oπα οπα οπα Τι σου είπε ο κουμπάρος σου ότι ζήτησαν άτομα για τις δοκιμασίες των εποπ που θα γίνουν το δεύτερο 15νθημερο του μήνα η σου είπε ζήτησαν τα άτομα που συγκροτήσουν επιτροπές μέχρι το δεύτερο 15νθημερο του μήναBuddha έγραψε:[Το έγγραφο το είδε ο κουμπάρος μου που βρίσκεται στον Έβρο. Δεν υπήρχε λόγος να με πει ψέματα. Συγκεκριμένα με είπε ότι ζήτησαν άτομα για τις δοκιμασίες των ΕΠΟΠ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου. Τώρα όσο αφορά το τι θα πω εγώ αν βγεις εσύ σωστός. Εγώ δεν κορόιδεψα και δεν αμφισβήτησα κανέναν. Είπα ότι πιστεύω τα έγγραφα πιο πολύ από τις εικασίες. Δεν είπα για κανέναν τίποτα εδώ μέσα και δεν αμφισβήτησα κανεναν. Μην μπερδεύεσαι. Δεν χρωστάω να απολογηθω σε κανέναν. Να απολογηθούν πρέπει μόνο όσοι κορόιδεψαν και ειρωνεύτηκαν κόσμο. Είτε βγει σήμερα είτε σε 4 μήνες δεν υπάρχει λόγος να φερθούμε έτσι σε κάποιον ο οποίος τραβάει τον ίδιο Γολγοθά με εμάς.
τώρα στο άλλο κομμάτι ούτε εγώ κορόιδεψα το παλικάρι απο εκεί και πέρα όταν βγαίνεις και μιλάς και λες ότι μου είπαν αυτό και το υποστηρίζεις θέρμα πρέπει να είσαι και αυτός που θα βγει και θα πει μάγκες σορυ έκανα λάθος ή έστω λάθος με ενημερώσανε και με την σειρά μου σας παραπληροφόρησα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες