Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Εκτός κι εγώ για ΟΑΑΕΕ. Καλή δύναμη σε όσους μπουν!
Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση αν ξερει καποιος. Βγηκα στους καταλληλους αλλα δεν δεν με εχει πουθενα για γιατρους ... Ειναι λογω μοριων η εγινε καποιο λαθος?
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω μια απορία... Είμαι στους πίνακες που καλούν για τις εξετάσεις στην ΠΑ και ανήκω στην 7η ομάδα, όμως το υπουργείο έχει βγάλει πρόγραμμα για τις πρώτες 6η ομάδες. Μήπως οι επόμενες ομάδες είναι οι επιλαχόντες; Γιατί δεν αναφέρουν αν είσαι επιτυχών ή επιλαχών
Μια απορια αν ξερει καποιος... Αν καπιοιον τον καλεσουν για εξετασεις αυτο σημαινει οτι βρισκεται κοντα στην βαση εχει πιθανοτητες γενικοτερα;
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
Ρε παιδιά τα αποτελέσματα της αεροπορίας δεν είναι ξεκάθαρα, απλά σου λέει ποιοι θα πάνε για αθλήματα και πόσα μόρια έχουν. Δεν λέει κάπου ποια σειρά έχουν στην ειδικότητα τους. Εμένα πχ με καλούν για αθλήματα αλλά δεν ξέρω αν από τις 10 θέσεις που ζητούσε η ειδικότητα είμαι μέσα σε αυτές ή είμαι επιλαχών... Τι παίζει;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 82
Kostasdim έγραψε:Μια απορια αν ξερει καποιος... Αν καπιοιον τον καλεσουν για εξετασεις αυτο σημαινει οτι βρισκεται κοντα στην βαση εχει πιθανοτητες γενικοτερα;
Αν υποθέσουμε ότι δήλωσες μια ειδικότητα που ζητάει 10 άτομα θα κλειθούν για ΠΚΕ 30 άτομα
αν έσύ είσαι στην θέση 30 πάει να πει οτι η θεση σου είναι στους 30 πρώτους και ότι για να μπεις πρπει να κοπόυν τουλάχιστον 20 άτομα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
greenalexyo έγραψε:Ρε παιδιά τα αποτελέσματα της αεροπορίας δεν είναι ξεκάθαρα, απλά σου λέει ποιοι θα πάνε για αθλήματα και πόσα μόρια έχουν. Δεν λέει κάπου ποια σειρά έχουν στην ειδικότητα τους. Εμένα πχ με καλούν για αθλήματα αλλά δεν ξέρω αν από τις 10 θέσεις που ζητούσε η ειδικότητα είμαι μέσα σε αυτές ή είμαι επιλαχών... Τι παίζει;
Άφου ζητούσε 10 πάει να πει ότι είσαι στους πρώτους 30 συνεπώς για να μπεις πρέπει να κοπούν 20 άτομα καθόλου απίθανο δηλαδή εκτός αν έπεσες σε σείρα με αθλητες
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
geopap97 έγραψε:Τεσπά αδερφέ δεν ψάχνω ευκαιρία να αρπαχτω. Θα δείξει στο τέλος. Παρεμπιπτόντως, η σελίδα βγάζει πάλι μπλε φόντο. Λέτε να ετοιμάζουν τίποτα;
Τελικα τι έγινε στο μετρήσαν το πτυχίο για πες μας έτσι προς ενημέρωση
Καλησπέρα παιδιά. Αρχικα καλή δύναμη στα παιδιά που τους κάλεσαν και ελπίζω όσοι το θέλετε πραγματικά να περάσετε. Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να ζητήσουν άλλα άτομα στη συνέχεια δηλαδη να βγει πίνακας που να ζητάει κξ άλλους επειδή πχ κόπηκαν πολλοί σε κάποια ειδικότητα. Υπαρχει τέτοια πιθανότητα;
Εγω δηλωσα ΟΧΡΝ Χειριστης Ρανταρ. Ειχα μονο 296 μορια ενω κατεθεσα και αναλυτική βαθμολογια της σχολης μου εφοσον δεν υπηρχε καποια διευκρινηση. Δεν με ακυρωσαν, ημουν καταλληλος αλλα δεν μου τα μετρησαν τα 350 μορια ως φοιτητης που εχει περασει πανω απο το 50% των μαθηματων. Ουτε και φιλους υποψηφιους που δηλωσανε πτυχιο ενω ζηταει απολ λυκειου. Ουτε μισο μοριο δεν μετρανε απο αυτα αν ζηταει ξεκαθαρα απολ λυκειου. Ειναι μονο για ειδικοτητες που ζηταει τις συγκεκριμενες σχολες οτιδηποτε αλλο που δεν το απαιτει ειναι ενα 0.
Φίλε μου, στην ειδικότητα ΟΧΡΝ ζητάει αποκλειστικά απολυτήριο,19 πτυχία να είχες, μόνο το απολυτήριο σου θέλει και τίποτα άλλο
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
vasos2347 έγραψε:Έχω τις εξής απορίες! Ποιος ο λόγος να μοριοδοτείται δίπλωμα σε ειδικότητα που δεν το χρειάζεται; Ποιος ο λόγος να μην μόριοδοτουνται όλα τα ΤΕΙ σε τεχνικές ειδικότητες; Ποιος ο λόγος να μοριοδοτεις κάποιον επειδή είναι πολυτεκνος; Προφανώς για Ψηφουλακια! Γιατί βάζεις ecdl σε ειδικοτητες όπως πχ σκυλας ; Αλητεία ρε σεις !
Ο σκύλας χειρήζειτε υπολογιστή περναει επιδοσεις του σκυλου χειρίζεστε βασεις επικοινωνεί με EMAIL και ναι καλά κάνανε και το ζητάνε γτ το 2016 όλοι οι πρωτοετης στο τει ξερανε να χειρηζονται υπολογιστη αλλα word excel powerpoint κανένας
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
dimi_mits έγραψε:Εγω δηλωσα ΟΧΡΝ Χειριστης Ρανταρ. Ειχα μονο 296 μορια ενω κατεθεσα και αναλυτική βαθμολογια της σχολης μου εφοσον δεν υπηρχε καποια διευκρινηση. Δεν με ακυρωσαν, ημουν καταλληλος αλλα δεν μου τα μετρησαν τα 350 μορια ως φοιτητης που εχει περασει πανω απο το 50% των μαθηματων. Ουτε και φιλους υποψηφιους που δηλωσανε πτυχιο ενω ζηταει απολ λυκειου. Ουτε μισο μοριο δεν μετρανε απο αυτα αν ζηταει ξεκαθαρα απολ λυκειου. Ειναι μονο για ειδικοτητες που ζηταει τις συγκεκριμενες σχολες οτιδηποτε αλλο που δεν το απαιτει ειναι ενα 0.
Αυτό το γράφει αναλυτικότερα η προκήρυξη το έχουμε γράψει 1000 αδες φορές εδώ μέσα Και καπιοι πχ geopap97 Στο παρα πεντε, το παίζανε φιδεμποροι, ναι δίστιχος όντας φοιτητής στο πτυχιο με ενα μάθημα υπολοιπο ναι με πειράζει και εμένα που δεν μέτρησε αλλα το ξέραμε και συμμετεχοντας το αποδεχόμασταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Ιουν 05, 2021 1:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω βγηκα καταλληλος στην αεροπορια με 301 μορια ειδικοτητα πυροσβεστης και απ οτι ακουσα δηλωσαν μονο 30 ατομα για αυτην την ειδικοτητα και την οποια ζηταει μονο 10 εχουμε καμια ελπιδα λετε
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Δεν ξερω τι πηγη εχεις αλλα πιστεψε με δηλωσαν ΠΟΛΛΟΙ παραπανω πυροσβεστες οχι μονο 30. Και κατι αλλο αν δηλωναν 30 πυροσβεστες και επαιρνε 10 σημαινει οτι θα τους καλουσαν ολους για πκε κατι που προφανως δεν εγινεLef2020 έγραψε:Εγω βγηκα καταλληλος στην αεροπορια με 301 μορια ειδικοτητα πυροσβεστης και απ οτι ακουσα δηλωσαν μονο 30 ατομα για αυτην την ειδικοτητα και την οποια ζηταει μονο 10 εχουμε καμια ελπιδα λετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης