Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Αυτα που γραφεις θαλασσα αναφερουν το ηλικιακο οριο το υψος δεν αναγραφεται πουθενα. Επισης ειναι ευκολο να μου ανεβασεις το αρχειο γιατι αυτο ατο αρθρο 1,2,3 δε μου λεει κατι. Η προκυρηξη του 2009 δεν ισχυει και ειναι προκυρηξη οχι νομος του κρατους. Τροποποιηση νομου επισημη αν υπαρχει. Τελος, τα προηγουμενα φεκ που αναφερεσαι εχουν καταργηθει και δεν ισχυουν.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από Thalassa »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Αυτα που γραφεις θαλασσα αναφερουν το ηλικιακο οριο το υψος δεν αναγραφεται πουθενα. Επισης ειναι ευκολο να μου ανεβασεις το αρχειο γιατι αυτο ατο αρθρο 1,2,3 δε μου λεει κατι. Η προκυρηξη του 2009 δεν ισχυει και ειναι προκυρηξη οχι νομος του κρατους. Τροποποιηση νομου επισημη αν υπαρχει. Τελος, τα προηγουμενα φεκ που αναφερεσαι εχουν καταργηθει και δεν ισχυουν.

Να σου ανεβάσω σε αρχείο τι;

Άνοιξε τον νόμο του 2001 στον οποίο αναφέρθηκες και κοίτα τις τροποποιήσεις που έγιναν βάση αυτου που σου έστειλα.

Όταν κάτι είναι τροποιημενο αναγράφεται ο αρχικός νόμος και από κάτω τα εδάφια και οιτροποποιησεις που έχει δεχτεί.

Δεν διαγράφεται ο νόμος για να γραφτει καινούριος.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Έχει τροποποιηθεί και το ύψος και θα το ανεβάσω μόλις βρω την τροποποίηση
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:Έχει τροποποιηθεί και το ύψος και θα το ανεβάσω μόλις βρω την τροποποίηση
Οταν γραφουμε αρθρο 1 τροποποιειται βασει αυτου σε μηνυμα δε παει να πει οτι τροποιηθηκε. Η τροποποιηση νομου ειναι νομοθετικη πραξη και δημοσιευεται

που ειναι η τροποποιηση. Εγω οταν μου ζητησες αρχειο και αποδειξεις ανεβασα και αρχειο και αποδειξεις. Εσενα που ειναι οι αποδειξεις σου;

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Thalassa έγραψε:Έχει τροποποιηθεί και το ύψος και θα το ανεβάσω μόλις βρω την τροποποίηση
Οταν γραφουμε αρθρο 1 τροποποιειται βασει αυτου σε μηνυμα δε παει να πει οτι τροποιηθηκε. Η τροποποιηση νομου ειναι νομοθετικη πραξη και δημοσιευεται

που ειναι η τροποποιηση. Εγω οταν μου ζητησες αρχειο και αποδειξεις ανεβασα και αρχειο και αποδειξεις. Εσενα που ειναι οι αποδειξεις σου;

Λες να έκατσα Να το έγραψα μόνη μου;

Χαχαχα

Σου έβαλα αυτό γιατί είμαι από κινητό.

Ούτε το δικό σου μπορούσα να το δω χτες.

Άβαταρ μέλους
konna
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από konna »

Ας περιμένουμε καλύτερα να βγεί η προκήρυξη και όλα θα ξεκαθαρίσουν.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:Λες να έκατσα Να το έγραψα μόνη μου;Χαχαχα

Σου έβαλα αυτό γιατί είμαι από κινητό.

Ούτε το δικό σου μπορούσα να το δω χτες.

Ναι αλλα το δικο μου αρχειο το εβλεπαν ολοι. Τελοσπαντων ακου με γιατι εχεις παρεξηγησει. Η τροποποιηση νομου ειναι νομοθετικη διαταξη. Δημοσιευεται και στο διαδυκτιο. Επισημη για τον νομο 2001 δεν υπαρχει. Γι αυτο κερδισαν τα παιδια το δικαστηριο το 2009. Γιατι το ανεφερε στο φεκ, χωρις να εχει γινει επισημη τροποποιηση.

Γι αυτο στη ζηταγα επιμονα για να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει. Πιστευω οτι το κανουν επιτηδες για να μην ανεβασουν το οριο αλλα να το ριξουν. Εχουμε κουρασει με αυτο το θεμα εδω. Σε παρακαλω εμπιστευσου οσα λεω εστω αν οχι να το ληξουμε γιατι εχουμε κουρασει και την διαχειρηση αλλα χαλαμε και την εικονα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 16, 2020 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν μπορώ να το βρω στο ιστορικό του κινητού λόγω πολλών αναζητήσεων. Το βρήκα όμως αλλά δεν έγραψα ξεχωριστα τον αριθμό του.

Τέλος πάντως εν μέσω πρώτης καραντίνας τροποιηθηκαν πολλοί νόμοι και βγήκαν ΦΕΚ με ψηφιακές υπογραφές βουλευτών σε ένα εικοσιτετράωρο.

Δεν τους είναι τίποτα πιστεύω να τροποποιήσουν εκ νέου οποίο ΦΕΚ τους συμφέρει.

Στην αναμονή λοιπόν και δεν θα αργήσει να βγει.

Και δεν σε παρεξηγώ διάλογο κάνουμε

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ένα θέμα που δεν εχουν ρυθμίσει και υπάρχει ισως η πιθανότητα να το κάνουν είναι το θεμα της βαθμολογικής εξέλιξης των νεοσυλέκτων Εποπ που προέρχονται απο τον θεσμό των όβα. Αυτοί που υπηρετούσαν σαν δίοποι θα μπουν ξανά ναύτες; Θα αναγνωρίσουν εκτός των μορίων την θητεία τους βαθμολογικά?
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παραθετω θέμα πολ απο λευτέρη 2αμαλ:Ψηφιστε με τα αληθινα σας μορια παρακαλω, για να εχουμε μια ιδεα.

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/topic20743_page1&RN=1.html

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Ένα θέμα που δεν εχουν ρυθμίσει και υπάρχει ισως η πιθανότητα να το κάνουν είναι το θεμα της βαθμολογικής εξέλιξης των νεοσυλέκτων Εποπ που προέρχονται απο τον θεσμό των όβα. Αυτοί που υπηρετούσαν σαν δίοποι θα μπουν ξανά ναύτες; Θα αναγνωρίσουν εκτός των μορίων την θητεία τους βαθμολογικά;
ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ στα υποβρύχια τι παίζει... Είναι καλά είναι εμπειρία, τοποθετούνται εποπ;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Ένα θέμα που δεν εχουν ρυθμίσει και υπάρχει ισως η πιθανότητα να το κάνουν είναι το θεμα της βαθμολογικής εξέλιξης των νεοσυλέκτων Εποπ που προέρχονται απο τον θεσμό των όβα. Αυτοί που υπηρετούσαν σαν δίοποι θα μπουν ξανά ναύτες; Θα αναγνωρίσουν εκτός των μορίων την θητεία τους βαθμολογικά;
ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ στα υποβρύχια τι παίζει... Είναι καλά είναι εμπειρία, τοποθετούνται εποπ;
Οπως το βλεπει κανενας. Ειναι πιο δυσκολα, εχει πιο πολυ δουλιτσα και πολυ διαβασμα. Χαβαλε δε σηκωνει. Παιρνεις τα διπλα χρηματα και καταδυτικο επιδομα ανα εξαμηνο. Αν φυσικα αντεχεις την κλεισουρα

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ηλεκτρολόγε είμαι πιο κλειστός άνθρωπος αντέχω πιστεύω υπό τέτοιες συνθήκες... Θα μου άρεσε σε υποβρύχιο. Πος δηλαδή μπορεί να κυμανθεί το επίδομα που λες
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δηλαδή παίρνεις 2πλασιο μισθό όσο είσαι σε υποβρύχιο συν επίδομα που είναι ποσο
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε είμαι πιο κλειστός άνθρωπος αντέχω πιστεύω υπό τέτοιες συνθήκες... Θα μου άρεσε σε υποβρύχιο. Πος δηλαδή μπορεί να κυμανθεί το επίδομα που λες
Ο μισθος ειναι 1700 στα υποβρυχια Τωρα αν παιρνετε πιο λιγα σαν καινουριοι δε ξερω σ λεω για την σειρα μου. Πανω απο 700 ευρω διαφορα απο μενα. Καθε εξαμηνο 3.500 ευρω καταδυτικο επιδομα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες