Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
364!!

Δημοσίευση από 364!! »

Καλησπέρα υπηρετώ παραμεθοριο ήμουν σε άδεια και μολις γύρισα μέσα στην άδεια με. ενημερωσαν ότι μου βγήκε η μετάθεση 19/6 αν και το ήξερα λίγες μέρες νωρίτερα τεσπά έχω τις ΕΤΑΠ και της αιμοδοσίας γίνεται να πάρω άδεια μεταθεσεως τις ΕΤΑΠ και το αίμα να φύγω νωρίτερα και να παρουσιαστώ στην άλλη μονάδα κανονικά όπως λέει η μετάθεση ;
ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΤΕΛΟΣ »

Εγώ είχα πολιτικό. Ήξερα για την μετάθεση μου από τέλος Απριλίου.13 Μαΐου βγήκε επίσημα και 14 πήγε σήμα στη μονάδα.
ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΤΕΛΟΣ »

Strpz έγραψε:Ένας Στρατηγός θεωρείται καλό βύσμα;
Καλό βύσμα θεωρείται αυτό που κανει τη δουλειά του
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Πώς ενημερώνεσαι για την πορεία της μετάθεσης σού; Από το βύσμα αποκλειστικά;
Strpz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Strpz »

Δεν καταλαβα δηλαδη απο τοτε που το εβαλες( το βυσμα), ποσο καιρο σου πηρε για να σε παρει απο κει που ησουν;
365

Δημοσίευση από 365 »

@ΤΕΛΟΣ εσένα τι σου είπε που λες το ήξερα από τέλος Απριλίου;
Στρατάρχης

Δημοσίευση από Στρατάρχης »

364! έγραψε:Καλησπέρα υπηρετώ παραμεθοριο ήμουν σε άδεια και μολις γύρισα μέσα στην άδεια με. Ενημερωσαν ότι μου βγήκε η μετάθεση 19/6 αν και το ήξερα λίγες μέρες νωρίτερα τεσπά έχω τις ΕΤΑΠ και της αιμοδοσίας γίνεται να πάρω άδεια μεταθεσεως τις ΕΤΑΠ και το αίμα να φύγω νωρίτερα και να παρουσιαστώ στην άλλη μονάδα κανονικά όπως λέει η μετάθεση ;

Βυσματικη ή πενταμηνου;

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Εμένα το δικο μου μου έχει πει μέσα στον Ιούνιο
365

Δημοσίευση από 365 »

Κώστα τι σειρα εισαι;
era64
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από era64 »

Παιδιά Καλησπέρα μου βγήκε μεταθεση για σμυ στις δέκα Ιουλίου... Όποιος γνωρίζει μπορεί να μου πει πως είναι τα πράγματα εκεί;
Άβαταρ μέλους
Nontas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nontas »

Έχω την εντύπωση ότι λόγω του ότι είναι σχολή τα πράγματα θα είναι λίγο πιο χαλαρά όπως και στην ΣΣΕ δηλαδή θα κάνεις κανονικά τις υπηρεσίες σου εννοείται απλά επειδή τουλάχιστον στην ΣΣΕ κάνουν και οι σπουδαστές υπηρεσίες μπορεί να τις μοιράζεστε και νομίζω κατά κύριο λόγω θα κάνεις περισσότερες υπηρεσίες όταν οι σπουδαστές είναι εξοδουχοι. Δεν έχω υπηρετήσει στην ΣΜΥ οπότε σε καμία περίπτωση μην δένεις κόμπο αυτά που σου είπα απλά μεταφέρω αυτά που έχω ακούσει.
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

365 έγραψε:Κώστα τι σειρα εισαι;

365

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αναμένουμε από αύριο κύμα βυσματικών μεταθέσεων για την 365, τώρα το πόσο θα τραβήξουν κανείς δεν ξέρει.
365

Δημοσίευση από 365 »

Επισκέπτης έγραψε: Αναμένουμε από αύριο κύμα βυσματικών μεταθέσεων για την 365, τώρα το πόσο θα τραβήξουν κανείς δεν ξέρει.
Πως το ξέρεις φίλε; Είχες κάποια ενημέρωση;
365

Δημοσίευση από 365 »

Επισκέπτης έγραψε: Αναμένουμε από αύριο κύμα βυσματικών μεταθέσεων για την 365, τώρα το πόσο θα τραβήξουν κανείς δεν ξέρει.
Πως το ξέρεις; Είχες κάποια ενημέρωση;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης