Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εχει χρονια να βγαλει για Εποπ... Οποτε δε ξερουμε πως μπορει να ειναι η μοριοδοτηση!Σιγουρα θα υπαρχει μοριοδοτηση για αει, τει και για ειδικες δυναμεις εννοειται. Δε ξερουμε αν θα μοριοδοτει τα διπλωματα! Η συνεντευξη δε θα υπαρχει λογικα.

και για ειδικους φρουρους χρονια ειχε να βγαλει και τα κριτηρια εμειναν σχεδον ιδια

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ειναι ο ιδιος υπουργος στην αστυνομια γι αυτο!
Jack

Δημοσίευση από Jack »

Αν βγάλει εποπ λέτε να θέλει να έχεις εκπληρωσει την θητεία σου για να μπεις;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Η ΣΧΑΛ δεν ειναι υποχρεωτικη πλεον, απλα αν πας Ε. Δ θα ειναι χαζο να μη περασεις το σχολειο τους διοτι θα χασεις και το επιδομα που δινουν. Για μερικα σχολεια που περνας υπαρχουν οι συντηρησεις που πρεπει να κανεις καθε 6μηνο νομιζω, και απο αυτες εχεις καποια εξτρα λεφτα (οχι πολλα).

Οσο για την μοριοδοτηση προσωπικα δεν νομιζω να γινουν αλλαγες. Θα δειξει ομως αν και οταν βγει.
Δώρα

Δημοσίευση από Δώρα »

Γεια σας παιδιά, παρακολουθώ την συζήτηση και ήθελα να ρωτήσω γιατί λέτε πως η αεροπορία είναι η καλύτερη; Ενδιαφέρομαι για εποπ και σκεφτόμουν για στρατό ξηράς, αλλά τώρα αναρωτιέμαι μήπως να αλλάξω προτεραιότητα. Παράλληλα, εάν κάποιος μπει στο πολεμικό ναυτικό ως εποπ και μετά πάρει πτυχίο πλοιάρχου γ' γίνεται αξιωματικός; Διότι, ένας φίλος μου θέλει να συμμετέχει με αυτό το σκεπτικό και δεν γνωρίζω κατά πόσο γίνεται στις μέρες μας. Ανεξαρτήτως ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αεροπορια στρατου (οχι πολεμικη) εχω τον ξαδερφο μου χρονια τωρα μεσα ως ΕΜΘ και κανει 6 σκοπετα τον μηνα, και 8ωρο και σπιτι. Γενικα ειναι πολυ χαλαρα στην αεροπορια ειτε στρατου ειτε πολεμικη και το καλο ειναι πως δεν εχει πολλες μεταθεσεις, μονο 3 σκεψου στην αεροπορια στρατου και μπορει να μη κανεις ουτε καν και τις 3 ολα τα χρονια που θα εισαι μεσα. Βεβαια ειναι βυσματικα και τα 2 και να πω πως ειναι αναλογα και την ειδικοτητα που θα χεις γιατι δεν ειναι παντου και παντα χαλαρα, αλλα σε σχεση με τις αλλες μοναδες ειναι πιο λασκα. Ναυτικο μακρια, πραγματικα μακρια να του πεις (εκτος αν του αρεσει τοσο πολυ η ζωη στις φρεγατες και οι 240 ωρες (οπως και δηποτε να γινουν τον χρονο) ... Το 09'-10' οσα ατομα μπηκαν ναυτικο το 40% μη σου πω και παραπανω φυγανε ολοι. Υπαρχει και σχετικο φορουμ γι αυτο και θα δεις τις εμπειριες απτα ιδια τα παιδια εκει. Τωρα οσο για τον φιλο σου για πτυχιο πλοιαρχου δυστυχως δεν εχω ιδεα.
Δώρα

Δημοσίευση από Δώρα »

Ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα ιδέα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας πέρα του ναυτικού και μου ανοίξατε τα μάτια. Άντε και με το καλό να βγει η προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Η ΣΧΑΛ δεν ειναι υποχρεωτικη πλεον, απλα αν πας Ε. Δ θα ειναι χαζο να μη περασεις το σχολειο τους διοτι θα χασεις και το επιδομα που δινουν. Για μερικα σχολεια που περνας υπαρχουν οι συντηρησεις που πρεπει να κανεις καθε 6μηνο νομιζω, και απο αυτες εχεις καποια εξτρα λεφτα (οχι πολλα).

Οσο για την μοριοδοτηση προσωπικα δεν νομιζω να γινουν αλλαγες. Θα δειξει ομως αν και οταν βγει.

συντηρησεις στα αλεξιπτωτα, ουκ και πυροτεχνουργοι περνουν, δεν νομιζω αλλου (εκτος φυσικα απο τους ιπταμενους)

εμθ και κανει 6 σκοπιες τον μηνα, σε εμας στο πεζικο εκαναν βαυδμ και 3 υπηρεσιες τον μηνα ολα τα στελεχη

Νικος σ.ξ

Δημοσίευση από Νικος σ.ξ »

Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδεία, εμείς που είμαστε είδη ΟΒΑ και έχουμε κάτι μέρες φυλακη ή κράτηση θα έχουμε κάποιο θέμα σε πιθανή προκήρυξη; Πχ εγώ έχω 5 μέρες Φ και ο κολλητός 5 κρατήσει
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Καλησπερα στην ομαδα !! Πριν λιγο μιλησα μεσω μηνυνατος με το workenter και μου ειπαν πως ειναι σε αναμονη για 800 θεσεις ΕΠΟΠ ή ΟΒΑ στο Π. Ν και την Π. Α. Ολα αυτα θα γινουν μετα την προκηρυξη της ΕΛΑΣ.
Geo

Δημοσίευση από Geo »

Καλησπέρα παιδιά. Χαρά στην υπομονή μας παιδιά.
Λκ

Δημοσίευση από Λκ »

800.. Να φανταστώ 400 ναυτικό 400 αεροπορια. Αν είναι έτσι πάει τ όνειρο.1,70 δεν είμαι γ ναυτικό.. Αλλά κ πάλι δν θ τ επέλεγα μ αυτά π εχ χω ακούσει, κ αεροπορια θέλει συγκεκριμένα πτυχία γ ειδικότητες. Τον ηπιαμε π λεμε😆Εκτοσ αν βγάλει οβα που ουτωσ η αλλωσ δν μπαίνουν γυναικες

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σιγουρα θα παρει και στις Ε. Δ, αλλα ισως το παει σιγα σιγα. Πιστευω οταν βγει θα βγαλει για ειδικες δυναμεις πρωτα ή απλα ολα μαζι. Το οριο αν θυμαμαι καλα για τις ΕΠΟΠ γυναικες ειναι 1,65. Το 1,70 που λες ειναι για τη προκηρυξη του λιμενικου σωματος και των ειδικων φρουρων.
Jack

Δημοσίευση από Jack »

Lefteris 2αμαλ επειδή σε βλέπω πολύ μέσα στα πράγματα, μήπως ξέρεις ο βοηθός νοσηλευτή ως εποπ στο σε φρεγάτα τι ακριβώς κάνει ; Γιατί απο προκήρυξη Π. Ν η ΝΝς, ΝΝΑ η ΝΠΠ πας αν δεν πας σε φρεγάτα... Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλησπερα στην ομαδα ! Πριν λιγο μιλησα μεσω μηνυνατος με το workenter και μου ειπαν πως ειναι σε αναμονη για 800 θεσεις ΕΠΟΠ ή ΟΒΑ στο Π. Ν και την Π. Α. Ολα αυτα θα γινουν μετα την προκηρυξη της ΕΛΑΣ.

μετα την προκυρηξη των ειδικων φρουρων ακουγεται για νοσηλευτες και για καθηγητες στην ειδικη αγωγη

παντως στο site τους δεν εχουν αναρτησει κατι

με δωσεις θα την βγαζουν; Συμφερει;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης