Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Μαγκες απο φιλο μου εξ. Φρ Μου ειπε οτι ετοιμαζουν την δικαστικη αστυνομια... Οποτε μεγαλυτερο ενδιαφερων θα εχει η δουλεια μας με το καλο
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
glock έγραψε:Μαγκες απο φιλο μου εξ. Φρ Μου ειπε οτι ετοιμαζουν την δικαστικη αστυνομια... Οποτε μεγαλυτερο ενδιαφερων θα εχει η δουλεια μας με το καλο
τι θα ειναι δηλαδη η δικαστικη αστυνομια φιλε; Τι τροπο εισαγωγης θα εχει;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Ο φιλος σου εξ φρ διάβασε το ιδιο αρθρο με μας... στην θεωρια εινσι ευκολο, στην πραξη κατα την γνωμη μου θα αργησει πολυ
Η δικαστική αστυνομία σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει αυτή η προκήρυξη. Περαστικά σας.
Δικαστικη αστυνομια σημαινει πεισσοτερη εκπαιδευση στους νεους που θα μπουν. Περαστικα σου.
Συγγνωμη αλλα δε νομιζω να ισχυει αυτο π λες.. ας μη λεμε τετοιους ειδους ανακριβειεςΑλλο το να μη βγει η δικη μας κ αλλο εξαιτιας της δικαστικης μελλοντικης αστυνομιας κ αν..
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
. έγραψε:Η δικαστική αστυνομία σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει αυτή η προκήρυξη. Περαστικά σας.
Δικαστική αστυνομία, σημαίνει και αλλη προκήρυξη φρουρων.
Βρίσκεται στο συρτάρι εδώ και 4 χρόνια προκήρυξη ειδικών φρουρων για την φυλαξη δικαστηρίων. Δε χρειάζεται και πολυ νοημοσύνη για να καταλάβεις τι πάνε να φτιάξουν.
ΕΦ που θα ανήκουν στο δικαιοσύνης
Περαστικά σου.
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Παιδιά μόλις έμαθα απο άτομα στον ΑΣΕΠ και το το Υπουργείο ότι μαζί με την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας που θα βγει μετά το Πάσχα, θα βγούνε 35 θέσεις ΠΕ διαιτητών και 220 θέσεις ΔΕ βοηθών διαιτητών.. Ετοιμάστε απολυτήριο και ξένη γλώσσα!Υ. Γ. Θα έχει υψος και αθλήματα!
Other Side έγραψε:Παιδιά μόλις έμαθα απο άτομα στον ΑΣΕΠ και το το Υπουργείο ότι μαζί με την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας που θα βγει μετά το Πάσχα, θα βγούνε 35 θέσεις ΠΕ διαιτητών και 220 θέσεις ΔΕ βοηθών διαιτητών. Ετοιμάστε απολυτήριο και ξένη γλώσσα!Υ. Γ. Θα έχει υψος και αθλήματα!
Σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Να φανταστώ ότι είσαι ο νέος "Π" σωστά; Άει παράτα μας και εσύ ρε. Φαντασμένε.
Φίλε ZANT δεν ξανα ασχολουμε γιατί όλοι κραζουνε εδώ και επειδή λέμε κάποια πραγματα που μαθαίνουμε νομιζουνε ότι είναι όλο λόγια και τέτοια... Λίγο ακόμα υπομονή και θα δεις τα νέα... Άσε τους άλλους να κράζουν και να λέμε ότι δεν θα βγει...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Χαλαρώστε λίγο με τον Π, το παιδί προσπαθεί να βοηθήσει μιας και τον ενδιαφέρει το θέμα, μαθαίνει κάποια πράγματα και μιας και καταλαβαίνει την αγωνία που έχουμε μας λέει ότι του λένε, δεν είναι στο χέρι του η προκήρυξη να την υπογράψει...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Εγώ δεν κράζω τον Π.. ίσα ίσα, μπράβο του και καλά κάνει που λέει ο, τι μαθαίνει.. Μακάρι να ήταν έτσι όλοι.. Απλώς, σχολιάζω το γεγονός ότι ξεπεταγονται και βγαίνουν θέσεις εργασίας από το πουθενα. που δεν θα έπρεπε καν να τούς έχεις δοθεί τέτοια προτεραιότητα. Ενώ εμείς από μέρα σε μέρα, από εβδομάδα σε εβδομάδα κτλ..
Από όλο αυτό που μάς κανουνε θα μάς ξενερωσουνε και δε θα δηλώσουμε κιόλας...
Από όλο αυτό που μάς κανουνε θα μάς ξενερωσουνε και δε θα δηλώσουμε κιόλας...
Το δημοσιεύω για τελευταία φορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αντιδικιών και λοιπών επαναλαμβανόμενων τοποθετήσεων που κουράζουν.
Στο παρόν φόρουμ, έχουν δικαίωμα να εκφράζουν όλοι ανεξαιρέτως την άποψή τους, χωρίς να λογοκρίνονται εφόσον ακολουθούν κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και δεν προσβάλλουν το συνομιλητή τους.
Στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός, ο "Π" δέχεται κατά καιρούς τα "πυρά"από ορισμένους, επειδή τοποθετείται σχετικώς, για την επικείμενη προκήρυξη των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων. Ανεξαρτήτως του αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που δημοσιεύει, είναι δικαίωμά σας να τον πιστέψετε ή όχι και εσείς, ΔΕΝ είναι όμως δικαίωμά σας, να απαιτείται από εμένα και κυρίως μέσω ΠΜ, να ΜΗΝ δημοσιεύω τα μηνύματά του. Επαναλαμβάνω ότι λογοκρισία δεν υπάρχει, αρκεί να τηρούνται οι βασικοί κανόνες. Βλέπετε άλλωστε, ότι είμαι αρκετά ελαστικός με αρκετά "ανώνυμα" μηνύματα που πολλές φορές "ξεφεύγουν" λίγο απ'τα προκαθορισμένα. Ας μην πάμε στο άλλο άκρο.
Παρακαλώ πολύ να γίνουν κατανοητά αυτά που γράφω, ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Στο παρόν φόρουμ, έχουν δικαίωμα να εκφράζουν όλοι ανεξαιρέτως την άποψή τους, χωρίς να λογοκρίνονται εφόσον ακολουθούν κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και δεν προσβάλλουν το συνομιλητή τους.
Στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός, ο "Π" δέχεται κατά καιρούς τα "πυρά"από ορισμένους, επειδή τοποθετείται σχετικώς, για την επικείμενη προκήρυξη των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων. Ανεξαρτήτως του αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που δημοσιεύει, είναι δικαίωμά σας να τον πιστέψετε ή όχι και εσείς, ΔΕΝ είναι όμως δικαίωμά σας, να απαιτείται από εμένα και κυρίως μέσω ΠΜ, να ΜΗΝ δημοσιεύω τα μηνύματά του. Επαναλαμβάνω ότι λογοκρισία δεν υπάρχει, αρκεί να τηρούνται οι βασικοί κανόνες. Βλέπετε άλλωστε, ότι είμαι αρκετά ελαστικός με αρκετά "ανώνυμα" μηνύματα που πολλές φορές "ξεφεύγουν" λίγο απ'τα προκαθορισμένα. Ας μην πάμε στο άλλο άκρο.
Παρακαλώ πολύ να γίνουν κατανοητά αυτά που γράφω, ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες