Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Δεν πειραζει φιλε ασε να τα κανουμε εμεις και εμεις θα στεναχωρεθουμε! Μην κανεις εσυ τα χαρτια σου! Ολα νομιζετε οτι ειναι πλεον με βυσματα. Αλλαζουν σιγα σιγα οι καιροι παιδια. Και αυτη η προκυρηξη ειναι η πιο καθαρη που εχει υπαρξει!
Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Lalikos »

Καλησπέρα.

Στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, στην 3η σελίδα στα (Γ) ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στο πεδίο "Στρατολογικό Γραφείο" γνωρίζει κάποιος τι συμπληρώνουμε;

Το Στρατολογικό Γραφείο της μονάδας που υπηρετήσαμε ή το Στρατολογικό Γραφείο στο οποίο υπαγόμαστε;

Ευχαριστώ

2α ΜΑΛ 323
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Lalikos έγραψε:Καλησπέρα.

Στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, στην 3η σελίδα στα (Γ) ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στο πεδίο "Στρατολογικό Γραφείο" γνωρίζει κάποιος τι συμπληρώνουμε;

Το Στρατολογικό Γραφείο της μονάδας που υπηρετήσαμε ή το Στρατολογικό Γραφείο στο οποίο υπαγόμαστε;

Ευχαριστώ

Την ΣΥ την οποία υπάγεσαι. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
xaris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xaris »

Γειά σας θέλω να ρωτήσω για την προκήρυξη για λιμενικο γιατι κανω πρώτη φορά τα χαρτια την υπεύθυνη δήλωση απο που την περνώ και τι γραφο και τα παράβολα που τα δίνω και κατι ακόμη εγω τελείωσα ελδυκ τι φάση με αυτο
Πολίτης
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

xaris έγραψε:Γειά σας θέλω να ρωτήσω για την προκήρυξη για λιμενικο γιατι κανω πρώτη φορά τα χαρτια την υπεύθυνη δήλωση απο που την περνώ και τι γραφο και τα παράβολα που τα δίνω και κατι ακόμη εγω τελείωσα ελδυκ τι φάση με αυτο

Καλώστον Χάρη, και καλή επιτυχία στην συμμετοχή σου στην προκήρυξη! Πάμε στα ερωτηματά σου: Την προκήρυξη θα την βρείς στο ίντερνετ. Εναλλακτικά, μπορείς να την προμηθευτείς και απο το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας: Ακτή Βασιλειάδη 1, Πύλη Ε1, Πειραιάς, εισέρχεσαι και ρωτάς σε ποιό τμήμα θα κατευθυνθείς ώστε να πας να την προμηθευτείς, ή απο το Εθνικό Τυπογραφείο όπου το παραλαμβάνεις σε έντυπη μορφή.

Την κατεβάζεις απο εδώ

Έπειτα, με scrolling, πας στην σελίδα 448, και εκτυπώνεις τις 6 (έξι) σελίδες.

Την υπεύθυνη δήλωση, την παίρνεις απο ένα βιβλιοπωλείο στην γειτονιά σου, ακόμα και κεντρικά περίπτερα την πουλάνε. Απο ΕΛΔΥΚ, μοριοδοτείσαι μόνο εαν υπηρέτησες στην 35 ΜΚ.

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Κωστας πεζοναυτης

Δημοσίευση από Κωστας πεζοναυτης »

dn24 έγραψε:
xaris έγραψε:Γειά σας θέλω να ρωτήσω για την προκήρυξη για λιμενικο γιατι κανω πρώτη φορά τα χαρτια την υπεύθυνη δήλωση απο που την περνώ και τι γραφο και τα παράβολα που τα δίνω και κατι ακόμη εγω τελείωσα ελδυκ τι φάση με αυτο

Καλώστον Χάρη, και καλή επιτυχία στην συμμετοχή σου στην προκήρυξη! Πάμε στα ερωτηματά σου: Την προκήρυξη θα την βρείς στο ίντερνετ. Εναλλακτικά, μπορείς να την προμηθευτείς και απο το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας: Ακτή Βασιλειάδη 1, Πύλη Ε1, Πειραιάς, εισέρχεσαι και ρωτάς σε ποιό τμήμα θα κατευθυνθείς ώστε να πας να την προμηθευτείς, ή απο το Εθνικό Τυπογραφείο όπου το παραλαμβάνεις σε έντυπη μορφή.

Την κατεβάζεις απο εδώ

Έπειτα, με scrolling, πας στην σελίδα 448, και εκτυπώνεις τις 6 (έξι) σελίδες.

Την υπεύθυνη δήλωση, την παίρνεις απο ένα βιβλιοπωλείο στην γειτονιά σου, ακόμα και κεντρικά περίπτερα την πουλάνε. Απο ΕΛΔΥΚ, μοριοδοτείσαι μόνο εαν υπηρέτησες στην 35 ΜΚ.

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Περα απο μοριοδοτηση για την 35 ΜΚ στο αμα εχει υπηρετησει εκει εξαρτιεται και το αμα μπορει να συμετασχει.. Χαρη εαν εισουν ελδυκ σε πεζικο, τεθωρακισμενα κλπ δεν μπορεις να συμετασχεις.. μονο απο ειδικες δυναμεις κ ατομα απο ναυτικο επαλ κ 4 θεσεις για εθελοντες..

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδιά στην 1η σελίδα της αίτησης έχει δύο πεδία και σε παρένθεση λέει για γυναίκες υποψήφιες και ακριβώς από δίπλα λέει νομός υπαγωγής, το συμπληρώνουμε και εμείς αυτό και αν ναι τι βάζουμε;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:Παιδιά στην 1η σελίδα της αίτησης έχει δύο πεδία και σε παρένθεση λέει για γυναίκες υποψήφιες και ακριβώς από δίπλα λέει νομός υπαγωγής, το συμπληρώνουμε και εμείς αυτό και αν ναι τι βάζουμε;

Στο νομός υπαγωγής, ναι το πεδίο αυτό το συμπληρώνεις. Τα υπόλοιπα πεδία που αναφέρεις, αφορούν τις γυναίκες. Όμως, εαν πάραυτα συνεχίζεις να έχεις αμψιβολίες, κάλεσε στο 2104518270,και ενημερωσέ μας εαν λειτουργεί το τηλέφωνο. Ευχαριστώ.

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Οι γυναίκες πως ακριβώς δηλώνουν αφού δεν πάνε στρατό και επίσης δεν νομίζω να έχει πάει καμία μηχανικών επαλ.
Άβαταρ μέλους
xaris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xaris »

Στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, στην 3η σελίδα στα (Γ) ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ " γνωρίζει κάποιος τι συμπληρώνουμε;

Πολίτης
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

xaris έγραψε:Στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, στην 3η σελίδα στα (Γ) ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ " γνωρίζει κάποιος τι συμπληρώνουμε;

Το Α. Σ. Μητρώου, το αναγράφει επάνω στο απολυτήριο σου, ή στην μεταλλική ταυτότητα που είχες στον στρατό. Πχ 101/370/05. Στο πεδίο στρατολογικό γραφείο, βάζεις το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις.

Σε ποια Στρατολογική Υπηρεσία ανήκω;

Κλάδος ΕΔ που υπηρέτησα:(πχ) Ειδικές Δυνάμεις (Κλάδος απολύσεως) - (ότι γράφει το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης).

Ειδικότητα:(πχ) οδηγός (Ειδικότητα απολύσεως) - (ότι γράφει το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης)

Και ημερομηνία κατάταξης και απόλυσης, όπου τα αναγράφει το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α που είσαι υποχρεωμένος να καταθέσεις.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Οι γυναίκες πως ακριβώς δηλώνουν αφού δεν πάνε στρατό και επίσης δεν νομίζω να έχει πάει καμία μηχανικών επαλ.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο αν έχουν τελειώσει ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ ναυτικού ναυτιλιακού τομέα.

Berlin

Δημοσίευση από Berlin »

Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους. Θα ηθελα με την σειρα μου να κανω μια ερωτηση μιας και δεν βρηκα την καταλληλη απαντηση. Καταρχας ενδιαφερομαι για την κατηγορια των ειδικων δυναμεων και θελω να ρωτησω το εξης: Γινεται καποια μοριοδοτηση στην επιλογη των υποψηφιων οπως για παραδειγμα στους Ε. Φ; Εννοω οτι μετραει το απολυτηριο λυκειου (βαθμος) ή οι ξενες γλωσσες και το επιπεδο που θα εχει ο καθενας; Σας ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας και λυπαμαι να εχει ηδη απαντηθει!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Berlin έγραψε:Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους. Θα ηθελα με την σειρα μου να κανω μια ερωτηση μιας και δεν βρηκα την καταλληλη απαντηση. Καταρχας ενδιαφερομαι για την κατηγορια των ειδικων δυναμεων και θελω να ρωτησω το εξης: Γινεται καποια μοριοδοτηση στην επιλογη των υποψηφιων οπως για παραδειγμα στους Ε. Φ; Εννοω οτι μετραει το απολυτηριο λυκειου (βαθμος) ή οι ξενες γλωσσες και το επιπεδο που θα εχει ο καθενας; Σας ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας και λυπαμαι να εχει ηδη απαντηθει!

Καλησπέρα και σε εσένα φίλε μου. Λίγα μηνύματα παραπάνω, έχω παραθέσει το link της προκηρύξεως. Την κατεβάζεις ή την παραλαμβάνεις απο το ΕΤ σε έντυπη μορφή, και πας στο κεφάλαιο ΣΤ'. Εκει διαβάζοντας το, θα διαπιστώσεις ότι η μοριοδότηση, γίνεται κλιμακωτά, αναλόγως του βαθμού σου στο απολυτήριο, και επίσης κλιμακωτά αναλόγως του επιπέδου γνώσεως των ξένων γλωσσών, και μάλιστα όσες περισσότερες γλώσσες ξέρεις, τόσο μεγαλύτερη η μοριοδότηση, μοριοδοτούνται η κάθε μία ξεχωριστά.

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Θέλω να εκφράσω έναν φόβο μου. Εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία της κατάθεσης των δικαιολογητικών, άμα προκηρύξουν εκλογές κατά το διάστημα αυτό, ξέρει κανείς τι γίνεται; Με συγχωρείτε που κινδυνολογώ, να φάω τη γλώσσα μου, αλλά και αυτό είναι ένα σενάριο πιθανό. Καλή μας επιτυχία.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες