Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Καλημέρα η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται μόνο στην σχολή λιμενοφυλάκων;
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=24217 ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Παιδιά τι γίνεται πως πήγαν οι καταθέσεις; Καταθέσατε; Ποσά ατομα εχουν καταθέσει μεχρι στιγμής στο περίπου;
Ρε παιδιά διαβάζετε και προηγούμενες σελίδες και μην αναλωνόμαστε στα ίδια κάθε μέρα. Σας είπα και πριν μέρες ότι με μια απλή φωτοτυπία του ECDL (ή ότι έχετε τέλοσπάντων) και συ ραμμένη με αυτή υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι το αντίγραφο είναι ακριβές εκ του ορωτοτύπου είναι οκ και το δέχονται και έχω ρωτήσει και στον ΑΣΕΠ.Οσον αφορά τα ξενόγλωσσα, αυτά που είναι απο το ελληνικό κράτος (ΚΠΓ) και αναγράφουν τον τίτλο και το επίπεδο στην ξένη γλώσσα και στα ελληνικά και έχουν σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας δεν χρειάζονται μετάφραση απλά μια φωτοτυπία. Τα υπόλοιπα χρειάζονται μετάφραση (1 φορά την κάνεις αυτή, εγω την έκανα σε φίλο δικηγόρο με 25 ευρώ) και βγάζεις φωτοτυπίες το μεταφρασμένο μόνο και είσαι complet! Καλή μας τύχη παιδιά και μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
-
Επισης, να συμπληρώσω τον mysterio... δεν χρειάζεται έξτρα υπεύθυνη δηλ που να λεει αυτα τα χαρτια που καταθέσατε ειναι δικά σας κ έγκυρα γιατι υπεύθυνη δήλωση ειναι η τριτη σελιδα της αίτησης που γράφετε τι έχετε καταθέσει!!! Το λέω αυτο γιατι πολλα παιδιά με ρωτάναι αν πρεπει να πανε παρουν υπεύθυνη δήλωση κ να τν προσκομίσουν στα δικαιολογητικά! Διαβάστε καλα την προκηρυξη κ θα το δείτε κ απο μόνοι σας!!!
Πήγατε για κατάθεση παιδια! τι παιζει ειχε άτομα; εχει κανεις να πει αριθμός σειράς που εχει; ευχαριστω..
-
Καλημέρα παιδιά, ας πει κάποιος που θα παει να καταθέσει σημερα σε ποια δεκάδα βρίσκεται να ξέρουμε ποσά ατομα εχουν καταθέσει! Επισης, κάποιος που εχει εμπειρία απο τέτοιους διαγωνισμούς ας μας εξηγήσει τι γίνεται με τους πινακες μορίων! Αν δεν ειμαστε στην πρώτο πίνακα πως γίνεται να υπάρχεις στον δεύτερο ´ η στον τρίτο;
Μπραβο βρε mysterio εγω με ολα αυτα που διαβαζα εδω μεσα πηγα στο υπουργειο εχθες στο τμημα εκπαιδευσης για να δω εαν ειμαι οκ με τα πτυχια των εcdl κ ΑΓΓΛΙΚων γιατι με καθυστερουν με το πτυχιο της σχολης μη φαω κ καμια ηττα απο εκει. Μονο παιδια μη ξεχασετε να κανετε κοπιες τη μεταφραση του δικηγορου γτ μετα θα ξαναπληρωνετε. Καλη επιτυχια σε ολους κ ο θεος βοηθος μας!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Το 2011 η διαδικασία ξεκίνησε Αύγουστο και τελείωσε τέλη Δεκεμβρίου... Και δεν είχε και γραπτά τότε... Οπότε καλή υπομονή μέχρι το 2015!
-
Θελει πανω κατω 2-3 μήνες
Πως είστε σίγουροι ότι θα σας καλέσουν; Την τελευταία φορά είχε 6.000 αιτήσεις περίπου. Κάλεσαν μόνο αυτούς που είχαν πααααρα πολλά μόρια. Εμένα πάντως δεν με πήρε κανείς. Ήμουν μαζί με το σωρό... Οπότε... Μόνο οι άριστοι και πι πολύτεκνοι θα μπούνε
Το θέμα δεν είναι πότε θα σε καλέσουν αλλά "αν"θα σε καλέσουν. ¨οσο και καλά να διαβάσουμε μπορεί να μην είμαστε καν μέσα στην πρώτη φάση μορίων. Πολλοί οι αριστούχοι. ΠΕ νηπιαγωγών επαρχίας με Νομική Αθηνών σε ένα σακί...
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Πως είστε σίγουροι ότι θα σας καλέσουν; Την τελευταία φορά είχε 6.000 αιτήσεις περίπου. Κάλεσαν μόνο αυτούς που είχαν πααααρα πολλά μόρια. Εμένα πάντως δεν με πήρε κανείς. Ήμουν μαζί με το σωρό... Οπότε... Μόνο οι άριστοι και πι πολύτεκνοι θα μπούνε [/QUOTκάθε κατηγορία θα καλεστεί ξεχωριστά... Από κάθε κατηγορία θα καλέσουν περίπου 140 άτομα αν έχουν κάνει αιτήσεις ας πούμε 1500 άτομα για τει θα καλέσουν 140 άτομα... Τους πρώτους 140 σε μόρια δηλαδή... Αυτο πάει να πει ότι αυτος που έχει περίπου γύρω στο 7 πτυχιο μια ξένη γλωσσα και δοκιμος θα έναι στους αρχικούς πινακες...
-
Ρε παιδιά τέλη Ιουνίου μου είπαν θα βγουν οι πινακες!!! Μεχρι στιγμής σημερα που πηγε μια φιλη με κατέθεσε χαρτια ειχαν καταθέσεις σύνολο 90 ατομα μιξ απο ΑΕΝ ΑΕΙ ΤΕΙ κ λιμενοφυλακες !!! Κ εχουμε ακομα 2 εβδομάδες... εγω πιστευω δεν θα υπαρχουν πολλες συμμετοχές!!! Μεχρι τελος της άλλης εβδομάδας θα ξέρουμε στο περίπου ποσά ατομα να περιμένουμε !!! Σε καλο δρόμο ειμαστε !!!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 32
Μονο 90; Φιλε Nick εγω θα ελεγα να μην προτρεχουμε. Εχουμε ακομα μερες ωσπου να τελειωσει η διαδικασια με τα δικαιολογητικα. Το οτι θα βγουν οι πινακες τελη Ιουνιου το ειπε καποιος που να γνωριζει στανταρ ή το υποθετεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες