Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Ας ελπισουμε οτι δεν εχει ακουστει ακομα κατι επειδη εχουμε προεκλογικη περιοδο. Αν και περυσι αν θυμαμαι καλα (εκτος και αν κανω λαθος) οι εφημεριδες γραψανε για την περυσινη προκηρυξη καπου εκει γυρω Απριλιο με Μαιο. Το παρακατω δημοσιευμα ειναι απο τον Απριλιο συγκεκριμενα. http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=60980950#
Ας περιμενουμε να μπει ο απριλιος ρε παιδια... Μην τρελενεστε... Μεχρι πριν απο λιγο καιρο επαιζε ακομα η προκ του 11 υπομονη.
Συμφωνω με τον 310lele. Μην τρελενομαστε γιατι δεν βγαζουμε και τιποτα ετσι. Περυσι ισως ειχαν ακουστει πιο πολλα στο θεμα προκυρηξης αλλα μην ξεχανατε περυσι δεν ειχαμε θεμα εκλογων στη μεση. Εγω πιστευω οτι χρειαζεται φρουρους και θα παρει. Επισης σκεφτειτε ποσα ατομα απο τους καινουργιους πηρε τωρα στην διας παρα πολλους που σημαινει οτι τα τμηματα ειναι αποδυναμωμενα χρειαζεται κοσμο ! Υπομονη!
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 58
nikoleta έγραψε:Συμφωνω με τον 310lele. Μην τρελενομαστε γιατι δεν βγαζουμε και τιποτα ετσι. Περυσι ισως ειχαν ακουστει πιο πολλα στο θεμα προκυρηξης αλλα μην ξεχανατε περυσι δεν ειχαμε θεμα εκλογων στη μεση. Εγω πιστευω οτι χρειαζεται φρουρους και θα παρει. Επισης σκεφτειτε ποσα ατομα απο τους καινουργιους πηρε τωρα στην διας παρα πολλους που σημαινει οτι τα τμηματα ειναι αποδυναμωμενα χρειαζεται κοσμο ! Υπομονη!
+1 αλλα θα Διαφωνήσω Στο οτι δεν τους Ενδιαφέρουν Ο κοσμος στα τμηματα οσο η ενεργη δυμανη στον δρομο εκει εχουν αναγκη!
Πολλη ησυχια επικρατει... Ανησυχητικο ρε ***** το...
Μην ανησυχεις φιλε μου, παντα πριν την καταιγιδα επικρατει ηρεμια...
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

κ μετα το ηλιοβασίλεμα... Χαχαχαχαχαχα... !MIKE27 έγραψε:Μην ανησυχεις φιλε μου, παντα πριν την καταιγιδα επικρατει ηρεμια...
εκλογες αν γινουν ποτε κ μετα βλεπουμε Βαση λογικης. Αν κ δεν υπαρχει λογικη στην ΕΛΛΑΔΑ... Υπομονη
Αν και μετα τις εκλογες δεν ακουστει κατι τοτε δυσκολα τα πραγματα...
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δυσκολα δεν λες τπτ. Εδω που τα λεμε ρε σεις παιδια ολη τους η εννοια σιγα μην ειμαστε εμεις αυτοι κοιτανε ποιος θα επικρατησει στην εξουσια εμας θα σκεπτονται; Τον κακομοιρη τον κοσμακι που καθε μερα που περνα αυξανονται οι δολοφονιες κ οι ληστειες;
-
Unknown
Παίδες, είναι σε προεκλογική περίοδο, δεν κοιτάζουν τίποτα άλλο την παρούσα φάση, πόσο μάλλον για προσλήψεις προεκλογικά. Που θα είναι και άγχρωμες Με το που γίνουν όλα αυτά θα θέλουν να δείξουν έργο σε κάθε επίπεδο. Και θα ρίξουν και την προκύρηξη
να κερδίσουν και αυτοί τα points τους, τους ξέρετε τόσα χρόνια τώρα...
Θέμα στρατηγικής είναι...
Κρατηθείτε αισιόδοξοι.:-)
να κερδίσουν και αυτοί τα points τους, τους ξέρετε τόσα χρόνια τώρα...
Θέμα στρατηγικής είναι...
Κρατηθείτε αισιόδοξοι.:-)
Ειναι λογικο να επικρατει ηρεμια στη φαση που ειμαστε. Επειτα το να παρει φρουρους δεν σημαινει οτι θα παρει επειδη σκεφτονται εμας αλλα επειδη και αυτους τους συμφερει αλλωστε αν δεν παρει προσωπικο ποιος θα τους φυλαει οταν βγαινουν εξω απο που θα χουν προστασια. Αισιοδοξια! Ολα θα γινουν κ εγω πιστευω οτι θα βγει προκυρηξη και οσοι το θελουμε να περασουμε!
Αυτο λεω. Υπομονη μεχρι τις εκλογες και μετα βλεπουμε!
Ρε παιδες εχω αγχωθει... Θα βγαλει αραγε; Δεν ακουγεται τπτ... Ειναι τελευταια μου φετος κ τα χω παιξει απο το αγχος...
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Αγνωστο αυτο φιλε μου ολοι σε αναμενα καρφια καθομαστε αναμενουμε ας ελπισουμε οτι θα βγαλει καθε χρονο βγαζει γιατι τι αλλαξε φετος ισα-ισα περισσοτερο αναγκη εχει φετος. Υπομονη
Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε... Υπομονη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες