Σταδιοδρομία στο Εμπορικό Ναυτικό

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
aggelos2288
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aggelos2288 »

Οικονομικη κριση τους οθη ολους σε δουλειες με τα περισοτερα λεφτα... Και εγω φετος δεν περασα εμποροπλοιαρχος για 100-200 μορια... Απο εκει που ειμουν χαλαρος κ ελεγα δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασω τσουπ 2011 πηγανε τα πιο πολλα ατομα απο ποτε κ ανεβικανε οι βασης πολυ.

δεν λεω δικαιωμα τους αμα θελουν ολοι να πανε αλλα οταν βλεπεις οτι τα 2/5 και βαλε τα παρατανε απτο πρωτο 6μηνο κ εσυ εχεις χασει ενα χρονο ακομα για να ξαναδιαβαζεις για να περασεις παλι ε εκει θελουν ξυλο Εικόνα
PANAGOS

Δημοσίευση από PANAGOS »

Καλησπέρα αδέρφια έχω μια μοναδική, απορία φέτος θέλω να περάσω αεν έτσι, όταν με το καλό τελειώσω και μπω σε καραβάκι θα μπορώ με ένα λαπτοπακι να μπαίνω άνετα στο ιντερνετ; Η δεν πιάνει ιντερνετ πουθενά αν απομακρυνθεί το πλοίο; Υπάρχει καμιά ξένη εταιρία που να μπορώ να αγοράσω συνδρομητικό στικακι μέσω δορυφόρου να έχω ιντερνετ; Αδέρφια όποιος γνωρίζει ας μου πει.το μόνο που θέλω να έχω στο καράβι πάνω είναι ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ SKYPE :D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

PANAGOS

Δημοσίευση από PANAGOS »

Δεν γνωριζει κανενας να με απαντησει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σε 16 ημέρες θα το είχες διαβάσει όλο το θέμα ρε τεμπέλη και θα την έβρισκες την απάντηση

επειδή είμαι καλός άνθρωπος, σελίδα 19...

Υ. Γ σε 2 λεπτά το βρήκα... Εικόνα

Teo4

Δημοσίευση από Teo4 »

Καλημέρα έχω μία ερώτηση. Υπάρχει δουλειά στα πλοία?
Νικολέτα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Οι Μηχανές του καραβιού έχουν σχέση με του υποβρυχίου ή του μικρού σκάφους; Δηλαδή αν τελειώσω μηχανικός, θα ξέρω να επιδιωρθώνω και υποβρύχια και σκαφάκια;
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kalodrei »

Νικολέτα έγραψε:Οι Μηχανές του καραβιού έχουν σχέση με του υποβρυχίου ή του μικρού σκάφους; Δηλαδή αν τελειώσω μηχανικός, θα ξέρω να επιδιωρθώνω και υποβρύχια και σκαφάκια;

σκαφακια ναι (πλοια ειναι και αυτα και με πολυ μικροτερη μηχανη), το υποβρυχιο στο εμπορικο ναυτικο που θα το βρεις;Εικόνα

παντος μην περιμενετε να μαθετε και τιποτα το τρελο στο 1ο εξαμηνο εμεις στον Ασπροπυργο τα ξηναμε Εικόνα

εργαστηρια καναμε μια φορα, δεν καναμε ουτε μια συγκολυση τραγικα πραγματα...

αντε να δουμε αν θα βρουμε καραβι τωρα... Γιατι οι περισσοτεροι κλεισαν με μεσον...

Νικολέτα

Kalodrei έγραψε:
Νικολέτα έγραψε:Οι Μηχανές του καραβιού έχουν σχέση με του υποβρυχίου ή του μικρού σκάφους; Δηλαδή αν τελειώσω μηχανικός, θα ξέρω να επιδιωρθώνω και υποβρύχια και σκαφάκια;

σκαφακια ναι (πλοια ειναι και αυτα και με πολυ μικροτερη μηχανη),το υποβρυχιο στο εμπορικο ναυτικο που θα το βρεις;Εικόνα

παντος μην περιμενετε να μαθετε και τιποτα το τρελο στο 1ο εξαμηνο εμεις στον Ασπροπυργο τα ξηναμε Εικόνα

εργαστηρια καναμε μια φορα, δεν καναμε ουτε μια συγκολυση τραγικα πραγματα...

αντε να δουμε αν θα βρουμε καραβι τωρα... Γιατι οι περισσοτεροι κλεισαν με μεσον...

είδα μωρέ κάτι φωτογραφίες από μηχανοστάσιο πλοίου και υποβρυχίου, και ψιλομοιάζανε, γι αυτό ρωτάω, μου έκανε εντύπωση

τα ξύνατε ε; Και εγώ Ασπρόπυργο θέλω να ρθω. Η χημεία κι η φυσική έχουν σχέση με του λυκείου;

Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Κοίτα Εγω ημουν θεωρητικη και μου φανηκαν σχετικα δυσκολα (δεν ειχα διαβασει ποτε μου κανενα απο τα 2 στο Σχολειό Εικόνα)

αλλά Όσοι Ήταν Απο Τεχνολογική Η Θετική Τους Φαίνονταν Εύκολα (εξαρτάται Πάντα Το Επίπεδο Του Καθενός)

αν διαβαζεις λιγο ειναι ενταξει παντος και αν δεν αφησεις να σε Παρασύρει Το πολυ χαλαρο Κλίμα Της σχοληςΕικόνα

Νικολέτα

Kalodrei έγραψε:Κοίτα Εγω ημουν θεωρητικη και μου φανηκαν σχετικα δυσκολα (δεν ειχα διαβασει ποτε μου κανενα απο τα 2 στο Σχολειό Εικόνα)

αλλά Όσοι Ήταν Απο Τεχνολογική Η Θετική Τους Φαίνονταν Εύκολα (εξαρτάται Πάντα Το Επίπεδο Του Καθενός)

αν διαβαζεις λιγο ειναι ενταξει παντος και αν δεν αφησεις να σε Παρασύρει Το πολυ χαλαρο Κλίμα Της σχοληςΕικόνα

ρωτάω γιατί πέρσι ήμουν θετική και άλλαξα γιατί έπαιζε πολύ θεωρητικούρα στη χημείαΕικόναβασικά άμα δεν διαβάζεις βγάζεις και χαμηλό βαθμό και άντε να σε πάρει εταιρεία μετά.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Κοίτα Εγω ημουν θεωρητικη και μου φανηκαν σχετικα δυσκολα (δεν ειχα διαβασει ποτε μου κανενα απο τα 2 στο Σχολειό Εικόνα)

αλλα και παλι ειναι αναλογα τη σχολη. Στη δικη μου "χαβαλες" ειναι μονο στα διαλειμματα... Καθημερινα φοραμε στολη... Σηκωνομαστε προσοχη οταν περναει ο διοικητης... Ειναι στρατοφαση Εικόνα
στη σχολη μου τα παιδια απο θεωρητικη παντως πραγματι δυσκολευτηκαν και κοπηκαν μαθηματικα κ φυσικη... Αλλα ολα ειναι θεμα διαβασματος.
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Νικολέτα

Το πτυχίο ισούται με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ;
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Κατώτερο Και απο τα δυο ακομα... Αναγνωρίζεται Ισάξιο Με ΑΕΙ μονο απο το λιμενικο (μπορεις να πας ως αξιωματικος με προκυρηξη) ... Αλλα τι σε νοιαζει οταν αποφοιτοι ΑΕΝ περνουν 5000+ ευρω και ΑΕΙ 400 και αν βρουν...

Νικολέτα

Kalodrei έγραψε:Κατώτερο Και απο τα δυο ακομα... Αναγνωρίζεται Ισάξιο Με ΑΕΙ μονο απο το λιμενικο (μπορεις να πας ως αξιωματικος με προκυρηξη) ... Αλλα τι σε νοιαζει οταν αποφοιτοι ΑΕΝ περνουν 5000+ ευρω και ΑΕΙ 400 και αν βρουν...

Με νοιάζει γιατί κάποια στιγμή θα γούσταρα να μπω στο ΠΝ από εποπ (αν υπάρχει ο θεσμός) ως τεχνίτης σκάφους.Στο εξωτερικό αναγνωρίζεται;

greo

Δημοσίευση από greo »

Καλησπερα σε ολους σας... Εχω ενα θεμα με την επικυρωση της υπηρεσιας μου... Δεν γνωριζω που ειναι τα μητρωα... Και δεν βρισκω και καποιο τηλεφωνο... Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει... Θα ειναι τρομερη η βοηθεια του... Ευχαριστω εκ των προτερων...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης