ι mak έγραψε:Μαγκες εκανα τα χαρτια μ ς ενα επαρχιακο ατ κοντα στην αθηνα ειχαν κανει αλλοι 13 αιτησεις. Οι πιο πολλοι ειχαν κατο απο 2000 μορια κ τα πιο πολλα τ ειχα εγω με 2200. Κατα τη γνωμη μ στην α η βαση θα εινε καπου στα 2200
χαχαχαχα σημερα εκανες τα χαρτια σου και σου ειπαν οτι οι αιτησεις ειναι 13; μας κοροιδευεις ρε φιλε; οι αιτησεις ειναι 13.000 μη λετε αλλα ψεματα. ακου εκει 13 αιτησεις... αυτο ονειρευοσαστε ορισμενοι; να γινουν πολυ λιγες αιτησεις;
ι mak έγραψε:Μαγκες εκανα τα χαρτια μ ς ενα επαρχιακο ατ κοντα στην αθηνα ειχαν κανει αλλοι 13 αιτησεις. Οι πιο πολλοι ειχαν κατο απο 2000 μορια κ τα πιο πολλα τ ειχα εγω με 2200. Κατα τη γνωμη μ στην α η βαση θα εινε καπου στα 2200
χαχαχαχα σημερα εκανες τα χαρτια σου και σου ειπαν οτι οι αιτησεις ειναι 13; μας κοροιδευεις ρε φιλε; οι αιτησεις ειναι 13.000 μη λετε αλλα ψεματα. ακου εκει 13 αιτησεις... αυτο ονειρευοσαστε ορισμενοι; να γινουν πολυ λιγες αιτησεις;
να σου κανω μια ερωτηση; Πως λες οτι ειναι 13000 οι αιτησεις; Με τοση σιγουρια; Και γτ οχι να μην εχουν γινει 13 αιτησεις στην επαρχια που λεει ο φιλος (ι mak).
Ρε τασο συνελελθε αγορι μου ακομα οι ετησεις δεν εχουν μαζευτει στης κατα τοπους διευθηνησης για να φυγουν για τα κεντρικα μην λες αλλες ***** κ δεν απαντησες στο μην μου πως το βισμα σου τις μετρησε τοσες ετησεις
Τασο σορυ δεν ηταν για εσενα για τον νικο πηγενε ρε λοιπον μην ανχωνεσται κλα θα παν τα πραγματα απο 2060 2100 απο κει πιστευω χαλαρωστε πηγενεται για κανα καφεδακι
Με οσα διαβαζω εδω τα 2140 που εχω στην α ειναι ψιχουλα. Να ρωτησω και κατι αλλο. Το 67% αναπηριας, καποιου απο τα αδελφια του υποψηφιου, που χρησιμευει;
Χαλαρωσε ρε man ο φιλος μας λεει ενημερωτικα μεχρι εκεινη την ωρα τι γινοταν στο τμημα του μν τον αρπαζεις απο τα μουτρα... Δν ειπε γενικοτερα...
asimike τα ιδια ελεγαν κ για εμενα. Ολοι εχουμε ορεξη νομιζουν να κοροιδευουμε τον κοσμο! Κ εγω απο επαρχια ειμαι 15 αιτισεις μεχρι τωρα σε Α Κ Β κατηγορια.
δημητρης25 έγραψε:asimike τα ιδια ελεγαν κ για εμενα. Ολοι εχουμε ορεξη νομιζουν να κοροιδευουμε τον κοσμο! Κ εγω απο επαρχια ειμαι 15 αιτισεις μεχρι τωρα σε Α Κ Β κατηγορια.
ο τασος βοπης ο μαντης λεει για λιγο πανω απο τις 10000 αιτησεις. τα ξερει ολα αυτος... !