Παιδια με εχει αναστατωσει πλ το θεμα με τα καψωνια. Μηπως μπορει καποιος π ξερει να μας εξηγησει τι ακριβως μπορουν να σε βαλουν να κανεισ. Επισης μετα την ολοκληρωση των 2 ετων σπουδων στα σωματα. Ως λοχιας μπορει να σε βαλει καψωνια καποιος ανωτερος σου; Δλδ συνεχηζονται τα καψωνια και μετα την ολοκληρωση των σπουδων; με τρελαινουν αυτα τα πραγματα κ μπορει να επιλεξω την αστυνομια π δν υπαρχουν. και κατι τελευταιο. Τα μαθηματα ειναι ευκολα. Δλδ αρκει ενα διαβασμα 2 ημερων; ευχαριστω προκαταβολικα
Χαχαχαχα μην τους ακους φιλε μου... Αμα δεν εισαι τοθ ααραχτου και του καναπε τα αθληματα ειναι πανεθκολα... Και το 1000αρι δεν ειναι τιποτα τρεχεις απλα για 4 λεπτα. Δεν χρειαζεται σβελτα απλα τρεχεις με σταθερο ρυθμο βρες εναν στθερο ρυθμο και τρεχα... Τιποτα ττο ιδιαιτερο... Θα κοθραστεις βεβαια αλιμονο αλλα σε πεντε λεπτα θα εισαι καλα... Σιγα το πραγμα... Τωρα αν εισαι 100 κιλα και δεν εχεις τρεξει στην ζωη σου μην πας καθολοθ στρατιωτικες... Σιγα το πραγμα. Ρε παιδια μην τραγικοποιειτε καταστασεις...
Αυτο ποθ λες ειναι καθαρο καψωνι... Σιγα μην σε ξυπνανε καθε μερα ετσι... Απλα αν εσυ το παιζεις δθσκολος και δεν σηκωνεσαι με την πρωτη... Καλα να παθεις...
Ειμαι 17 χρονών και οι περισωτεροι γνωστοι μου που ηταν στη ΣΣΕ ειτε εφηγαν ειτε προσπαθουν να μου αλλαξουν γνωμη να μην παω γιατι δεν θα αντεξω την πιεση. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να ειμαι καπου που δεν μου αρεσει. Οσο αφορα τα καψονια τι να κανουμε ειναι και αυτα στο προγραμμα. Ειναι νωρις ακομα και δεν εχω ιδεα πως ειναι Η ζωη μεσα αλλα θα ηθελα την γνωμη ενως που εχει τελιωσει για να μαθω πως να αντιμετοπισω την κατασταση.
Savvas έγραψε:Ειμαι 17 χρονών και οι περισωτεροι γνωστοι μου που ηταν στη ΣΣΕ ειτε εφηγαν ειτε προσπαθουν να μου αλλαξουν γνωμη να μην παω γιατι δεν θα αντεξω την πιεση. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να ειμαι καπου που δεν μου αρεσει. Οσο αφορα τα καψονια τι να κανουμε ειναι και αυτα στο προγραμμα. Ειναι νωρις ακομα και δεν εχω ιδεα πως ειναι Η ζωη μεσα αλλα θα ηθελα την γνωμη ενως που εχει τελιωσει για να μαθω πως να αντιμετοπισω την κατασταση.
Έχει σημασία το πόσο το θέλεις.
Υπάρχει πίεση στη σχολή αλλά μέχρι εκεί.
Είναι και θέμα χαρακτηρα. Μπορεί είτε να πεισμώσεις είτε και να απογοητευτείς.
Φροντισε το 1ο
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Φυσικα και το θελω παρα πολυ. Ανθυπολοχαγοι θα γινουμε δεν κανουμε καμπινγκ, κατανοω οτι πρεπει να υπαρχει ποιθαρχεια. Οσο αφορα καψωνια οπως τα πρωϊνα ξυπνηματα η τις εξαντλητικες ασκησεις δεν εχω προβλημα με αυτα. Για παραδειγμα τις ελευθερες ωρες τι σε βαζουν να κανεις και πως τα αντιμετοπίζεις; Ετσι και αλλιως η πρωτη μου επιλογη θα ειναι ΣΣΕ. αλλα θα ηθελα να εχω μια εικονα πριν παω.