Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ratatoulis »

TI NA ΠΩ KAI EΓΩ πρώτη ΦOPA ΔINΩ ΠANΩ KATΩ AΠO AYTA ΠOY άκουσα KATAΛABA TI ΠAIZEI EΛΠIZΩ NA EIMAI τυχερός KAI NA μπω αλλιός ΘA δούμε AΛΛA AN ΔΩ OTI παίζονται έντονα OI πούστιες ε ΔEN EIMAI KAI βλάκας NA ΞANAδώσω.TEΣΠA μακάρι NA EIMAI τυχερός
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από illy »

Να σου πω κατι; Εχω μαθει στη ζωη μου να μην το βαζω κατω... Οποτε κ εγω αυτο θα σε συμβουλεψω, αλλωστε ο επιμενων και ο τολμων νικα! Ξερω ατομα που εχουν δωσει κ 4-5 φορες και περασαν και ξερω και ατομο που περασε με την 8η φορα! Απλα θελει δυναμη ψυχης για να μπορεις να ξαναμπεις στην ιδια διαδικασια και φυσικα μεγαλη θεληση
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ratatoulis »

AN EINAI θέλημα θεού ΘA μπω ME THN πρώτη ΦOPA η έστω ME THN ΔEYTEPH KAMIA ΦOPA η KAΛH τύχη MAΣ κάθεται ME THN ΔEYTEPH ΘA δούμε TO MONO ΠOY θέλει TΩPA EINAI θετική σκέψη
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από kallitexnis »

Από πληροφορίες μου σας αναφέρω ότι οι αιτήσεις για την προκύρηξη είναι περίπου 8.500. Δυστυχώς οι περισσότερες είναι για ειδικότητες του ΠΖ που δεν απαιτούν υψηλό μορφωτικό επίπεδο, κάποιες ειδικότητες που θεωρούνται "χαλαρές" και ανήκουν σε όπλα και οι περισσότερες ανήκουν στα σώματα και λοιπά σώματα όπου όλοι αποζητούν την αποκατάσταση και την χαλαρή υπηρεσία. Δυστυχώς αυτό κρίνεται αποκαρδιωτικό διότι ο θεσμός είναι μέσο αποκατάστασης πτυχιούχων (σε αρκετά μεγάλο ποσοστό). Όσοι δήλωσαν ειδικότητες που απλά έχουν την τρέλα να ειδικευτούν και να υπηρετήσουν είναι λίγοι και προφανώς αν κριθούν κατάλληλοι θα εισέλθουν σίγουρα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαλιστα. Ποιες ειναι αυτες οι ειδικοτητες kallitexnis γνωριζεις;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας! Ειναι η 3η φορα που δηλωνω, σαν νοσηλευτρια με κοβουν... Δηλωσα ατ οπλα πζ, ειπατε πως υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες λογω αποχης. Μακαρι ρε παιδια ειναι η τελευταια μου προσπαθεια λογω ηλικιας... Παντως τον γεναρη περασαν κοπελες απο το νησι μου που περυσι ειχαν κοπει στα υγειονομικα... Κ εγω εμεινα απέξω... Η ειρωνια ειναι οτι αυτες εβριζαν το στρατο κ μπηκαν!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλη επιτυχια αυτη την φορα λοιπον.

Υ. Σ Αυτοι που πρωτοι σνομπαρουν, οι ιδιοι επιλεγουν ακριβως αυτο που σνομπαρουν!
Anonymous

Σε ευχαριστω πολυ! Να ξερετε παντως οτι βοηθατε πολυ με τις συζητησεις σας και μπραβο σας! Ακουω κατα καιρους τοσα ασχημα για το στρατο... Ειναι αληθεια οτι κανουν καψονια στις γυναικες επειδη μας μισουν;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καψώνια στις γυναίκες; Εγώ δεν έχω κάνει ούτε έχω δεί καψώνι σε γυναίκα συνάδελφο. Ίσως τις πρώτες μέρες της Βασικής Εκπαίδευσης να έχει κανένα ομαδικό σε όλη τη σειρά ή στο λόχο, διμοιρία κλπ... Αλλά έτσι στο άσχετο σε μία κοπέλα αποκλείεται...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δ. Υ. Κ έγραψε:Μαλιστα. Ποιες ειναι αυτες οι ειδικοτητες kallitexnis γνωριζεις;
Από συζητήσεις με εμπειρότερους μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αλλά δεν είναι σίγουρο. Τον ακριβή αριθμό ανά ειδικότητα τον γνωρίζει το επιτελείο διαχείρισης των αιτήσεων (ΔΕΠ/ΓΕΣ) και μόνο αυτοί. Αν έχεις την προκύρηξη μπροστά σου ψάξε ποιές ειδικότητες χρειάζονται απολυτήριο γυμνασίου και θα βγάλεις αποτέλεσμα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Marina2 »

Διαβασα σε μια εφημεριδα οτι εγινα γυρω στις 8000 αιτησεις. Υπολογιστε οτι 1000 θα βγουν εκτος απο τα χαρτια τους, αλλοι τοσοι θα κοπουν στα υγειονομικα, υψος κτλ και παλι περιπου 5000 ατομα θα μεινου, οπως εγινε και στο προηγουμενο διαγωνισμο.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα 8.500 είναι. Πολλοί θα κριθούν ακατάλληλοι λόγω τίτλων σπουδών. Άλλοι δεν θα πάνε γιατί είχε και για ειδικούς φρουρούς και μπορεί να έκαναν εκεί αίτηση. Οπότε πάνω κάτω οι μισοί θα είναι επιτυχόντες.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Marina2 »

kallitexnis έγραψε:Μαρίνα 8.500 είναι. Πολλοί θα κριθούν ακατάλληλοι λόγω τίτλων σπουδών. Άλλοι δεν θα πάνε γιατί είχε και για ειδικούς φρουρούς και μπορεί να έκαναν εκεί αίτηση. Οπότε πάνω κάτω οι μισοί θα είναι επιτυχόντες.
Ακριβώς καλλιτεχνη μου. Εχεις απόλυτο δικιο. Μακαρι τα παιδιαα που θα δώσουνε τωρα να ειναι πιο τυχερα με λιγότερο "βυσματικο" ανταγωνισμό!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε:
kallitexnis έγραψε:Μαρίνα 8.500 είναι. Πολλοί θα κριθούν ακατάλληλοι λόγω τίτλων σπουδών. Άλλοι δεν θα πάνε γιατί είχε και για ειδικούς φρουρούς και μπορεί να έκαναν εκεί αίτηση. Οπότε πάνω κάτω οι μισοί θα είναι επιτυχόντες.
Ακριβώς καλλιτεχνη μου. Εχεις απόλυτο δικιο. Μακαρι τα παιδιαα που θα δώσουνε τωρα να ειναι πιο τυχερα με λιγότερο "βυσματικο" ανταγωνισμό!
Μαρινάκι μου τα'χω ζήσει όταν έδινα για ΣΣΕ τα'χω ζήσει στην υπηρεσία και στις εξετάσεις των ΕΠΟΠ.
Anonymous

Μηπως γνωριζει κανεις των αριθμο των αιτισεων του 2008; που ειχαν γινει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες