Όριο ηλικίας για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Αγαπητε φιλε ειμαι και εγω ενας απο αυτους που θεωρουν τα ορια ηλικιας αδικα. προσπαθησα να στειλω μυνημα στη διευθυνση που ειχες ποσταρει αλλα μου βγαζει ο διακομιστης οτι δεν υπααρχει. γνωριζεις καποια αλλη διευθυνση; αμα θελεις στειλε μυν στο george_tsiakalos@yahoo.com
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε γιώργο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Αδερφε να σου κανω μια ερωτηση... μηπως γνωριζεισ... ειμαι 4 ιουλιου του 1981. μπορω να κανω κι εγω τα χαρτια μου; Αλλοι λενε ναι αλλοι λενε οτι για τελευταια φορα θα μπορεσω να τα κανω. τι παιζει πραγματικα;
σευχαριστω

θου βου

Δημοσίευση από θου βου »

Κωστα ξεχνα το. Εγω ειμαι το 82 και δεν ξερω αν με πιανει θα πιασει εσενα; Εχει 2 μηνες που τρωγεσαι και ολοι σου λενε οτι δεν μπορεις.sorry κιολας

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κώστα μόνο στην προηγούμενη προκήρυξη του 2009 θα μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά σου. Τώρα από 1-1-1982 και μετά θα μπορούνε
mike25
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mike25 »

Καλησπερα. Μπορει να μου πει καποιος μεχρι ποσο χρονων μπορεις να πας αντιτρομοκρατικη; Ευχαριστω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τα 26 νομίζω!(Έχει ή είχε τουλάχιστον το ίδιο ηλικιακό όριο με την ΣΥΚ) !
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexissak »

Η ερωτηση σου εχει απαντηθει πολλες φορες παραπανω! Το οριο ειναι 28 ετων για αστ/κες και 30 για υπαστυνομους.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Ηθελα αν γινεται να πιεσουμε με καποιον τροπο ωστε να αυξηθουν τα ορια ηλικιας στα σωματα ασφαλειας, εαν αυτο ειναι δυνατο, δεδομενο οτι στην ευρωπη εχουμε τα χαμηλοτερα
tes
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από tes »

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω γεννηθεί το 1979. Θα ήθελα να μάθω εαν μπορώ να μπώ σε κάποιο από τα Σώματα Ασφαλείας ή ... Δεν έχω καμια ελπίδα (... Γέρασα; ). Συγκεκριμένα θα με ενδιέφερε περισσότερο το Λιμενικό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον δώσει τα φώτα του!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

tes έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.

Έχω γεννηθεί το 1979. Θα ήθελα να μάθω εαν μπορώ να μπώ σε κάποιο από τα Σώματα Ασφαλείας ή ... Δεν έχω καμια ελπίδα (... Γέρασα;). Συγκεκριμένα θα με ενδιέφερε περισσότερο το Λιμενικό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον δώσει τα φώτα του!

Φιλτατε tes για το λιμενικο το οριο ηλικιας για τους λιμενοφυλακες με απολυτηριο λυκειου ειναι τα 29ετη, το ιδιο ισχυει και για τους υπαξιωματικους. Το οριο ηλικιας για τους πτυχιουχους απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΕΝ (Πλοιαρχοι και Μηχανικοι) στους υπαξιωματικους ειναι τα 32 ετη.
Dokimos82

Δημοσίευση από Dokimos82 »

Γεννήθηκα 5/4/82. Να τα κανω τα xαρτια μου;
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Το ηλικιακό όριο που τίθεται είναι αυτό των 28 ετών (δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 1.1.1982 και έπειτα)
george

Δημοσίευση από george »

Παιδια μια ερωτηση συμφωμα με τις προηγουμενες προκηρυξεις το οριο ηλικιας αρχιζε απο τα 21 ετσι δεν ειναι η κανω λαθος η μπορει να κανει καποιος τα χαρτια του που ειναι και μικροτερος?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες