Όριο ηλικίας για Σώματα Ασφαλείας (2010)
Αγαπητε φιλε ειμαι και εγω ενας απο αυτους που θεωρουν τα ορια ηλικιας αδικα. προσπαθησα να στειλω μυνημα στη διευθυνση που ειχες ποσταρει αλλα μου βγαζει ο διακομιστης οτι δεν υπααρχει. γνωριζεις καποια αλλη διευθυνση; αμα θελεις στειλε μυν στο george_tsiakalos@yahoo.com
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Φίλε γιώργο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
Αδερφε να σου κανω μια ερωτηση... μηπως γνωριζεισ... ειμαι 4 ιουλιου του 1981. μπορω να κανω κι εγω τα χαρτια μου; Αλλοι λενε ναι αλλοι λενε οτι για τελευταια φορα θα μπορεσω να τα κανω. τι παιζει πραγματικα;
σευχαριστω
σευχαριστω
Κωστα ξεχνα το. Εγω ειμαι το 82 και δεν ξερω αν με πιανει θα πιασει εσενα; Εχει 2 μηνες που τρωγεσαι και ολοι σου λενε οτι δεν μπορεις.sorry κιολας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Κώστα μόνο στην προηγούμενη προκήρυξη του 2009 θα μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά σου. Τώρα από 1-1-1982 και μετά θα μπορούνε
Καλησπερα. Μπορει να μου πει καποιος μεχρι ποσο χρονων μπορεις να πας αντιτρομοκρατικη; Ευχαριστω.
Άν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τα 26 νομίζω!(Έχει ή είχε τουλάχιστον το ίδιο ηλικιακό όριο με την ΣΥΚ) !
Η ερωτηση σου εχει απαντηθει πολλες φορες παραπανω! Το οριο ειναι 28 ετων για αστ/κες και 30 για υπαστυνομους.
Ηθελα αν γινεται να πιεσουμε με καποιον τροπο ωστε να αυξηθουν τα ορια ηλικιας στα σωματα ασφαλειας, εαν αυτο ειναι δυνατο, δεδομενο οτι στην ευρωπη εχουμε τα χαμηλοτερα
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω γεννηθεί το 1979. Θα ήθελα να μάθω εαν μπορώ να μπώ σε κάποιο από τα Σώματα Ασφαλείας ή ... Δεν έχω καμια ελπίδα (... Γέρασα; ). Συγκεκριμένα θα με ενδιέφερε περισσότερο το Λιμενικό.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον δώσει τα φώτα του!
Έχω γεννηθεί το 1979. Θα ήθελα να μάθω εαν μπορώ να μπώ σε κάποιο από τα Σώματα Ασφαλείας ή ... Δεν έχω καμια ελπίδα (... Γέρασα; ). Συγκεκριμένα θα με ενδιέφερε περισσότερο το Λιμενικό.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 1
tes έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Έχω γεννηθεί το 1979. Θα ήθελα να μάθω εαν μπορώ να μπώ σε κάποιο από τα Σώματα Ασφαλείας ή ... Δεν έχω καμια ελπίδα (... Γέρασα;). Συγκεκριμένα θα με ενδιέφερε περισσότερο το Λιμενικό.
Φιλτατε tes για το λιμενικο το οριο ηλικιας για τους λιμενοφυλακες με απολυτηριο λυκειου ειναι τα 29ετη, το ιδιο ισχυει και για τους υπαξιωματικους. Το οριο ηλικιας για τους πτυχιουχους απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΕΝ (Πλοιαρχοι και Μηχανικοι) στους υπαξιωματικους ειναι τα 32 ετη.
Γεννήθηκα 5/4/82. Να τα κανω τα xαρτια μου;
Το ηλικιακό όριο που τίθεται είναι αυτό των 28 ετών (δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 1.1.1982 και έπειτα)
Παιδια μια ερωτηση συμφωμα με τις προηγουμενες προκηρυξεις το οριο ηλικιας αρχιζε απο τα 21 ετσι δεν ειναι η κανω λαθος η μπορει να κανει καποιος τα χαρτια του που ειναι και μικροτερος?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες