296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Αλέκος

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Αλέκος »

Παιδια καλησπερα
ο αδελφος μου παει στο 296 Μορια Μυτιληνης
Ξερω οτι ηταν χαλια μεχρι το Φεβρουαριο του 2013
τωρα πηγαν σε νεο κτιριο
Εχει παει καποιος προσφατα;
Ξερει να μου πει τι επικρατει γενικα;
Αλέκος

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Αλέκος »

Κανεις;
Mhttas

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Mhttas »

Στο 296 ήμουνα το 2013 και ήταν καλά. Αλλά καλύτερα φυλάκιο (προακίδα έκατσα 140 ημέρες εκεί)
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Signaller »

Mhttas έγραψε: Στο 296 ήμουνα το 2013 και ήταν καλά. Αλλά καλύτερα φυλάκιο (προακίδα έκατσα 140 ημέρες εκεί)
Προβοσκίδα θες να πεις μάλλον
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Χρηστος

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Χρηστος »

Υπηρετησα στο 296 1990- 91 σαν δεα διαβιβαστης, υπαρχει κανενας φιλος την ιδια εποχη?
Κωστας

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Κωστας »

Σε ποιο λόχο ήσουν φιλος; Κ εγώ 275 στον εμλ(κονδης Κώστας), κουρέας ταγματος, σκοπετα ατελείωτα, πορείες νυχτερινές, σκοινακια 35 μέρες συνολο.. κ πολλά αλλα
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από ziaba »

Το στρατοπεδο ειναι στην μοροια οχι στην μυτιληνη οπως λεει ο τιτλος
Πολίτης !!!336 !!!
xristos

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από xristos »

Υπηρετησα στο 296 1990-91 σειρα 202 εσο λοχο διοικησεως. Διοικητης καραβας. Δοκιμος διαβιβαστης. Υπαρχει καποιος την ιδια εποχη,
GUEST

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από GUEST »

έγραψε:Εγω ημουν στην κολαση σειρα 302... Μας πηγαινε στο Λ/Σ σχετικα καλα...5-10 μεσα 1 εξω και χωρις διωρη εννοειται. Ζωαρα. Ολα υπερ προβλεπε φουλ αναβολες και απιθανες καμπανες... Απο τον ασπρομαλλη κυριο!

Ποιος εισαι ρε σειρα;302 στο Λ/Σ ημουν και γω

κωσταs

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από κωσταs »

208 σειρα 296 ταγμα εκστρατειαs 1οs λοχοs. Καποτε ο καραβαs μαs πηγε σε ενα υψωμα αυτο που θυμαμαι ηταν που ειπε. Ειχε μια τεραστια να κυματιζει γαλανολευκη και την καμαρωνε και λεει... Ξερετε γιατι ειναι τοσο μεγαλη; Για να μαs βλεπουν οι απεναντι και δακρυζε.
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από ziaba »

κωσταs έγραψε:208 σειρα 296 ταγμα εκστρατειαs 1οs λοχοs. Καποτε ο καραβαs μαs πηγε σε ενα υψωμα αυτο που θυμαμαι ηταν που ειπε. Ειχε μια τεραστια να κυματιζει γαλανολευκη και την καμαρωνε και λεει... Ξερετε γιατι ειναι τοσο μεγαλη; Για να μαs βλεπουν οι απεναντι και δακρυζε.

απλα τραγικος ο καραβανας οπως ολοι τουςΕικόνα

Πολίτης !!!336 !!!
Clastres 15

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Clastres 15 »

Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να σας ρωτήσω πόσο εύκολο είναι να μετατεθείς μετά το κέντρο στην 296 ΤΕ στην Μόρια; Στην περίπτωση μου, είμαι από Γιαννιτσά (Κεντρικη'Μακεδονία) και παρουσιάζομαι σε ένα μήνα στο τάγμα πεζικού 586 στα Γρεβενά. Έχω ως σκοπό να δηλώσω Λέσβο για μετάθεση αλλά φοβάμαι την περίπτωση Πολιχνίτου και ειδικά του Μανταμάδου όπου υπάρχει πεζικό. Γνωρίζει κάποιος πληροφορίες σχετικά με πιθανή μετάθεση στην Μόρια ή τουλάχιστον αν γίνεται και πως θα μπορούσε να γίνει; Ευχαριστώ!
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από ziaba »

Clastres 15 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να σας ρωτήσω πόσο εύκολο είναι να μετατεθείς μετά το κέντρο στην 296 ΤΕ στην Μόρια; Στην περίπτωση μου, είμαι από Γιαννιτσά (Κεντρικη'Μακεδονία) και παρουσιάζομαι σε ένα μήνα στο τάγμα πεζικού 586 στα Γρεβενά. Έχω ως σκοπό να δηλώσω Λέσβο για μετάθεση αλλά φοβάμαι την περίπτωση Πολιχνίτου και ειδικά του Μανταμάδου όπου υπάρχει πεζικό. Γνωρίζει κάποιος πληροφορίες σχετικά με πιθανή μετάθεση στην Μόρια ή τουλάχιστον αν γίνεται και πως θα μπορούσε να γίνει; Ευχαριστώ!

γιατι φοβασαι τον πολιχνίτο και το μανταμπλακ τωρα ειναι καλα εκει σαν μοναδες σαν εξοδος ειναι σκ@τ@... Βεβαια... + εισαι πεζικαριος σιγουρα;

Πολίτης !!!336 !!!
Clastres 15

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Clastres 15 »

Ναι. Πεζικάριος είμαι,586 Γρεβενά. Εκεί παρουσιάζομαι.
307 β εσσο 2009

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από 307 β εσσο 2009 »

Παρουσιάστηκα 28 Ιουνίου 2009 ημέρα Κυριακή! Συνέντευξη με λοχαγό και δίοικα Κυριακάτικα! Χρεώθηκα πλήρη εξοπλισμό την ίδια μέρα και την επόμενη σκοινάκια 5ήμερο! Εβδομάδα προσαρμογής ούτε 24 ώρες! Έκατσα 3,5 μήνες εκεί και είδα τα πάντα σχεδόν! Πυροβολισμοί ΜΕΣΑ στο τάγμα ημέρα Κυριακή από κάτι τσοπάνηδες γκασμάδες που χτύπησαν ένα από τα αδέσποτα του στρατοπέδου γιατί ισχυρίστηκαν πως τους έπνιξαν τα πρόβατα τους τα σκυλιά! Ε. Δ. Ε. ΠΟΤΕ...

Έπεσε steyer σε πόδι ΕΠΟΠ στον όρχο, Ε. Δ. Ε ΠΟΤΕ... Έπεσε η πύλη στα πόδια ΕΠΟΠ που είχε υπηρεσία στη πύλη, Ε. Δ. Ε ΠΟΤΕ...2 ασκήσεις πέλεκυς καπάκι... Πήρε φωτιά η Πολυχνίτος, φαντάρους από εμάς έστειλαν μόνο κι όχι από διπλανά στρατόπεδα! Καθάριζαν τα φύκια σειρούλες μου στην προβοσκίδα για να κάνουν μπανάκι ο υποστ/γος Τσολακίδης κι η παρέα του! Χτίσαμε το θερινό ΚΨΜ εγώ με μια σειρά κουβαλώντα χαλίκι και τσιμέντα στην ανηφόρα για 4 μέρες με καροτσάκι οικοδομικό με σκασμένο το λάστιχο... Τιμητική πήρε ο ΕΠΟΠ που τα άπλωνε με το φτύαρι, εμείς ΠΟΤΕ! ...

Εφοδιάζαμε 2 φυλάκια μαζί και τα ΚΑΑΥ με φαντάρους και μας έφευγαν βύσματα στην Ταξιαρχία!3 κι ο κούκος μέναμε κατά καιρούς! Πέτυχα λόχο να βγάζει φούλ υπηρεσίες με 4 άτομα!21 μέρες εμπλοκή... Τρελή εμπλοκή εγω δεν πέτυχα στον λ/δ, μπήκα με 8μ/1ε και έφυγα με 2μ/1ε! Ο Τόνας πρώτος δ/της που πέτυχα ***** και μίλαγε σαν τον Παπαδόπουλο (ίδια μυαλα) ! Τα στελέχη έσκιζαν τον φαντάρο και κόντρα στην κόντρα!

Θυμάμαι ακόμη το μήνυμα ενός φίλου στο καράβι όταν πήγαινα "Φίλε που πάς?296; Αν ναί, ένα θα σου πώ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ"... Είχα χάσει 8,5 κιλά σε 1,5 μήνα!

29τρέξει κι όποιος αντέξει!296 μκτε και δεν παλιώνεις ποτέ! ΜΟΡΝΤΟΡ (ΜΟΡΙΑ), το μάτι που δεν κοιμάται ποτέ!

ΥΓ: Όποιος ήταν τότε μέσα ας στείλει, ήμουν νοσοκόμος τάγματος (λόγω επαγγελματος)

ΥΓ2: Όποιος είναι μέσα τώρα ας πεί εαν άσπρισε

ΥΓ3: Περπατώ στο δάσος και πίνω ΦΑΝΤΑ, που@@@@@ Μόρια ς'άφησα για πάντα!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες