298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
299 εδω απο κριτη τον επιλοχια που ηταν στισ λεσχεσ πωσ θα τον βρο ξειρι κανεισ
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
190 σειρά στην Ουγκάντα! ΕΜΛ στο 298 και ξερό ψωμί. Πέρασα φανταστικά γιατί είχα παρέα τα καλύτερα παιδιά. Για χρόνια μιλάγαμε μέχρι που σιγά σιγά χαθήκαμε... Κρίμα! Τι μου θύμησες ρε κοντοσειρά, ακόμα λέω ιστορίες από τα τότε. Να σαι πάντα καλά! Χάρηκα!189 ΣΕΙΡΆ έγραψε: 298 και ξερο ψωμι για τα τοτε κομμαντα 87 δ ΕΣΣΟ 189 σειρα οεο
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Παιδια εγο ιμουν το 1982 83
μιλαμε για το καλυτερο ταγμα το εχο νοσταλγισι
ιταν στι χορα τοτε
μιλαμε για το καλυτερο ταγμα το εχο νοσταλγισι
ιταν στι χορα τοτε
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Και εγώ ήμουνα 1984/1985 Δεν είχα κανένα παράπονο πέρασα πολύ ωραία. Ήμουν στον τέταρτο λόχο, Και από τότες ψάχνω δύο πολύ καλά φιλαράκια από την Ικαρία αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματά τους δυστυχώς για μένα
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Καλησπερα σε ολη τη σειρα 306! Περάσανε 8 χρονια ρε μάγκες. Καλο στρατόπεδο καθαρο μονο καποιους καβαλημένους Εποπ ειχε που τους κοντρολαραμε και περνούσε και ο καιρος. Πολλες ασκήσεις καθαριότητας αλλα μετα τον απριλη ειναι καλες οι έξοδοι. Λόχος ΛΥΤ για παντα και ενα μηνα φυλάκιο γυρνας αλλος ανθρωπος!
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Καλησπερα...13 Μαρτιου μπαινω στο 298 στη Σαμο... Ξερει κανεις τι παιζει εκει; Μπαινει κανένας αλλος;
Σημείωση Στρατοπεδάρχη: Τα greeklish απαγορεύονται. Παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικά. Σας ευχαριστούμε.
Σημείωση Στρατοπεδάρχη: Τα greeklish απαγορεύονται. Παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικά. Σας ευχαριστούμε.
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Καλησπέρα παιδιά , μπαίνω και εγώ στο 298 αλλά στις 12 , με αεροπλάνο θα πάω μιας και είναι και πολύ κοντά από το αεροδρόμιο το στρατόπεδο. ( ενημερωτικά αν θέλει κάποιος τώρα έχει 85? με Ολύμπικ αιρ) Ερχετε κάποιος άλλος ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Φιλε θα ερχομουν αλλα μπαινω 13 εγω.. ΣΥΠΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ 298Μ/Κ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 4 ΕΤΕΘ... ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
1/1/471 ΤΗΠ πάω μετά ! Λογικά μας έχουν διάσπαρτα για να μην πέσουμε πολλοί μαζί στις 12..
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Ζωαρα θα κανεις εκει εγω θα πηξω...😅
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης