Ναι Συρίλο, εγώ δεν το θυμόμουν με τίποτα... Παιδιά, ευχαριστώ για την αποψινή παρεούλα αλλά ήρθε η ώρα για νανάκια Και όπως είπε και ο erased , αγκαλίτσα μαζί με τον Tweety
Προπαγάνδα; Που βρε; Στα παιδάκια; εγώ έπρεπε να φτάσω στα 15 για να μάθω ότι το GI Joe ήταν δύο λέξεις και όχι μια Θυμάται κανείς τον Γαργαντούα και τον Πικρόχολο; ; Illy καληνύχτα!
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Markos_Hdi έγραψε:Βέβαια δεν λειτούργησε και πολύ καλά η προπαγάνδα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, γιατί ακόμα δεν έχω γνωρίσει άτομο που να ΜΗΝ ήτανε με τους Cobra!!!
illy έγραψε:Νάσο μου δεν θυμάμαι καθόλου πως λεγόταν... απλά μου έχει μείνει αυτή η φυσιογνωμία του Οδυσσέα, μακρυά κόκκινα μαλλιά και γένι και το φιλο του το ρομποτακι! Μπα,erased δεν νομιζω να το κανει αυτό ο yandr, αλλωστε και εκεινος σιγουρα θα υπαρχουν στιγμες που θελει να νιωσει παιδι... Βεβαιως, ξεχνιέται η Μαρια Χοακινα που έκανε νουμερα στον μαυρουλη;
yandr έγραψε:Να χαρώ εγώ τα στρουμφοκομμάντα του forum!
Το υπογλώσσιο γρήγοραααααα!
χαχαχαχαχαχα Έτσι έτσι, αποκτήσαμε και τη διαλέκτο που χρησιμοποιούν τα στρουμφάκια Όπως είδατε είναι μια χαρά! Κύριε στρατάρχα μας, εσείς δεν θα συμμετέχετε στη Συζήτηση μας;