Σε ποιο κέντρο παρουσιάζονται οι ΕΠΟΠ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Εγω για ναυπλιο με τι 8α πας και ποτε 8α εισαι εκει;
μηπως ξερει κανεις το οικονομικο -ειδικοτητα επιμελητης χρηματικου σε ποιες μοναδες μπορει να παει; Σε ολη την ελλαδα η μονο σε μεγαλες πολεις; Και αν παω παραμεθωριο που ειναι καλυτερα μου ειπαν να μην επιλεξω νησι; Ας με βοηθησει καποιος

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Σε ό, τι αφορά τις μονάδες δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω αλλά σε περίπτωση που έχει στον Έβρο-για παραμεθόριο-σου προτείνω να πας τώρα που είσαι ακόμη στην αρχή και χωρίς υποχρεώσεις... Αν πας Έβρο και τελειώσεις απο εκεί, μετά θα λες ας με πάνε όπου θέλουν, δεν θα σε νοιάζει
ευχαριστώ πολυ. Το οικονομικο ειναι πολυ καλη ειδικοτητα μου λενε ολοι, Συμφωνεις;
illy εχεις παει στον εβρο κ δεν σου αρεσε γιατι αν εχεις παει Κ δεν σουβ αρεσε ναι τοτε θα το δεχτω αλλα αν δεν εχεις παει κ απλα το λες γιατι υπαρχει απλα αυτη η φημη απο κατι μαμοθρεφτα που εχουν ερθει κ δεν τους αρεσε δεν παει να πει οτι ο εβρος ειναι τοσο ασχημα. Απεναντιας ειναι πολυ ησυχα σε σχεση με τις μεγαλουπολης που ειναι απλα ενα χαος κ χανει το παιδι την μανα κ η μανα το παιδι. Να μην ξεχναμε κιολας οτι αυτοι εκει πανω μας κρατανε τα συνορα μας τοσοα χρονιαilly έγραψε:σε ό, τι αφορά τις μονάδες δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω αλλά σε περίπτωση που έχει στον έβρο-για παραμεθόριο-σου προτείνω να πας τώρα που είσαι ακόμη στην αρχή και χωρίς υποχρεώσεις... αν πας έβρο και τελειώσεις απο εκεί, μετά θα λες ας με πάνε όπου θέλουν, δεν θα σε νοιάζει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια, παρουσιαζεται κανεις στο ΚΕΠΒ Θηβας; Υπηρετης Α/Α ΠΒ εχω ειδικοτητα (την οποια ξερω απ'εξω κ ανακατωτα, μιας κ ηταν η ειδικοτητα μου κ σαν ΔΕΑ)...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Στέλλα παρερμηνευσες οτι ειπα... Εχω παει και μου αρεσει πολυ αυτη η ησυχια που αναφερεις διοτι κ εμενα δεν μου αρεσει η βαβουρα κ η φασαρια και γι'αυτο προτεινα να παει Εβρο και οχι σε καποιο νησι! Εννοω λοιπον πως ολοι περνανε απο τον Εβρο και ο λογος ειναι πασιφανης... Ειναι καλο να παει καποιος που δεν εχει υποχρεωσεις, παιδια, σκυλια γιατι καθεται αρκετα χρονια εκει... Θα ειναι πιο ευκολο αν καποιος δεν εχει υποχρεωσεις. Το να υπηρετεις στον Εβρο ειναι πολυ μεγαλη εμπειρια ζωης... Αυτο εννοουσα οταν ειπα οτι θα λενε θα τελειωσα απο εκει ας με στειλουν οπου θελουν... Διοτι θα ηδη ζησει παρα πολλα, θα ειναι πληρης... Καταλαβαινεις πως το λεω; Ολοι πρεπει να περνανε απο Εβρο... Ολοι! Κατ'εμε ενας φανταρος και στρατιωτικος θεωρειται ολοκληρωμενος εφοσον εχει υπηρετησει στον Εβρο...
εαν επιλεχθεις ως επιτυχων στο διαγωνισμο παρουσιαζεσαι αναλογα με την ειδικοτητα σου σε καποιο κεντρο νεοσυλλεκτων στο οποιο παραμενεις για την εκπαιδευση σου γυρω στις 45 μερες την ολοκληρωνεις και ορκιζεσαι... Εν συνεχεια παιρνεις μεταθεση για καποια μοναδα ωπου και παραμενεις για περιπου 4 χρονια μεχρι την επομενη μεταθεση σου
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
tzovi μου, ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Ο συνδεσμος που μου εδωσες λεει τα παντα! Αν βγω επιτυχων σε αυτη την προκυρηξη... Θα κανω εκπαιδευση στην ειδικοτητα μου σε καποια φαση, σωστα; Μπορεις να με βοηθησεις να δω τις σε ποιες περιοχες παρουσιαζονται οι ΕΠΟΠ, αναλογως με την ειδικοτητα τους;
Ζηταω πολλα ε;:P
Σ'ευχαριστω :)
Ζηταω πολλα ε;:P
Σ'ευχαριστω :)
Οχι δν ζητας πολλα κεντρα εκπεδευσεις ειναι Διαβιβάσεις καλαματα
Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών σπαρτη
Μηχανικό Ναύπλιο
Πυροβολικό θηβα
Τεθωρακισμένα αυλωνα
Τεχνικό πατρα
Υγειονομικό αρτα
Σώμα Υλικού Πολέμου λαμια αυτα ειναι για οπλα σωματα!
τωρα για Ειδικές Δυνάμεις
Μεγάλο Πεύκο
Ρεντίνα
Μάλεμε
πιστευω να ειναι αυτα που ζητας!
Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών σπαρτη
Μηχανικό Ναύπλιο
Πυροβολικό θηβα
Τεθωρακισμένα αυλωνα
Τεχνικό πατρα
Υγειονομικό αρτα
Σώμα Υλικού Πολέμου λαμια αυτα ειναι για οπλα σωματα!
τωρα για Ειδικές Δυνάμεις
Μεγάλο Πεύκο
Ρεντίνα
Μάλεμε
πιστευω να ειναι αυτα που ζητας!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επάγγελμα: foititria
Καλησπερα σε ολυς τους χρηστεσ... πρωτα απο ολα θα ηθελα να δωσω τα συνχαρητηρια μου στους δημιουργους του site... ειναι καταπληκτικο! λοιπον... με λενε γωγω και ειμαι απο πατρα... μ αρεσει παρα πολυ ο στρατος. και παρα την αποτυχια μου στη προηγουμενη προκιριξη συνεχιζω μεχρι το ονειρο μου να γινει πραγματικοτητα... κουραγιο σε οσους βρισκονται στην δικη μου θεση! θα ηθελα να μαθω που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης υλικου πολεμου για την ειδικοτητα "αποθηκαριος πυρομαχικων-εκρηκτικων-πυροτεχνουργοσ-εξουδετερωτης βομβων"... ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια...
gwgoulini έγραψε:Καλησπερα σε ολυς τους χρηστεσ... Πρωτα απο ολα θα ηθελα να δωσω τα συνχαρητηρια μου στους δημιουργους του site... Ειναι καταπληκτικο! Λοιπον... Με λενε γωγω και ειμαι απο πατρα... Μ αρεσει παρα πολυ ο στρατος. Και παρα την αποτυχια μου στη προηγουμενη προκιριξη συνεχιζω μεχρι το ονειρο μου να γινει πραγματικοτητα... Κουραγιο σε οσους βρισκονται στην δικη μου θεση! Θα ηθελα να μαθω που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης υλικου πολεμου για την ειδικοτητα "αποθηκαριος πυρομαχικων-εκρηκτικων-πυροτεχνουργοσ-εξουδετερωτης βομβων"... Ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια...
Το κεντρο εκπαιδευσης Υλικου Πολεμου ειναι στην Λαμια.
Καλη επιτυχια

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επάγγελμα: foititria
Σε ευχαριστω πολυ... μακαρι να την εχω αυτην την φορα την επιτυχια...
Πλήρωμα άρματος μάχης πεζικού ξέρετε που είναι το κέντρο;
Να ρωτησω κατι; Εαν σε περιπτωση περασω που θα παρουσιαστω; Ξερει κανενας; Εχω δηλωσει αεροπορια στρατου ξηρας οδηγος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης