Προκήρυξη κατάταξης ΕΠΟΠ (2008)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 11
λει σημερα το εθνοσ 6.000 ατομα εκαναν τα χαρτια τουσ για στρατο ξηρασ
ρε παιδια μπερδευτηκα πολυ... ποιανου 13 αρχιζουν οι συνεντευξεις; ασ με βοηθεισει καποιοσ..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
13 οκτωβριου αρχιζουν οι συνεντευξεις. για το ποτε εχει ο καθενας θα το δει στο army.gr 9-12 οκτωβριου
δηλαδη τι θα γραφει στο army;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
θα δινεις τα στοιχεια σου, θα βλεπεις αν εχουν εγκριθει τα χαρτια σου και μετα θα δεις το προγραμα για το που και ποτε θα παρουσιαστεις για να δοσεις τις απαραιτητες εξετασεις.
-
- Επιλοχίας
Ξερει κανεις πως μπορω να μαθω τον αριθμο πρωτοκολλου μου;
-
- Στρατηγός
Προφανώς με ένα τηλεφωνηματάκι στο Γ. Ε. Σ. Για κάνε μισ προσπάθεια, ίσως σου το πουν εκτός αν το θεωρήσουν ως απόρρητο στοιχείοKostas_Topo έγραψε:Ξερει κανεις πως μπορω να μαθω τον αριθμο πρωτοκολλου μου;
Καλημερα. Γνωριζετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για τους εποπ του 2008;
Λοιπόν ακούστε. πήγα στη στρατολογία με τον αδερφό μου για να πάρει αναβολή και ρώτησα πόσεσ είναι οι αιτήσεισ για τουσ εποπ και αυτόσ μου είπε ότι περισσεύουν 210 θέσεισ.. άρα ένας απο δω που είπε οτι οι αιτήσεις που έγιναν είναι 1500 μάλλον έχει δίκιο... άντε κουτσά στραβά να τα βγάλουμε τα αθλήματα και να περάσουμε :-)
γειά σας παιδιά μήπως ξέρει κανείς πότε δημοσιεύονται τα αρχικά αποτελέσματα; επίσης είναι αλήθεια ότι φέτος οι αιτήσεις για εποπ δεν ξεπερνούν τις 6000;
-
- Επιλοχίας
Στο στρατολογικο που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν θα μαθω ποτε τον αριθμο πρωτοκολλου μου, αλλα οσους εποπ ξερω και χρησιμοποιησαν βισμα μου ειπαν οτι το βισμα θα μου ζητησει αριθμο πρωτοκολλου. Μονο ετσι μπορει καποιος να σε βοηθησει. Γνωριζει κανεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 11
οι αιτησεις για εποπ 6.000 για ειδικουσ φρουρουσ 15.542
-
- Επιλοχίας
Δεν γνωριζει κανεις;Kostas_Topo έγραψε:Στο στρατολογικο που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν θα μαθω ποτε τον αριθμο πρωτοκολλου μου, αλλα οσους εποπ ξερω και χρησιμοποιησαν βισμα μου ειπαν οτι το βισμα θα μου ζητησει αριθμο πρωτοκολλου. Μονο ετσι μπορει καποιος να σε βοηθησει. Γνωριζει κανεις
-
- Στρατηγός
Γιατί έχεις αγχωθεί τόσο με τον αριθμό πρωτοκόλλου; Το θέλει το βύσμα σου για να σε βοηθήσει; Αν δώσουν το όνομα σου δεν τους αρκεί; Ίσως ναι, να μπορούν να το μάθουν αυτοί απο το Γ. Ε. Σ.Kostas_Topo έγραψε:Δεν γνωριζει κανεις;Kostas_Topo έγραψε:Στο στρατολογικο που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν θα μαθω ποτε τον αριθμο πρωτοκολλου μου, αλλα οσους εποπ ξερω και χρησιμοποιησαν βισμα μου ειπαν οτι το βισμα θα μου ζητησει αριθμο πρωτοκολλου. Μονο ετσι μπορει καποιος να σε βοηθησει. Γνωριζει κανεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες