Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Φιλε D.S συμφωνω απολυτα με αυτα που ανεφερες, αλλα ο φιλος μου που ειναι ειδικες δυναμεις δεν εκανε ολα αυτα τα πραγματα για να εξετασουν την υγεια του, μαλιστα ειχε κανει κ εγχειριση στο κοκκαλο του δεξιου του ποδιου (ειχε μαζεψει υγρο, σορρυ κιολας το λεω λιγο ωμα) Και ουτε καν το καταλαβαν και μαλιστα την εγχειριση την εκανε λιγο πριν μπει στο Ν. Περαμο. Αυτα απο μενα
!

- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Αν είχε κάνει εγχείρηση και δεν το ανέφερε και φυσικά αν δε φαινόταν και το σημάδι από την εγχείρηση λοικό είναι να μην το καταλάβουν!Loomit έγραψε:Φιλε D.S συμφωνω απολυτα με αυτα που ανεφερες, αλλα ο φιλος μου που ειναι ειδικες δυναμεις δεν εκανε ολα αυτα τα πραγματα για να εξετασουν την υγεια του, μαλιστα ειχε κανει κ εγχειριση στο κοκκαλο του δεξιου του ποδιου (ειχε μαζεψει υγρο, σορρυ κιολας το λεω λιγο ωμα) Και ουτε καν το καταλαβαν και μαλιστα την εγχειριση την εκανε λιγο πριν μπει στο Ν. Περαμο. Αυτα απο μενα!
Δε μπορούν να μυρίσουν τα νύχια τους αν κάποιος έχει κάνει εγχείρηση και γι' αυτό ρωτάνε: "Έχεται κάνει κάποια εγχείρηση και αν ναι για ποιό λόγο"!
Κανονικά πρέπει να απαντήσεις ειλικρινά! Οι περισσότεροι όμως δεν το κάνουν εφ' όσων νιώθουν καλά οι ίδιοι σωματικά!
Το θέμα είναι μη διμηουργηθεί χειρότερο πρόβλημα μετά (κατά την εκπαίδευση) και τότε άντε να βγάλεις άκρη!
Παιδια στης ειδικες δυναμεις σε κοβουνε αμα εχεις αλεργεια στην μελισσα;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
αιμιλιος ρωτάνε για αλλεργίες αλλα δεν νομίζω να σε κόψουν για αυτό.
-
- Στρατιώτης
Παιδια κοβεσε στης Ειδικές Δυνάμεις αμα εχεις αλλεργεια στην μελισσα; Παρουσιαζομε τιν αλλη βδομαδα στο μεγαλο πευκο και δεν θελω να κοπω
Παιδιά οτι και να συζητάμε είναι άσκοπο, την άλλη δευτέρα θα τα πούμε στο πεύκο και οτι βρέξει θα κατεβάσει. Γεμίστε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει π. Α.
Α! Και αν βγω Ι1 θα μπορω να παω αλεξιπτωτα εστω και με ενχειρηση χιαστων; Σε ολα τα αλλα ειμαι οκ...
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτισω κατι... Εχω προβλημα στη μυτη ρινικο διαφραγμα. Και δν εχω κλιση τα 18 για να κανω εγχειρηση... Αμα παω ειδικες δυναμεις εχουντας κανει τετια εγχειρηση δεν θα εχω καπιω προβλημα σωστα;
Αμα παω στρατο και εχω αυτο το προβλιμα γινετε να με κανουν εκει την εγχειρηση;
Αμα παω στρατο και εχω αυτο το προβλιμα γινετε να με κανουν εκει την εγχειρηση;
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση;
θέλω πολύ να καταταγώ στο σώμα των πεζοναυτών αλλά έχω ενα μικρό πρόβλημα με τη μέση μου.
θα με εξετάσουν; Ή μπορώ να μην πω τίποτα ώστε να προσπαθήσω να περάσω;
θέλω πολύ να καταταγώ στο σώμα των πεζοναυτών αλλά έχω ενα μικρό πρόβλημα με τη μέση μου.
θα με εξετάσουν; Ή μπορώ να μην πω τίποτα ώστε να προσπαθήσω να περάσω;
Καποιος που εχει ελλειψη ενζύμου στο αίμα (οχι κουκιά, όχι ασπιρινη) γίνεται δεκτός στους πεζοναύτες; Ειδικότητα ελευθερου σκοπευτή έχουν η οχι και αν παίρνουν κληρωτούς
Ναι, κ εγω εχω Την ιδια ελλειψη (g6pd) και ειμαι Ι1 κ μια χαρα κανω τη θητεια μου ως Πεζοναυτης. Εφεδροι ΔΕΝ παιρνουν την ειδικοτητα του ελ. Σκοπευτη. Σκοπευτης ακριβειας παιζει, αλλα δε νομιζω να επιλεχθηκε καποιος γιαυτη την ειδικοτητα απο την '09 Δ' ΕΣΣΟ.ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ έγραψε:Καποιος που εχει ελλειψη ενζύμου στο αίμα (οχι κουκιά, όχι ασπιρινη) γίνεται δεκτός στους πεζοναύτες; Ειδικότητα ελευθερου σκοπευτή έχουν η οχι και αν παίρνουν κληρωτούς
Καλημερα παιδια. συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανετε και λυνουμε αποριες. θα ηθελα να ρωτησω:
εχω φυσημα στην καρδια. θα το καταλαβουν; κανουν καποια εξεταση στην καρδια;
ευχαριστω πολυ.
εχω φυσημα στην καρδια. θα το καταλαβουν; κανουν καποια εξεταση στην καρδια;
ευχαριστω πολυ.
Μονο ι2 περιμενεις να βγεις ; Μαλλον Ι φευγα θα βγεις
Παλικαρια εγώ έχω μυωπία πάνω απο το όριο γ... ΩΩΩ την τυχη μου! Θα κανω τα αδύνατα δυνατά για να το κρύψω όταν παρουσιαστώ. Μου έχουν πει μερικα ατομα απο εδώ μέσα αν δεν αναφέρεις οτι έχεις μυωπία δεν σε κανουν εξετάσεις. ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΈΨΩ ΠΑΝΤΩΣ εάν ξερετε κατι για εξετάσεις μυωπίας πειτε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 46
Βάγγο απλά σε ρωτάνε πόσο έχεις αν πεις 3 αντί για 4 που έχεις λέμε τώρα. Δεν θα κάτσουνε να ασχοληθούνε μαζί σου. Μην αγχώνεσε. Αρκεί να δείχνεις πειστικός Και άνετος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης