Προκήρυξη για την Αστυνομία (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Κανείς δε το γνωρίζει αυτό
- aggelos0393
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Εδω μπορει να μην παρει καθολου...
Ειμαι κι εγω ενας απο τους υποψηφιους τας σχολης αξιωματικων αστυνομιας. διαβασα με ενδιαφερον τις τοποθετησεις των συνυποψηφιων μου. με οσα διαβασα καταλαβαινω πως θα στεναχωρεθω παρα πολυ αν δεν καταφερω να την πιασω. υπολογιζω οτι θα εχω 18730 μορια και ελπιζω οτι θα μπω.
Ξερετε αν για την σχολη αστυφυλακων χρειαζετε ελληνικη υπικοτητα.
Αν δεις την προκυρηξη στο astynomia gr. Λεει οτι δικαιωμα συμμετοχης στο διαγωνισμο εχουν οι ελληνες πολιτες και οιομογενεις απο κυπρο βορ. Ηπειρο και Τουρκια.
Παιδες επιτελους βγηκε το προγραμμα για τις προκαταρτικες εξετασεις ! ενημερωθειτε απ το astynomia gr.
Παιδιά 29 αρχίζουν οι ΠΚΕ στην αστυνομία και τελειώνουν 1η Ιουλίου, εκείνη την μέρα όμως πρέπει να παρουσιαστώ και για τις ΠΚΕ των Στρατιωτικών Σχολών. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει σ'αυτή τη περίπτωση; Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα αποτελέσματα της αστυνομίας για τις Στρ. Σχολές;
Μπορώ όταν τελειώσω το φανταρικό μου να δώσω για αστυφυλάκων είμαι 21 και μπαίνω τον Αύγουστο.
Αν ναι παίζει κάποιο ρόλο που έχω τελειώσει φαντάρος;
Αν ναι παίζει κάποιο ρόλο που έχω τελειώσει φαντάρος;
Καλησπερα ειμαι 22 ετων εχω τελειωσει ειδικες δυναμεις αλλα εχω παρα πολυ μικρο απολυτηριο (9.6) και θελω πολυ να μπω αστυνομια, ειτε απο προκυρηξη ειτε με πανελληνιες... Τι με συμβουλεβετε να κανω; Και κατι ακομα τα μορια απ τις ειδικες δυναμεις μετρανε στις πανελληνιες; Δηλ αν π. Χ η βαση ειναι 15000 και βγαλω 11000 με τα 4000 μορια απ τις ειδικες δυναμεις μπορω να μπω; Φωτιστε με λιγο γιατι δεν εχω ιδεα...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Τα μορια απο ειδικες δυναμεις μετρανε μονο για τις προκηρηξεις πχ για την αστυνομια για ειδικους φρουρους.captain έγραψε:Καλησπερα ειμαι 22 ετων εχω τελειωσει ειδικες δυναμεις αλλα εχω παρα πολυ μικρο απολυτηριο (9.6) και θελω πολυ να μπω αστυνομια, ειτε απο προκυρηξη ειτε με πανελληνιες... Τι με συμβουλεβετε να κανω; Και κατι ακομα τα μορια απ τις ειδικες δυναμεις μετρανε στις πανελληνιες; Δηλ αν π. Χ η βαση ειναι 15000 και βγαλω 11000 με τα 4000 μορια απ τις ειδικες δυναμεις μπορω να μπω; Φωτιστε με λιγο γιατι δεν εχω ιδεα...
Αμα θες να μπεις με προκηρηξει με τετοιο μικρο απολυτηριο που εχεις θα πρεπει να εχεις, διπλωμα αμαξι και απεριοριστης μηχανης καθως και proficiency για να εχεις ελπιδες να μπεις στο σωμα.
Τωρα εγω σε συνβουλευω να δωσεις πανελλαδικες αλλα θελει αρκετο διαβασμα και υπαρχει ανταγωνισμος. Αμα εχεις μερακι για δουλεια θα τα καταφερεις! Πανελλαδικες δηλαδη για να μπεις στην αστυφυλακων. Οτι γραψεις μορια εκει δεν περνεις ουτε απο αθληματα ουτε απο τπτ. Αμα θες καμια αλλη βοηθεια στηλε πμ θα χαρω να σε βοηθησω
-
- Στρατηγός
Τα μηνύματα μεταφέρονται στα σωστά θέματα
Ρε παιδια οταν λεει...500 ειδικους φρουρους και 1500 αστυνομικους ττι εννοει; Οι αστυνομικοι ετσι και αλλιως απο την σχολη δεν βγαινουν.
-
- Στρατηγός
st1985 έγραψε:Ρε παιδια οταν λεει...500 ειδικους φρουρους και 1500 αστυνομικους ττι εννοει; Οι αστυνομικοι ετσι και αλλιως απο την σχολη δεν βγαινουν.
Δεν παίρνει κάθε χρόνο τους ίδιους όμως
-
- Στρατηγός
st1985 έγραψε:Δηλαδη;
Πέρσι πήρε 900 αστυφύλακες. Δεν είναι στάνταρ αριθμός που παίρνει κάθε χρόνο απλά το λέει ξεχωριστά γιατί οι ειδικοί φρουροί δεν είναι στις πανελλήνιες, ενώ οι αστυνομικοί είναι και οι αστυφύλακες και οι αξιωματικοί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 10 επισκέπτες