Πώς είναι στις Ειδικές Δυνάμεις;

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση

Είσαι τρελλός;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Μαρ 06, 2020 12:17 am

Σου αλλάζουν τα φώτα;
40
9%
Είναι χαλαρά;
53
12%
Πρεπει να είσαι στα α@@@ια σου για να αντέξεις;
286
62%
Πρέπει να είσαι γεννημένο κομάντο;
80
17%

Σύνολο ψήφων: 459

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Snake

Δημοσίευση από Snake »

Γειά χαρά σε όλους.

Έχω μια ερώτηση, ελπίζω να μην σας κουράσω.
Είμαι 23 χρόνων, τελειόφοιτος στο πολυτεχνείο και τον Νοέμβρη μπαίνω στρατό. Σκέφτομαι να δηλώσω για τις ειδικές δυνάμεις. Με ενδιαφέρουν τα αθληματα, η πειθαρχία και η σκληραγώγηση σαν πιθανές εμπειρίες.Dεν φοβάμαι την σωματική κούραση και με τραβάνε οι προκλήσεις. Επίσης, η εθελοντική προσφορά είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

Από την άλλη, απεχθάνομαι τον φανατισμό. Αυτό σημαίνει πως τα ρατσιστικά ή εθνικιστικά συνθήματα και η επιθυμία για βία ή πόλεμο είναι πολύ μακριά από την νοοτροπία μου.

Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος με εμπειρία από τις Ειδ. Δυν. Μπορούσε αντικειμενικά να με κατατοπίσει για τις συνθήκες που επικρατούν. Θα είμαι σαν την μύγα μες το γάλα; Πως είναι τα πράγματα στην εκπαίδευση; Είναι οι Ειδ. Δυν. Για ανθρώπους σαν εμένα καλή εμπειρία ζωής;

Ευχαριστώ πολύ, κάθε άποψη ευπρόσδεκτη.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Snake έγραψε:Γειά χαρά σε όλους.
Είμαι 23 χρόνων, τελειόφοιτος στο πολυτεχνείο και τον Νοέμβρη μπαίνω στρατό. Σκέφτομαι να δηλώσω για τις ειδικές δυνάμεις. Με ενδιαφέρουν τα αθληματα, η πειθαρχία και η σκληραγώγηση σαν πιθανές εμπειρίες.Dεν φοβάμαι την σωματική κούραση και με τραβάνε οι προκλήσεις. Επίσης, η εθελοντική προσφορά είναι ένα επιπλέον κίνητρο.
Από την άλλη, απεχθάνομαι τον φανατισμό. Αυτό σημαίνει πως τα ρατσιστικά ή εθνικιστικά συνθήματα και η επιθυμία για βία ή πόλεμο είναι πολύ μακριά από την νοοτροπία μου.
Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος με εμπειρία από τις Ειδ. Δυν. Μπορούσε αντικειμενικά να με κατατοπίσει για τις συνθήκες που επικρατούν. Θα είμαι σαν την μύγα μες το γάλα; Πως είναι τα πράγματα στην εκπαίδευση; Είναι οι Ειδ. Δυν. Για ανθρώπους σαν εμένα καλή εμπειρία ζωής;
Απο το οσο μπορεσα να σε καταλαβω ενα θα σου πω: Δυστυχως για σενα, η ΕΜΑΚ δεν παιρνει εφεδρους.

Εξηγησε μου πως μπορει να συμβιβαστει ανεφ συγκρουσεων η οπουδηποτε στρατιωτικη εκπαιδευση και υπηρεσια με την φραση "η επιθυμία για βία ή πόλεμο είναι πολύ μακριά από την νοοτροπία μου"; Και μετα θα σου πω κι εγω αν πρεπει να πας καταδρομεας η να δηλωσεις αντιρησιας συνηδησης και να κανεις αοπλη θητεια. Τι φανταζεσαι δηλαδη οτι θα πας να κανεις στο στρατο;

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Απο το οσο μπορεσα να σε καταλαβω ενα θα σου πω: Δυστυχως για σενα, η ΕΜΑΚ δεν παιρνει εφεδρους.

Εξηγησε μου πως μπορει να συμβιβαστει ανεφ συγκρουσεων η οπουδηποτε στρατιωτικη εκπαιδευση και υπηρεσια με την φραση "η επιθυμία για βία ή πόλεμο είναι πολύ μακριά από την νοοτροπία μου"; Και μετα θα σου πω κι εγω αν πρεπει να πας καταδρομεας η να δηλωσεις αντιρησιας συνηδησης και να κανεις αοπλη θητεια. Τι φανταζεσαι δηλαδη οτι θα πας να κανεις στο στρατο;

Φιλε τι ειναι η ΕΜΑΚ;

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

Φιλε μου σορυ αλλα αν πας ετσι εισαι σαν προβατο επι σφαγη... Στις ειδικες δυναμεις για να πας πρεπει να χεις κ στο πισω μερος του μυαλου σου οτι αν σε χρειαστει η πατριδα πρεπει να εισαι ετοιμος και μαχιμος οποιαδηποτε στιγμη, αποτι εχω καταλαβε (χωρις παρεξηγηση) εχεις συνηθισει στα πουπουλα, φυσικα και μπορεις να το κανεις αν εχεις πεισμα, το θεμα ειναι το θες πραγματικα; Η θες να πας απλως για να πεις πηγα; Σκεψου τα αυτα, εδω ειναι να ανυπομονεις να μπεις μεσα και να ενθουσιαζεσαι με την ιδεα κ μονο!
Snake

Δημοσίευση από Snake »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

@297ΙΜΑΚ
Μπορεί να συμβιβαστεί με τον εξής τρόπο. Αντιλαμβάνομαι τον πόλεμο σαν ανάγκη και υποχρέωση προς την χώρα μου αλλά όχι ως διασκέδαση ή επιθυμία. Σε αυτή την λογική θέλω από την θητεία μου να αποκομίσω τα περισσότερα και να μην χάσω τον χρόνο μου σε ένα οποιοδήποτε στρατόπεδο ανυπομονώντας να απολυθώ. Πιστεύω ότι μια σωστή στρατωτική θητεία παρέχει εμπειρίες ζωής.

@Hyper
Φυσικά και έχω μάθει στα πούπουλα! Όπως κάθε συνηθισμένος φοιτητής στο πανεπιστήμιο. Με την διαφορά ότι θέλω να δώ και κάτι πιο πέρα. Δεν θέλω να πω ότι πήγα, θέλω να εκπαιδευτώ στην επιβίωση σε δύσκολες συνθήκες, στην φυσική κατάσταση, αλλά παρ' όλα αυτά δεν είμαι φανατισμένος!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Snake έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

@297ΙΜΑΚ
Μπορεί να συμβιβαστεί με τον εξής τρόπο. Αντιλαμβάνομαι τον πόλεμο σαν ανάγκη και υποχρέωση προς την χώρα μου αλλά όχι ως διασκέδαση ή επιθυμία. Σε αυτή την λογική θέλω από την θητεία μου να αποκομίσω τα περισσότερα και να μην χάσω τον χρόνο μου σε ένα οποιοδήποτε στρατόπεδο ανυπομονώντας να απολυθώ. Πιστεύω ότι μια σωστή στρατωτική θητεία παρέχει εμπειρίες ζωής.

@Hyper
Φυσικά και έχω μάθει στα πούπουλα! Όπως κάθε συνηθισμένος φοιτητής στο πανεπιστήμιο. Με την διαφορά ότι θέλω να δώ και κάτι πιο πέρα. Δεν θέλω να πω ότι πήγα, θέλω να εκπαιδευτώ στην επιβίωση σε δύσκολες συνθήκες, στην φυσική κατάσταση, αλλά παρ' όλα αυτά δεν είμαι φανατισμένος!
Ευχομαι να κανεις τη σωστη επιλογη, να ξερεις παντως οτι αν το κανεις κ φυγεις απο κει μεσα θα σε συνοδευει για ολη σου τη ζωη οχι μονο η τιμη αλλα και εμποδια που τωρα σου φανταζουν βουνο μετα θα τα προσπερνας πολυ πιο ευκολα. Το σιγουρο ειναι οτι Οποιος απολυθει απο κει μεσα χαμενος δεν βγαινει ποτε και σε κανενα τομεα, μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

Ντιντ γιου μπρινγκ ενι γουεπονς;

Νο

γιου γουοντ τσειντζ ενιθηνγκ.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από konstantina »

Ειμαι κοριτσι και ομως εχω βαλει πεισμα και στοχο να μπω στις ΕΔ. Δεν με πτοει τιποτα. Αν και ξερω οτι για μενα θα ειναι 10 φορες πιο δυσκολο λογω του φυλου μου. Γυναικα στις ΕΔ. Σε κοιτανε με μισο ματι.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

konstantina έγραψε:Ειμαι κοριτσι και ομως εχω βαλει πεισμα και στοχο να μπω στις ΕΔ. Δεν με πτοει τιποτα. Αν και ξερω οτι για μενα θα ειναι 10 φορες πιο δυσκολο λογω του φυλου μου. Γυναικα στις ΕΔ. Σε κοιτανε με μισο ματι.
Τι ηλικια εχεις; Ασχολεισαι με αθλητισμο;(υπαρχει θεμα γυναικες στις ειδικες δυναμεις γραφε εκει καλυτερα) ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τετ Αύγ 25, 2010 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ναι κανω κολυμβηση αλλα εκανα εκπαιδευση μαζι με τους εποπ το καλοκαιρι.16 στα 17 ειμαι κανω τρε3ιμο καμψεις κ ελξεις κ βαρακια.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Snake έγραψε:@297ΙΜΑΚ
Δες τον οποιο φανατισμό και τα ρατσιστικά ή εθνικιστικά συνθήματα και η επιθυμία για βία ή πόλεμο, σαν μεσο αυτυποβολης με σκοπο την εξωτερικευση ενως αποθεματικου ορμης και ενεργειας που σε απλα ελληνικα Ελληνικα ονομαζετε "πεισμα" και σε βοηθαει να σπρωξεις και να ξεπερασεις καποιες φυσικες δυσκολιες. Σαν μια ιδεατη φυαλη Νιτρο μεσα στο μυαλο σου που αν την ξεκλειδωσεις σου δεινει δυναμη και πιστεψε με μερικες φορες χρειαζεται. Ενας απο τους λογους που κι εγω πηγα commando ηταν ακριβως για να μην ξοδεψω ενα χρονο μονο σε σκοπετα και αγγαριες (αυτα δεν θα τα γλυτωσεις). Τωρα αν εισαι λιγο περισσοτερο "αριστεριζων" και αρχισεις και σκας κομπλες για τα συνθηματακια τοτε μαλλον θα σε δουν με στραβο ματι και δεν ξερω ποσο καλα θα περασεις.

konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Αμαν.
nikos lok

Δημοσίευση από nikos lok »

Αστο ρε κοριτσι μου... Τι θες να μπλεξεις;

nikos lok

Δημοσίευση από nikos lok »

Ρε φιλε μια ειναι η απαντηση... Να το θες πολυ... Τωρα ολα τα αλλα περισσευουν... Κ εμενα ο πατερας μ με εκραζε (δε γουσταρει καθολου το στρατο κ τους καραβαναδες) ... Εγω ομως το ειχα πεισμα και πηγα... Αλλου θα περασεις καλα στις ΕΔ αλλου σκατα... Οτι ς τυχει!
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

nikos lok έγραψε: Αστο ρε κοριτσι μου... Τι θες να μπλεξεις;
δεν περιμενω να καταλαβεις γτ θελω στρατο.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης