Μάγειρας στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Guest

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Guest »

ΚαλησπεραΘα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την Θητεια μαγειρα. Δηλαδη ο μαγειρας μετα την εκπαιδευση οταν δηλαδη ενταχθει σε μοναδα ποιες ειναι οι εξοσους του; Π. Χ λεει στο προγραμμα οτι ο ελευθερος χρονος και η εξοδος ειναι καθημερινα 6 και τεταρτο με 10, ο μαγειρας εχει αλλα ωραρια; Και σχετικα με ασκησεις, τι δεν κανει ο μαγειρας;

ευχαριστω

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Guest έγραψε:ΚαλησπεραΘα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την Θητεια μαγειρα. Δηλαδη ο μαγειρας μετα την εκπαιδευση οταν δηλαδη ενταχθει σε μοναδα ποιες ειναι οι εξοσους του; Π. Χ λεει στο προγραμμα οτι ο ελευθερος χρονος και η εξοδος ειναι καθημερινα 6 και τεταρτο με 10, ο μαγειρας εχει αλλα ωραρια; Και σχετικα με ασκησεις, τι δεν κανει ο μαγειρας;

ευχαριστω

Ο Μάγειρας είναι μόνιμα κωλυόμενος στα Μαγειρία / Εστιατόρια. Οι έξοδοι του μάγειρα εξαρτώνται όπως καταλαβαίνεις απο την μονάδα, τον Δκτή της, την δύναμη της μονάδος κλπ κλπ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Guest έγραψε:ΚαλησπεραΘα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την Θητεια μαγειρα. Δηλαδη ο μαγειρας μετα την εκπαιδευση οταν δηλαδη ενταχθει σε μοναδα ποιες ειναι οι εξοσους του; Π. Χ λεει στο προγραμμα οτι ο ελευθερος χρονος και η εξοδος ειναι καθημερινα 6 και τεταρτο με 10, ο μαγειρας εχει αλλα ωραρια; Και σχετικα με ασκησεις, τι δεν κανει ο μαγειρας;

ευχαριστω

Όπως σου είπε και ο ΔΥΚ εξαρτάται και από την μονάδα που θα πας, ας πούμε σε μερικές μονάδες οι μάγειρες πηγαίνουν και στα φυλάκια, σε άλλες όχι

Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει η δύναμη που θα έχετε στην μονάδα και ειδικά αν είστε πολλοί μάγειρες, πχ αν είστε 3 στις 30 μέρες θα κάνετε από 10 υπηρεσίες.

Eleutheros Skopeutis

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Eleutheros Skopeutis »

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω για την εκπαίδευση μάγειρα. Με πήρανε για 6 εβδομάδες εκπαίδευσης στο Γύθειο. Έχω χαρτί μάγειρα από σχολή, θα πρέπει να κάνω και τις 6 εβδομάδες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάγειρας στο στρατό

Eleutheros Skopeutis έγραψε:Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω για την εκπαίδευση μάγειρα. Με πήρανε για 6 εβδομάδες εκπαίδευσης στο Γύθειο. Έχω χαρτί μάγειρα από σχολή, θα πρέπει να κάνω και τις 6 εβδομάδες;

Απ'όσο γνωρίζω η εκπαίδευση είναι 3 βδομάδες στην Σπάρτη και 3 βδομάδες στο Γύθειο, τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πέρυσι και την κάνουνε όλοι ανεξαιρέτως πτυχίου

Eleutheros Skopeutis

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Eleutheros Skopeutis »

Ευχαριστώ για την απάντηση
Γιώργος

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Γιώργος »

Για σας πέρασα από την στρατολογία και μου είπαν ότι είμαι για το πυροβολικό για της 6 Ιανουαρίου και ακόμα χαρτί δεν μου έστειλαν ένα αυτό; Και κάτι ακόμα έχω χαρτί αρτοποιού ζαχαροπλάστη και θα ήθελα να ξέρω με αυτό το χαρτί θα μπορούσα να είμαι στα μαγειρεία σαν αρτοποιός η κάτι άλλο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάγειρας στο στρατό

Γιώργος έγραψε:Για σας πέρασα από την στρατολογία και μου είπαν ότι είμαι για το πυροβολικό για της 6 Ιανουαρίου και ακόμα χαρτί δεν μου έστειλαν ένα αυτό; Και κάτι ακόμα έχω χαρτί αρτοποιού ζαχαροπλάστη και θα ήθελα να ξέρω με αυτό το χαρτί θα μπορούσα να είμαι στα μαγειρεία σαν αρτοποιός η κάτι άλλο;

1. Σημείωμα κατάταξης

2. Στην Θήβα φτιάχνουν ψωμί για 2-3 στρατόπεδα οπότε όσο είσαι στο κέντρο λογικά θα είσαι σε αυτό το πόστο, μετά για την ειδικότητα είναι και θέμα τύχης...

sprios 91

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από sprios 91 »

Γεια σας παιδιά μια ερώτηση να κάνω μπαίνω φαντάρος α εσσο 2012 στο κεεμ στην σπάρτη έχω τελειώσει ιεκ μαγειρική και θέλω να πάρω αυτήν την ειδικότητα θα χριαστεί να πάρω αντιγράφο πτυχείο; Και κάτι ακόμα μου είπαν κάτι φιλαράκια που πήγαν φανταρη ότι δεν φιλάνε σκοπιές η μαγειρη αληθεύει αυτό ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάγειρας στο στρατό

sprios 91 έγραψε:Γεια σας παιδιά μια ερώτηση να κάνω μπαίνω φαντάρος α εσσο 2012 στο κεεμ στην σπάρτη έχω τελειώσει ιεκ μαγειρική και θέλω να πάρω αυτήν την ειδικότητα θα χριαστεί να πάρω αντιγράφο πτυχείο; Και κάτι ακόμα μου είπαν κάτι φιλαράκια που πήγαν φανταρη ότι δεν φιλάνε σκοπιές η μαγειρη αληθεύει αυτό ευχαριστώ!

1.Nαι αντίγραφο πτυχίου και μετά τύχη η βύσμα για πάρεις την ειδικότητα

2. Δεν κάνουν σκοπιές αλλά κάνουν θαλαμοφύλακες (και αυτή υπηρεσία είναι)

I_Am_Oso
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από I_Am_Oso »

Καλημέρα και 8α ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι καινούργιος στο forum χωρίς να γνωρίζω αν απευθύνομαι στο σωστό πεδίο. Μπένω στρατο σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες είπα να ενημερωθώ οσο μπορω έχοντας να εκφράσω κάποιες βασικές απορίες ευχαριστώ εκ των προταίρων για τον χρονο σας! Παρουσιάζομαι στις 31/01/2012 στο ΚΕΜΧ ναυπλίου έχωντας διαβάσει μερικά πράγματα διαπίστωσα πως η συγκεκριμένη μονάδα καλεί άτομα με σημαντικές σπουδές πάνω στην ειδικότητα.1) Εγώ έχω τελειώσει την ανώτερη δημόσια σχολή μαγειρικής οπότε ρωτάω έχω την δυνατότητα να εκπαιδευτώ στο γύθειο μετά από το ναύπλιο πάνω στην τέχνη που γνωρίζω ή όλα κρίνονται βάση βίσματος - τύχης ή πολύ απλά θα έχω την επιλογή να διαλέξω ή να δηλώσω;2) Υπάρχει κάποια διαφορά από το πεζικο του ναυπλίου πάνω στην εκπαίδευση - ασκήσεις - δραστηριότητες΄ 3) Το χαρτί μου δίπλα απο το ΚΕΜΧ γράφει ΟΠΛ που σημαίνει; Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλα ομολογώ πως εχω αγωνία Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για τον πολύτιμο χρόνο σας
318

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από 318 »

Γυθεια αδερφε συγουρα πανε ολοι η μαγειρες για 5-6 βδομαδες... Κρατα μαζι σου και κανενα λαπτοπ. Χχααχαχαχ ακουσα οτι ειναι τρελο χειμιο το στρατοπεδο. Θα πας και θα δεις.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Πιο χυμείο δεν γίνεται. Στη σειρά μου τουλάχιστον (298 Α ΕΣΣΟ) γινόταν το έλα να δεις.Εικόνα
I_Am_Oso
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από I_Am_Oso »

Χμμ... Τι εννούμε χυμείο ;(είναι στρατιωτικός όρος) καλα σίγουρα δεν ειναι αλλα τι να κάνω δεν τα πιάνω :/
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Χύμα στο κύμα που λέμε.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες