Δίπλωμα οδήγησης στο στρατό
Καλησπέρα,
έχω δίπλωμα και 3,75 μυωπία. Υπάρχει περίπτωση έστω και ένα στο τόσο να με κάνουν οδηγό. Πρόκυτε ποτέ να οδηγήσω στο στρατό;
έχω δίπλωμα και 3,75 μυωπία. Υπάρχει περίπτωση έστω και ένα στο τόσο να με κάνουν οδηγό. Πρόκυτε ποτέ να οδηγήσω στο στρατό;
Στους αρματοφορείς μπαίνουν και απλοί φαντάροι ή μόνο μόνιμοι;
Μόνιμοι οδηγάνε. Αν τύχει μπορεί να ζητήσουν πχ οπλίτες για συνοδηγούς στην περίπτωση που πρέπει να πάνε άρματα από ΚΕΤΘ Αυλώνα προς Λιτόχωρο και τούμπαλιν.
Πριν 3 χρόνια που υπηρετούσα για 2 αρματοφορείς ΜΑΝ-Steyr ζήτησαν εφέδρους για συνοδηγούς και παρεχόταν διανυχτέρευση στην ΕΜΑ του Λιτοχώρου.
Πριν 3 χρόνια που υπηρετούσα για 2 αρματοφορείς ΜΑΝ-Steyr ζήτησαν εφέδρους για συνοδηγούς και παρεχόταν διανυχτέρευση στην ΕΜΑ του Λιτοχώρου.
Νασο, εγω μπαινω κεεμ με την Γ ΕΣΣΟ εχω διπλωμα αυτοκινητου. Παιζει να παρω την ειδικοτητα και μετα να ανεβω καναδεζα; Κι αν ναι με τη Ι; Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Απλά σε μερικές μονάδες δεν οδηγάνε κληρωτοί αυτό είναι θέμα διοικητή ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 28, 2010 4:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχω 2 βαθμους μυωπια μπορω να παω για οδηγος; Εχω διπλωματα Α-Β-Γ. Και αν θα μου το συνιστουσατε η οχι. Γιατι αλλοι λενε οτι ειναι καλυτερα και αλλοι χειροτερα και ειμαι μπερδεμενος. Ποια η αποψη σας?
-
- Στρατηγός
Παίζει ρόλο στην μονάδα που θα πας αλλού είναι καλά αλλού όχι
Ειδικες δυναμεις οδηγος ουτε που να το σκεφτομαι; Απτην αποψη οτι θα ειναι σιγουρα χαλια τα πραγματα στην μοναδα?
-
- Στρατηγός
Μην το σκέφτεσαι καν εκτός και αν θες να κάθεσαι μέσα στην καναδέζα και να βλέπεις τους άλλους να κάνουνε τις 2-3 ασκήσεις που έχουνε απομείνει πλέον
Οχι ρε το δηλωσα ομως τι να κανω τωρα; Πω καταστροφη; Πως θα γινει οταν μπω αμα δεν το αναφερω σωζεται; Αμα τους πω οτι δεν θελω να παω μπορει να με βαλουν με το ζορι;
Δηλωσα τα διπλωματα γιατι νομιζα οτι οσο εγω θα περνω ειδικοτητα οδηγου δεν χανω τπτ απο εκπαιδευση
Όταν παρουσιαστώ θα πρέπει να έχω το αυθεντικό δίπλωμα (είναι το καινούργιο σαν πιστωτική κάρτα) ή πρέπει να έχω επικυρωμένο αντίγραφο; Αν μου δώσουν Στρατιωτικό δίπλωμα θα μπορώ να οδηγήσω πολιτικά οχήματα;
Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί ακούω διάφορα
Ευχαριστώ
Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί ακούω διάφορα
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης