ΚΕΥΠ - Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kallitexnis »

ΧΡΙΣΤΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια. Παρουσιαζομαι 10-2 στο σωμα υλικου πολεμου. Να κανω μια ερωτηση για οσους ξερουν να με βοηθησουν; Ειμαι πολυτεκνος και θα κανω 9μηνο. Επισης εχω χασει τον πατερα μου και η μανα μου ειναι ηλικωμενη. Παιζει να μεινω εκει μετα την εκπαιδευση; Τι πρεπει να κανω (δεν παιζει βυσμα)
Αν είσαι ο μεγαλύτερος θεωρείσαι προστάτης οικογενείας και υπηρετείς κοντά στην περιοχή σου νομίζω.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξέρει κανείς να μου πει στα σύγουρα αν οι υπνόσακοι επιτρέπονται; Μπαίνω 10/2
Anonymous

Πριν την ορκομοσια δεν επιτρεπεται φιλε μου... Απ οτι μου ειπε παιδι που μπηκε με την προηγουμενη σειρα το απαγορευουν...
Anonymous

Εγω δεν θα παρω και αν δω και επιτρεπεται θα πω να μου το φερουν στο επισκεπτηριο...
Anonymous

Εγω που ήμουν σειρά Νοεμβρίου έχω να πω οτι είχαν όλοι και τα χρησιμοποιούσαν. Μόνο ένα παιδι τιμωρήθηκε μια φορά με 2 μέρες κράτηση.
Anonymous

Γεια σας. Παρουσιαζομαι στο σωμα υλικου πολεμου. Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις ειδικοτητες.2 φιλοι μου που παρουσιαστηκαν εκει, ο ενας κατεληξε μαγειρας κ ο αλλος οδηγος. Ποιες αλλες ειδικοτητες υπαρχουν κ ποια θεωρειτε η καλυτερη;
Anonymous

Παιδια μου ηρθε χαρτι για κευπ λαμιας, ειναι καλα; 18/5 μπαινω, κανεις αλλος; Μεταθεσεις τι παιζει μετα;
Anonymous

Εκτός απτις ειδικότητες που ανέφερες έχει και τεχνικός-αποθηκάριος-γραφέας και τεχνικός-γραφέας-χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών (αυτή πήρα και εγώ) που παίρνουν και οι περισσότεροι. Γενικά είναι θέμα τύχης πιο πολύ το αν θα καβατζωθείς κάπου καλά, μπορεί μετά στη μονάδα που θα πας να έχει πολλούς γραφείς, να μπουν άλλοι σε γραφεία και εσένα να σε βάλουν να κάνεις οτιδήποτε άσχετο με δουλειά γραφείου. Μπορεί να σε βάλουν σε γραφέιο και να πήζεις στη δουλειά όλη μέρα και άλλοι να καθονται. Γενικά εγώ απτην εμπειρία 5 μηνών έχω καταλάβει οτι την καλύτερη ζωή κάνουν οι μάγειρες, ούτε αναφορές, ούτε αγκαρείες, ούτε τπτ, είναι συνεχεια στη κουζίνα ξαχασμένοι απο όλα και δε τους ενοχλεί κανείς. Οσο αφορά μεταθέσεις έχει σε μονάδες του Εβρου, Κομοτηνής, Ροδόπης και νησιά όπως Μυτηλίνη, Χίο, Σάμο και Ρόδο αν θυμάμαι καλά. Στη μονάδα που βρίσκομαι πάντως εγώ αυτή τη στιγμή στην Αλεξανδρούπολη τα πράγματα είναι Ιδανικά αυτή την περίοδο, οι υπηρεσίες μας πάνε 3 έξω,1 μέσα περίπου

Anonymous

Παρουσιαζομαι 18/5 στο κευπ λαμιας. Πως ειναι η κατασταση εκει; Περιγραψτε
Ιχνηλάτης
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ιχνηλάτης »

Καλησπερα αδερφια. Παρουσιαζομαι στις 18/5 στο ΚΕΥΠ Λαμιας. Τι θα αντιμετωπισω εκει; Ειναι καλα; Καταθεστε τις εμπειριες και τις συμβουλες σας. Ποια ειδικοτητα προτεινετε; Με τους ΥΕΑ τι γινεται;
Iχνηλάτης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Iχνηλάτης »

Δεν εχω δηλωσει ΥΕΑ παραταυτα το σημειωμα μου το αναφερει. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;
Anonymous

Για ΥΕΑ φίλε μου πας μόνο αν το δηλώσεις εσύ, θα σας ρωτήσουν την πρώτη μέρα αν θέλετε και θα συμπληρώσετε κάτι χαρτιά. Απλά δηλώνεις οτι δε θέλεις. Το σημείωμα το αναφέρει για να σου πει οτι έχεις τη δυνατότητα να πας αν θες. Εμπειρίες και συμβουλές δε χρειάζεται νομίζω να καταθέσω, τα πράγματα ήταν γενικά καλά (χωρίς να έχω πάει και σε άλλα κέντρα για να συγκρίνω) τα κτήρια είναι πολύ καλά και η περίοδος τώρα για βασική εκπαίδευση ιδανική απο άποψη καιρού. Σε κάθε διμοιρία που θα βρεθείτε ο καθένας θα έχετε έναν διμοιρίτη (ανθυπολοχαγό). Το αν θα περάσετε καλά εξαρτάται κατά πολύ απτο ποιος θα είναι αυτος. Τις πρώτες μέρες θα πήξετε στην παρέλαση και στις πρόβες για την ορκομωσία σας. Μετά χαλαρώνει λίγο το πράγμα αλλά γενικά παίζουν αρκετές ώρες βαρεμάρας στη πρωινή εκπαίδευση και πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα οτι ανά πάσα ώρα και στιγμή εκεί που χαλαρώνεις στο κρεβατάκι σου μπορεί να έρθει ένας μουρλός και να αρχίσει να φωνάζει να βγείτε έξω για απογευματινή εκπαίδευση ή κάτι άλλο. Δεν υπάρχει ησυχία δηλαδή στο στρατό! Αυτά...
beholder69
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από beholder69 »

Κι εγώ 18/5, θα πάω για ΥΕΑ ΥΠ :)

Ρε παιδιά, κάποιος που έχει πάει εκεί, αν θέλω να μπω 1ο Λόχο, πότε καθορίζονται αυτά και από ποιόν; Δηλαδή, αν έχω τα "μέσα", πότε θα έπρεπε να τα βάλω και που να απευθυνθούν;
Anonymous

lapapas έγραψε:Εκτός απτις ειδικότητες που ανέφερες έχει και τεχνικός-γραφέας-χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών (αυτή πήρα και εγώ) που παίρνουν και οι περισσότεροι.

Αυτη η ειδικοτητα που εχεις εσυ ειναι καλη; Σε σχεση με την αλλη ειδικοτητα "αποθηκαριος-γραφεας" ποια ειναι καλυτερη πιστευεις;

Anonymous

Φίλε απότι βλέπω εγώ στη μονάδα μου τώρα αυτές οι δύο ειδικότητες δεν έχουν καμιά διαφορά μεταξύ τους. Ολους γραφείς τους φωνάζουν και επίσης ξαναλέω οτι η ειδικότητα εκτός απτο αν είσαι μάγειρας δεν έχει καμία σημασία επί της ουσίας. Ολοι κάνουν τα πάντα. Κανά δυο, τρία άτομα Θα μπουν στα γραφεία του διοικιτηρίου και οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε, μπορεί να τους βάλουν αγγαρείες, να καθαρίζουν, να φτιάχνουν αποθήκες, οτι βλακεία μπορείς να φανταστείς, μπορεί ακόμα και να σου κάτσει να μη κάνεις τπτ απόλα αυτά. Απλά να περνάει το πρωινό σου και να κάθεσαι! Εξαρτάται απτο πόση δουλειά θα υπάρχει στη μονάδα σου και πόσο φίδι θα είσαι... Δεν παίζει δηλαδή να σε στείλουν να μαζέψεις γόπες και να πεις εγώ δε πάω γιατί είμαι γραφέας, θα φας καμπάνα! Κατά τη γνώμη μου μάγειρας και πάλι μάγειρας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες