ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

και εγω οκτωμβρη παιδια στο κεδβ.. μηπως ξερει κανεις ποσο καθομαστε καλαματα... και οταν φυγουμε που παμε για εκπαιδευση και ποσο καιρο;
CostasP
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από CostasP »

Μου ήρθε κι εμένα το χαρτί για ΚΕΔΒ/ΕΟΔ Καλαμάτα ΥΕΑ. Κι εγώ παρουσιάζομαι στις 10/11. Άντε να μαζευτούμε όλοι οι ψαρούκλες Εικόνα!!!(Μόνο να ξεφορτωθώ αυτό το ΥΕΑ και είμαι εντάξει... ελπίζω να μην είναι δύσκολο)

Anonymous

CostasP, μία από τα ίδια. Εντωμεταξεί, πάσχω από 1 ασθένεια με την οποία βγαίνω Ι3 ή Ι4 σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα για την ικανότητα και όταν διέκοψα την αναβολή τους το έγραψα. Τώρα πως με βγάλαν ΥΕΑ... ο Θεός και η ψυχή τους! Φαντάζομαι η Ι3 ή Ι4 αρκεί για να αποφύγω το ΥΕΑ, έτσι δεν είναι; Και 1 ερώτηση κρίσεως: Τι κάνει ο διαβιβαστής;
CostasP
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από CostasP »

neos_diavivastis αν δεν κάνω λάθος για να πας για δόκιμος θα πρέπει να είσαι Ι1 ή Ι2 αλλά και αυτό δεν το λέω με πολύ σιγουριά. Λογικά θα το αποφύγεις. Αν ξέρει κανείς άλλος ας απαντήσει. Λίγες απορίες και από μένα... αν δικαιούμαι 9μηνό (και φυσικά θα κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος) μήπως αυτό βοηθάει στο να μην με επιλέξουν για ΥΕΑ; Λογικά δεν προτιμούνται οι 12μηνοι; Ε ρε θέατρο που θα πέσει στις αθλητικές δοκιμασίες... ΕικόναΕικόναΕικόνα

Επίσης υπάρχει περίπτωση μετά από το κέντρο να με μετατάξουν κάπου αλλού (δηλαδή όχι διαβιβάσεις) γιατί έχω ακούσει ότι πολλοί βάζουν βύσματα για μετάταξη στις διαβιβάσεις και άρα μπορεί να μου φάει κάποιο βύσμα τη θέση;

Ας απαντήσει παρακαλώ όποιος ξέρει!!!

Καλή θητεία σε όλους μας. Τα λέμε στην Καλαμάτα!!! Εικόνα

Chubby
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Texnikos Tilepikoinonion Kai Diktuon

Δημοσίευση από Chubby »

Οντος ρε παιδια και εγώ καινουργιος ειμαι στο Forum και δεν ξερω πολλά για τους Διαβιβαστές στην Καλαμάτα μόνο απο γνωστόυς που μου λένε οτι ειναι μια χαρά... να σημειωθέι οτι παρουσιάζομε και εγω 10-11-2008... Κανενας Προσφατος Υπάρχει να μας δωσει τα φώτα του... ; Εικόνα

Anonymous

και άλλη 1 ερώτηση: στο χαρτί κατάταξης γραφει πανω αριστερά είτε "ειδ.134" είτε "ειδ. Ι34", με κόκκινο στυλό (χειρόγραφα). Αυτό σημαίνει κάτι; έχετε τίποτα παρόμοιο στα δικά σας χαρτιά;

CostasP
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από CostasP »

neos_diavivastis και σε εμένα γράφει κάτι στο σημείωμα κατάταξης δίπλα στο τηλέφωνο. Σγκεκριμένα είναι γραμμένο με μολύβι και λέει "ειδ. "
εγώ υπέθεσα ότι θα το έχουν γράψει από το αστυνομικό τμήμα που με καλέσανε και θα σημαίνει "ειδοποιήθηκε". αυτό είναι βεβαίως γνώμη μου, σκέφτηκα ότι ίσως το έβαλαν για να δουν ποιόν έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικά και ποιόν όχι. αν ξέρει κανείς κάτι άλλο διαφορετικό ας το πει αν μπ
Chubby
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Texnikos Tilepikoinonion Kai Diktuon

Δημοσίευση από Chubby »

Παίδες το δικό μου παντως χαρτι δεν έχει τίποτα επάνω οθτε διπλα σε ειδικότητες ούτε τίποτα. Ολα ειναι τυπομένα απο τον εκτυπωτή. Τίποτα χειρόγραφο.
CostasP
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από CostasP »

Άντε να βγάλει άκρη κανείς!

Θα τα μάθουμε όλα αυτά στην πορεία...

Προετοιμάζεστε ψυχολογικά παίδες; Φτάνει η ώρα μας σε λίγο.

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Anonymous

όχι. Βαριέμαι και που ζω... Γιατί να σκέφτομαι Από τώρα τι θα κάνω σε 20 μέρες και να καταναλώνω φαιά ουσία; Ό, τι βρέξει ας κατεβάσει...

Agnantitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Agnantitis »

Παλικαρια θα σας δω μεσα. Θα παω απο τις 9 του μηνα γιατι ειμαι απο αρτα και ειναι καμποσες ωρες. Και εμενα ΥΕΑ ηρθε αλλα θα το παρω τι γιωτοχαρτο λογω απο γονατα και βαρος.120 κιλα ζωο ειμαι. Οσο για ψυχολογια ας βρεθουμε ολα τα ποντικια να περασουμε καλα.
Anonymous

καλησπερα παιδια και εγω καλαματα παρουσιαζομαι 11 του μηνα και θα ειμαι απο τις 10 εκει! Απ'οσο ξερω για τους 9μηνιτες ΥΕΑ δεν ισχυει γιατι κι εγω 9μηνιτης ειμαι λογο πολυτεκνιας!

mamis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mamis »

Καταρχήν καλησπέρα σε όλους...
Μου ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστώ στις 10/11/2008. Και συγκεκριμένα γράφει ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙς ΥΕΑ ΚΕΔΒ/ΕΟΔ ΚΑΛΑΜΑ.
Να φανταστώ ότι φάγανε το "ΤΑ" απ'το τέλος και εννοούσαν τις Διαβιβάσεις στην Καλαμάτα ή να αρχίσω να ψάχνω που είναι ο ΚΑΛΑΜΑς; Παρεπιπτόντως υπάρχει ποταμός και περιοχή Καλαμάς στον νομό Θεσπρωτίας, αλλά δεν βρήκα να κάτι σχετικό για κάποιο στρατόπεδο.
Παίδες μην γελάτε, γιατι με βλέπω στις 10/11 να πηγαίνω Καλαμάτα, ενώ θα πρέπει να βρίσκομαι στον Καλαμά.
Help me!Thanks!
Χάρις
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Χάρις »

Στην καλαμάτα είναι στα σίγουρα Εικόνα
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Κατα 99.9% ειναι στην καλαματα... Μπορεις ομως να κανεις και ενα τηλεφωνημα στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος 100 %...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες