Καλά τα ξέρω αυτά που λες για τους χαζό ΕΠΟΠ όλη σειρά του 10 είναι αμορφωτια αυτιστικοί και πλέον παίρνουν 1300-1500 ευρώ τον μήνα οι επιλοχίες ξυνωντας τα @@@ τούς αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτά που σου ότι με κάνει εμένα ζαβο και εσένα έξυπνο που κάθεσαι προσβάλεις κάποιον ενώ είσαι και λάθος στο κάτω κάτω της γραφής. Για τους ειδικούς φρουρούς ρε φίλε αν είχες ειδικές δυνάμεις λεωφορείο ή φορτηγό μηχανή και αμάξι και με δέκα απολυτήριο έμπαινες ειδικά το 2007 στην προκήρυξη τών ειδικών φρουρών που δεν ήθελε να μπει κανείς και δεν συμπληρώθηκαν οι θέσεις που ζητούσε από τις αιτήσεις έλα τώρα δεν ισχύουν αυτά που. Η γενιά του 85 είναι πιο πολύ επωφελούμενη από την δική μου γενιά που μας πήδηξαν αυτοί που είναι τώρα και προκάτοχοι τους.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 15, 2025 6:17 pmΤι ευκαιρίες είχαν μωρέ ? Kανα ζαβο είσαι που αναπαράγεις αυτά π άκουσες. Το 2008 ,2009 στην πυροσβεστική έμπαινες με βισμα με γραπτά ψεύτικα κ συνέντευξη το ίδιο λιμενικο και στρατό εποπ.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 15, 2025 6:01 pm Ρε φίλε μην κρίνεις τον κόσμο. Με την ίδια λογική μπορώ να κραξω και εγώ τα μπαρμπαδια τα οποία είχαν άπειρες ευκαιρίες να διοριστούν στο δημόσιο και παρόλα αυτά καθόταν στον ιδιωτικό τομέα για να βγάζουν τρελά φράγκα. Μην κρίνεις τους γεννηθέντες του 90 και έπειτα που έχουν φύγει πάνω από 1 εκατομμύριο τα τελευταία 10 χρόνια από την άθλια όπως έχουν καταντήσει οι πολιτικοί χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον.
Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
Ρε όταν έδινα εγώ πανελλήνιες το 16 είχε σκάσει η κρίση. 18 ήταν η βάση για την Ευελπίδων για όνομα του Θεού ποια πούπουλα? Βρες να αντιπαρατεθείς με κάναν αυτιστικό τρολερα του φόρουμ εγώ δεν ακούω τίποτα από κανέναν πάντα κρίνω από δικές μου εμπειρίες και βιώματα.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 15, 2025 6:45 pm Μην μιλήσω για πανελλήνιες που πλέον μπαίνεις αξιωματικός του στρατού με 11 και με 4 μαθήματα η πας γιώτας εθελοντής 3 χρόνια να κάνεις τηλέφωνο με ειδική κατηγορίες και μπαίνεις με 10. Η δικιά σας ή γενιά στα πουπουλα μεγάλωσε. Τότε θυμάμαι Ευελπίδων ήθελε 18 τώρα θα μπαίνεις με 8
Κοίτα να παλέψεις μπας και μείνεις εποχικός (που δεν το βλέπω) και μην φαντασιώνεσαι μονιμιλίκια. Το σώμα χρειάζεται νέο αίμα, όσο και αν σπάζεσαι παππού. Κάτσε στη γωνίτσα σου και κλάψε όσο θες. Μη μας τα κάνεις αερόστατα εδώ μέσα.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 15, 2025 6:45 pm Μην μιλήσω για πανελλήνιες που πλέον μπαίνεις αξιωματικός του στρατού με 11 και με 4 μαθήματα η πας γιώτας εθελοντής 3 χρόνια να κάνεις τηλέφωνο με ειδική κατηγορίες και μπαίνεις με 10. Η δικιά σας ή γενιά στα πουπουλα μεγάλωσε. Τότε θυμάμαι Ευελπίδων ήθελε 18 τώρα θα μπαίνεις με 8
Επίσης μπάρμπα το 2010 μέσα στην κρίση που βγήκε η τελευταία προκήρυξη ΕΠΟΠ στην αεροπορία ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΕ ΚΑΝ κόσμο και έβγαλε δεύτερη ανακοίνωση για τις ειδικότητες που είχε κενά και τρόμαξαν να τις καλύψουν. Που τώρα αεροπορία σκέψου στα άλλα το γινόταν. Επίσης φίλε αδικημένε το 2007 μετά τις φωτιές στην Ηλία είχε προκήρυξη εποχικών πυροσβεστών που τότε έμπαινες χωρίς τίποτα σχεδόν αλλά όλοι λέγατε σιγά μη πάω συμβασιούχος. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι εποχικοί του 2007 το 2011 πάλι μέσα στην κρίση έγιναν ΠΠΥ με απολυτήριο Λυκείου-γυμνασιου στον πάτο και χωρίς γιατρούς αθλήματα . Όσοι έμειναν εκτός τότε τους τράβηξε με τα χρόνια σαν επιλαχόντες μέχρι που πήρε και τους τελευταίους. Αυτές ήταν οι ατυχίες που έζησες μπάρμπα. Ας δεχτώ ότι στις προκηρύξεις των μόνιμων πυροσβεστών του 2007 και του 2012 έπαιζε βύσμα κτλ αλλά όλοι είχαν ευκαιρίες να μπουν ακόμα και ο τελευταίος κάπου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: - -
- Επάγγελμα: - -
Τώρα που θα πάρει τους πρώτους 150, ξέρει κανείς αν θα καλύψουν κενά εποχικών; Υπάρχουν είδη ακάλυπτα και θα δημιουργηθούν κι άλλα φαντάζομαι.
τι κενά ρε να καλύψει εδώ δεν θα μείνει κανένας εποχικός του χρόνου πάει για προκήρυξηASTA έγραψε: Πέμ Οκτ 16, 2025 11:11 am Τώρα που θα πάρει τους πρώτους 150, ξέρει κανείς αν θα καλύψουν κενά εποχικών; Υπάρχουν είδη ακάλυπτα και θα δημιουργηθούν κι άλλα φαντάζομαι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: - -
- Επάγγελμα: - -
Να 'σαι καλά φίλε...
Οι περισσότεροι που είναι επιλαχόντες στης λιστες του 2025 και είναι κάτω από 30 και έχουν γ θα μπουν πεθ
Έχει πάρα πολλούς από τις λίστες. Δεν έχει καμία ανάγκη να πάει σε νέα προκήρυξη. Για να πάει σε νέα προκήρυξη θα πρέπει να εξαντληθούν οι επιλαχόντες (απίθανο) και μετά να πάει σε πανελλαδικές προσκλήσεις από επιλαχόντες και να μην βρίσκει ούτε εκεί (απίθανο και αυτό).
ναι αλλά και ο πιτσιρικάς που έχει τα προσόντα γιατί να μην μπει και κοιτάμε μόνο να τον μειώσουμε ότι δεν κάνει και δεν αξίζει στους ειδικούς φρουρούς όμως στην αστυνομία δεν είδα να λέει κανείς μπήκαν τα πιτσιρίκια μόνο με ειδικές δυνάμεις
Τους έκανε 8 μήνους εποχικούς να τους δώσει άλλο 1 μήνα και μια χαρά είναι.Οι περισσότεροι πλέον δεν κάνουν για Πυροσβεστική και δεν έχουν πάνω από 1-2 αντιπυρικες αφού τους παλιούς τους καθάρισαν οπότε καλύτερα να μπει ο νέος γιατί έτσι και αλλιώς τους ίδιους μήνες έχουν προϋπηρεσία.Απλα έχουν μείνει 400-500 άτομα από τους παλιούς εποχικους,αυτοί δυστυχώς τη πάτησαν οι υπόλοιποι μοιρηστηκαν μονιμότητα μέσω Εμοδε και ξαφνικά θυμηθηκαν να γίνουν εποχικοί οπότε κανένα δάκρυ για αυτούς.Ας έμπαιναν το 2020 αλλά τότε δεν ήθελαν γιατί δεν ήταν σίγουρο ότι θα γίνουν μόνιμοι.Κατσαπλιαδες δηλαδή μην ακούω για εμπειρία και τα λοιπά γιατί απλά θα ήταν χειρότεροι και από το τελευταίο πενταετή αυτοι
Υπάρχει περίπτωση να αργήσουν να ανοίξουν οι αιτήσεις ούτως ώστε να προλάβουμε να πάρουμε τα μόρια τής αντιπυρικης εμείς οι νέοι εποχικοί? Ή θα ανοίξουν από βδομάδα οι αιτήσεις?
Πείτε με οτι λεω οτι να ναι αλλά θα σας πω κι εγω την άποψη μου. Τόσες χαζομάρες έχετε γράψει εδω μέσα ας γράψω κι εγω την δική μου. Παρακολουθώ στενά τις κινήσεις του Πατρινού, μου είναι συμπαθής για κάποιο λόγο. Ο τύπος όπως ολοι γνωρίζουν ειναι ΠΑΣΟΚ. Όμως ξημεροβραδιαζεται σε βόλτες με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κεφαλογιάννης ειναι ο μοναδικός που τον βλέπει 1 φορά τον μήνα τουλάχιστον, με το ΣΥΡΙΖΑ τα λεει μια χαρά τον έχουν σε εκτίμηση. Ο τύπος έχει φέρει όλους στα μέτρα του.
Παμε τωρα στην ουσία. Θεωρώ πως παρ όλη την ήττα που έφαγε στους ΠΕΘ με το ηλικιακό εχει ηδη σκεφτεί τι θελει να κανει γιατί ειναι ψωροπερηφανος και λιγο ψώνιο, δεν του αρέσει να χάνει. Θεωρώ πως στη φωτο με τον Κεφαλογιάννη ειναι χαμογελαστος διότι τον συμφέρει οτι αποφάσισαν να βάλουν 30 χρονών τη πεθ. Εχει ανταλλάξει την εποχικότητα μεχρι τα 60 για όλους ελπίζοντας πως σε 2 χρονια θα υπάρξει συγκυβέρνηση και θα βάλει μεσα ολους τους εποχικούς. Μένει να δείξει η ιστορία, δώστε βάση οτι ειναι ο μοναδικός που βλέπει τον Υπουργό όποτε θέλει. Δεν είναι τυχαίο κατι έχει ετοιμάσει που δεν το ανακοινώνουν ειναι παράλογο να μην αντιδράει κανενας.
Παμε τωρα στην ουσία. Θεωρώ πως παρ όλη την ήττα που έφαγε στους ΠΕΘ με το ηλικιακό εχει ηδη σκεφτεί τι θελει να κανει γιατί ειναι ψωροπερηφανος και λιγο ψώνιο, δεν του αρέσει να χάνει. Θεωρώ πως στη φωτο με τον Κεφαλογιάννη ειναι χαμογελαστος διότι τον συμφέρει οτι αποφάσισαν να βάλουν 30 χρονών τη πεθ. Εχει ανταλλάξει την εποχικότητα μεχρι τα 60 για όλους ελπίζοντας πως σε 2 χρονια θα υπάρξει συγκυβέρνηση και θα βάλει μεσα ολους τους εποχικούς. Μένει να δείξει η ιστορία, δώστε βάση οτι ειναι ο μοναδικός που βλέπει τον Υπουργό όποτε θέλει. Δεν είναι τυχαίο κατι έχει ετοιμάσει που δεν το ανακοινώνουν ειναι παράλογο να μην αντιδράει κανενας.
Κάποιοι τυχοδιώκτες γράφουν για τους πενταετείς. Δυστυχώς κανουν το λάθος και συγκρίνονται με υπαλλήλους που είναι από 20 έως και 40 χρόνια η πλειοψηφία τους στην δασοπυρόσβεση και με θητεία από 5 έως 14 χρόνια σαν πυροσβέστες. Το να λες αγράμματους τους 2.400 ΠΠΥ όταν από αυτους οι 700 είναι ΥΕ και συντριπτική πλειοψηφία τους είναι οδηγοί δεν είναι αιτιολογία. Κοιτάξτε πως θα αποκατασταθείτε η πως θα σταθεροποιηθείτε στο ΠΣ και αφήστε τις συγκρίσεις με το πρωσοπικο που έκανε τον κύκλο του. Στο πυροσβεστέικο μεχρι να ορκιστείς μόνιμος ανά πάσα στιγμή μπορείς για διάφορους λόγους να βρεθείς εκτός μέσα σε αυτους και οι επί θητείας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης