Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία συμβασιούχων πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μας τα έχετε πρηξει με τον σεβασμιοτατο όποιοι σας έχει βοηθήσει κάντε μια εικόνα και δείξτε την λατρεία σας εδώ δεν κάνουμε προσηλυτισμό ούτε θα  ανακηρύξουμε πολιούχο.
Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 8:14 pm Μας τα έχετε πρηξει με τον σεβασμιοτατο όποιοι σας έχει βοηθήσει κάντε μια εικόνα και δείξτε την λατρεία σας εδώ δεν κάνουμε προσηλυτισμό ούτε θα  ανακηρύξουμε πολιούχο.

Απαντάμε  σε αυτόν που βρίζει ανθρώπους που δεν ξέρει. Το ΠΑΣΣΥΠ δεν εχει ανάγκη εμας για κάλυψη μιλάνε τα έργα του. Και πόσο μάλλον το παιδι που βρίζει αυτός ο ψεκασμενος
Επισκέπτης

Δυστυχώς σε κάθε θέμα που γίνεται ανάρτηση υπάρχει και ένα συνδικαλιστικό τρολ του κυκλώματος Παπαντώνη ,Μπαρδάκη και ΣΙΑ που μόνιμο κατευθυνόμενο συνδικαληστικό  ( το λι με η ) στόχο έχουν να επιδεικνύονται για να κρατάνε τους συναδέλφους μαντρωμένους ή να προσπαθούν να τους αποπροσανατολίσουν από την πραγματικότητα και τα εργασιακά προβλήματα που υπάρχουν πανελλαδικά για να ελέγχουν την κατάσταση με στημένη προπαγάνδα μέσα από τα εκάστοτε πολιτικές εντολές που λαμβάνουν για να επιτελέσουν τάχα κοινωνικό έργο άλλα κατ ουσίαν προωθώντας τα δικά τους συμφέροντά εργασιακά αλλά και με βήμα σε ΜΜΕ για αυτοπροβολή τους , μετά από καταγγελίες που έχουν γίνει δημόσια ακόμα και στο Forum  αποφεύγοντας  να τις σχολιάσουν επί της ουσίας  διότι είναι όλα αλήθεια  εξυπηρετώντας κατά περίσταση προσωπολάτρης αυλικούς και γυρολόγους ευεργετηθείς από το έλεος της φυσικής και πολίτικης ηγεσίας. Γι αυτό και δεν θέλουν καμιά Ομοσπονδία για να εκφράζουν μονομερώς  δεξιά και αριστερά χωρίς αντίλογο τις κατευθύνσεις των εντολέων τους. Διαβάζετε με τι πρωτόγνωρη λύσσα γράφουν όλοι αυτοί εδώ μέσα που και ο πιο ανίδεος των πραγματικών γεγονότων και όχι αυτών που προπαγανδίζονται  καταλαβαίνει ότι θίγονται τα προσωπικά και ομαδικά τους συμφέροντα. Μάλιστα χρησιμοποιούν και όρους αμόρφωτοι όταν υπάρχουν οι λίστες με τις τραγικές βαθμολογίες απολυτηρίων λυκείων και ψεκασμένους που και αυτή η λέξη βασίζεται σε προπαγάνδα ότι οι αεροδιάδρομοι από σύννεφα στον ουρανό που εξαπλώνονται  είναι από τα καύσιμα των αεροπλάνων και σε αυτούς που δεν έκαναν το μπόλι της κορόνας.

Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 8:01 am Δυστυχώς σε κάθε θέμα που γίνεται ανάρτηση υπάρχει και ένα συνδικαλιστικό τρολ του κυκλώματος Παπαντώνη ,Μπαρδάκη και ΣΙΑ που μόνιμο κατευθυνόμενο συνδικαληστικό  ( το λι με η ) στόχο έχουν να επιδεικνύονται για να κρατάνε τους συναδέλφους μαντρωμένους ή να προσπαθούν να τους αποπροσανατολίσουν από την πραγματικότητα και τα εργασιακά προβλήματα που υπάρχουν πανελλαδικά για να ελέγχουν την κατάσταση με στημένη προπαγάνδα μέσα από τα εκάστοτε πολιτικές εντολές που λαμβάνουν για να επιτελέσουν τάχα κοινωνικό έργο άλλα κατ ουσίαν προωθώντας τα δικά τους συμφέροντά εργασιακά αλλά και με βήμα σε ΜΜΕ για αυτοπροβολή τους , μετά από καταγγελίες που έχουν γίνει δημόσια ακόμα και στο Forum  αποφεύγοντας  να τις σχολιάσουν επί της ουσίας  διότι είναι όλα αλήθεια  εξυπηρετώντας κατά περίσταση προσωπολάτρης αυλικούς και γυρολόγους ευεργετηθείς από το έλεος της φυσικής και πολίτικης ηγεσίας. Γι αυτό και δεν θέλουν καμιά Ομοσπονδία για να εκφράζουν μονομερώς  δεξιά και αριστερά χωρίς αντίλογο τις κατευθύνσεις των εντολέων τους. Διαβάζετε με τι πρωτόγνωρη λύσσα γράφουν όλοι αυτοί εδώ μέσα που και ο πιο ανίδεος των πραγματικών γεγονότων και όχι αυτών που προπαγανδίζονται  καταλαβαίνει ότι θίγονται τα προσωπικά και ομαδικά τους συμφέροντα. Μάλιστα χρησιμοποιούν και όρους αμόρφωτοι όταν υπάρχουν οι λίστες με τις τραγικές βαθμολογίες απολυτηρίων λυκείων και ψεκασμένους που και αυτή η λέξη βασίζεται σε προπαγάνδα ότι οι αεροδιάδρομοι από σύννεφα στον ουρανό που εξαπλώνονται  είναι από τα καύσιμα των αεροπλάνων και σε αυτούς που δεν έκαναν το μπόλι της κορόνας.

Φίλε εγώ πολίτης είμαι αλλά αλήθεια στο λεω χριζεις άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας με όσα γράφεις. 
Επισκέπτης

Πέστα πολίτη πέστα. Σαν και εσένα θέλουμε στο Σώμα με ευφράδεια λόγου και εμπεριστατωμένες απαντήσεις με επιστημονική ανάλυση!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Epiakeptis έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 11:41 pm
Visitor έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 4:58 pm Ο μπαρδακης που όλοι αναφέρετε είναι στην Πάτρα; Πόσο χρονών αν γνωρίζετε; Έχει σημασία; Ευχαριστώ πολύ 

Πατρινός και μαγκας παντελονατος. Ντόμπρος και ειλικρινής με τρελές άκρες το παλικάρι ραβει και ξηλώνει πλέον. Του κανανε άσχημη πέρυσι στην Εμοδε και απο τότε το πηγε σκληρά το έργο. Εχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Σ ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ να θυμηθώ αν είναι ένας ανιψιός ενός άλλου μπαρδακης πυρονομου από Πάτρα..γιατί δεν είχα ακούσει για κείνον τα καλύτερα κ κάπως αντιτίθεται αυτή η εικόνα του σε αυτά που άκουσα .ίσως να είναι συνωνυμια.μκιβεγω το πιστεύω για τον μπαρδακης κ πείστηκαν ..ωστόσο είμαι γυναίκα,έχω μόρια γύρω στις έξι χιλ στο περίπου τώρα.. του έστειλα μήνυμα όπως πολλοί να τον ρωτήσω για προκήρυξη ..έχω κι ένα ανήλικο παιδί.. δυστυχώς δεν μου απάντησε ποτέ..θα μπορούσε να στείλει ένα ναι ή όχι στο ερώτημα μου να με βγάλει από την αγωνία...ψυχή έχουν κ οι γυναίκες που έχουν τρέλα με την πυροσβεστική, την διάσωση και κάποια ιδιότυπη ανάγκη να εργαστούν με τόσα μόρια..γιατί δεν κάνει κάτι και για μας..έστω ένα μήνυμα 
Επισκέπτης

Βρε συνάδελφοι αφού πρόεδρος του ΠΑΣΣΥΠ είναι ο Ψαρόπουλος γιατι τόσο πολλές αψιμαχίες για τον Μπαρδάκη μήπως παίζετε κανένα άλλο παιχνίδι και είστε και οι μεν και οι δε από το ίδιο team και κάνετε πως μαλώνετε αλλά στην ουσία έχετε κοινό σκοπό μέσα από τις υποτιθέμενες κόντρες σας την ανάδειξη του συγκεκριμένου ατόμου σε ηγετική μορφή στο χώρο. Οι πατρινοί είναι άπιαστοι σε κάτι τέτοια. Στο μακρινό παρελθόν ένας  άλλος πατρινός ο λεγόμενος κοντός ή γάτα  στο παραπέντε θα του έπαιρνε  την προεδρία του Παπαντώνη στην Ομοσπονδία και ίσως να ήταν και καλύτερα από ότι τώρα που την πήρε ο Γκλιτσας.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Δεν ξέρω τι είναι το πασσυπ που λένε, ούτε τον ρόλο των σωματείων που αναφέρει συνεχώς ένας εδώ μέσα ούτε ο μπαρδακης..κ δεν ενδιαφέρομαι κ να μάθω περαιτερω γτ είμαι κι εγώ πολίτης που απλά περιμένω να μπω..πολύς ντόρος σας λέω εγώ για το τίποτα..το να κάνουμε νήμα για τον συνδικαλισμό που βοηθάει ακριβώς; Αφού αυτοί είναι,δεν πρόκειται να κατέβουν..τώρα αυτός ή αυτή που λέτε ότι δηλώνει γυναίκα κ είναι άντρας ή όντως γυναίκα δεν ξέρω αν λέει αλήθειες ή όχι..μπορεί ναι μπορεί όχι..κι ο μπαρδακης μπορεί όντως να είναι άξιος και να έχει βοηθήσει.. μπορεί παραπέρα να διαβρωθεί κι αυτός..Ειδομεν παιδιά..όλα ρευστά είναι..μακάρι να αξίζουν όσοι είναι εκπρόσωποι..εγώ στεναχωρήθηκα τότε με τους πυροσβέστες που τους κυνήγησαν οι αστυνομικοί για τα μπόλια..αλλά μην ακούω κ αηδιες τύπου να πας να δουλέψεις σε οίκο ανοχής που λέτε στην άλλη,σε γα...σε και σε παράτησε κτλ..γιατί φρικαρω μην σκοτωνομαστε κ μεταξύ μας..μην βγάζετε κ εσείς μίσος κομπλεξ προς ανθρώπους που απλά είπαν δύο κουβέντες έστω κι αν λένε το μακρύ κ το κοντό τους γιατί γίνεστε χειρότεροι στην ψυχή και υπάνθρωποι..βλέπω ότι η αγωνία μερικών για μονιμοποιήσει τους κάνει να φέρονται σαν κτηνη..πολλοί θα βρεθούν να πουν πολλά γιατί έτσι νομίζουν πιστεύουν είδαν άκουσαν τους είπαν..όμως για ανήλικα παιδιά καλό είναι να σεβόμαστε καταστάσεις γιατί όλοι έχουμε μάνες κι αδερφές και θειαδες..προσέξτε γιατί οι καιροί είναι πονηροί..ρόδα είναι και γυρίζει..μην λέμε μεγάλες κουβέντες και εμείς οι από κάτω μην σκοτωνομαστε για τους παραπάνω.. εγώ φοβάμαι μήπως στο τέλος πεταχτούν κ οι καινούργιοι εμοδίτες έξω..για αυτό λέω ρόδα είναι κ μην κοροϊδεύουμε ..όλα ρευστά είναι..μακάρι να μπουν παιδιά κ οι παλιοί να μονιμοποιηθούν 
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Visitor έγραψε: Τετ Μάιος 21, 2025 12:03 pm Δεν ξέρω τι είναι το πασσυπ που λένε, ούτε τον ρόλο των σωματείων που αναφέρει συνεχώς ένας εδώ μέσα ούτε ο μπαρδακης..κ δεν ενδιαφέρομαι κ να μάθω περαιτερω γτ είμαι κι εγώ πολίτης που απλά περιμένω να μπω..πολύς ντόρος σας λέω εγώ για το τίποτα..το να κάνουμε νήμα για τον συνδικαλισμό που βοηθάει ακριβώς; Αφού αυτοί είναι,δεν πρόκειται να κατέβουν..τώρα αυτός ή αυτή που λέτε ότι δηλώνει γυναίκα κ είναι άντρας ή όντως γυναίκα δεν ξέρω αν λέει αλήθειες ή όχι..μπορεί ναι μπορεί όχι..κι ο μπαρδακης μπορεί όντως να είναι άξιος και να έχει βοηθήσει.. μπορεί παραπέρα να διαβρωθεί κι αυτός..Ειδομεν παιδιά..όλα ρευστά είναι..μακάρι να αξίζουν όσοι είναι εκπρόσωποι..εγώ στεναχωρήθηκα τότε με τους πυροσβέστες που τους κυνήγησαν οι αστυνομικοί για τα μπόλια..αλλά μην ακούω κ αηδιες τύπου να πας να δουλέψεις σε οίκο ανοχής που λέτε στην άλλη,σε γα...σε και σε παράτησε κτλ..γιατί φρικαρω μην σκοτωνομαστε κ μεταξύ μας..μην βγάζετε κ εσείς μίσος κομπλεξ προς ανθρώπους που απλά είπαν δύο κουβέντες έστω κι αν λένε το μακρύ κ το κοντό τους γιατί γίνεστε χειρότεροι στην ψυχή και υπάνθρωποι..βλέπω ότι η αγωνία μερικών για μονιμοποιήσει τους κάνει να φέρονται σαν κτηνη..πολλοί θα βρεθούν να πουν πολλά γιατί έτσι νομίζουν πιστεύουν είδαν άκουσαν τους είπαν..όμως για ανήλικα παιδιά καλό είναι να σεβόμαστε καταστάσεις γιατί όλοι έχουμε μάνες κι αδερφές και θειαδες..προσέξτε γιατί οι καιροί είναι πονηροί..ρόδα είναι και γυρίζει..μην λέμε μεγάλες κουβέντες και εμείς οι από κάτω μην σκοτωνομαστε για τους παραπάνω.. εγώ φοβάμαι μήπως στο τέλος πεταχτούν κ οι καινούργιοι εμοδίτες έξω..για αυτό λέω ρόδα είναι κ μην κοροϊδεύουμε ..όλα ρευστά είναι..μακάρι να μπουν παιδιά κ οι παλιοί να μονιμοποιηθούν 

* Οι πρόσφατοι εποχιακοί..( άσχετο σώμα η εμοδε που ανέφερα )

Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Αφού ρε φίλε εισαι πολίτης που κοιτάς από την εξώπορτα τι δουλειά εχεις εδώ μέσα που γίνονται συζητήσεις για την δημιουργία σωματείων και  Ομοσπονδίας. Μπες πρώτα και μετά εχεις γνώμη συν τον χρόνο . Αλλά γι αυτό φταίμε  όλοι οι παλιοί που δεν ξέρουμε την θέση μας απέναντι στο Π.Σ. Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός ! Μάθανε ότι @@@@@ πλακώσανε και οι γύφτο!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 2:40 pm Αφού ρε φίλε εισαι πολίτης που κοιτάς από την εξώπορτα τι δουλειά εχεις εδώ μέσα που γίνονται συζητήσεις για την δημιουργία σωματείων και  Ομοσπονδίας. Μπες πρώτα και μετά εχεις γνώμη συν τον χρόνο . Αλλά γι αυτό φταίμε  όλοι οι παλιοί που δεν ξέρουμε την θέση μας απέναντι στο Π.Σ. Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός ! Μάθανε ότι @@@@@ πλακώσανε και οι γύφτο!

Σε μένα το λες; Συγνώμη δεν ήξερα ότι θα με δείρεις επειδή λέω τη γνώμη μου όσον αφορά την συμπεριφορά όλων μας..αλλά κ το νήμα γιατί ακριβώς δημιουργήθηκε; Για να σκοτωνομαστε ή να υπερασπιζόμαστε με πάθος ποιος θα πέσει κ ποιος θα ανέβει..; Την γνώμη μας θα πάρουν; Όντως από την εξώπορτα αλλά επιλαχών κ εντός ολίγου θα μπω κι εγώ  ;)σορρυ ετσι;... ειλικρινά συγνώμη 

antrikos

Δημοσίευση από antrikos »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 2:40 pm Αφού ρε φίλε εισαι πολίτης που κοιτάς από την εξώπορτα τι δουλειά εχεις εδώ μέσα που γίνονται συζητήσεις για την δημιουργία σωματείων και  Ομοσπονδίας. Μπες πρώτα και μετά εχεις γνώμη συν τον χρόνο . Αλλά γι αυτό φταίμε  όλοι οι παλιοί που δεν ξέρουμε την θέση μας απέναντι στο Π.Σ. Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός ! Μάθανε ότι @@@@@ πλακώσανε και οι γύφτο!

O παλιός ποιος είναι ρε παιδιά;;; :lol:
  :lol:

Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

Μεγάλη δικαίωση για το ΠΑΣΣΥΠ η αποδοχή της πρότασης τους για δημιουργία νέας κατηγορίας Πυροσβεστών επί θητείας! Μεγάλοι μαγκες!
Επισκέπτης

Τώρα ποιοι ακριβώς είναι οι μάγκες θέλει πιο βαθιά ανάλυση. Πάντως ο Παπαντώνης ο πρώην πρόεδρος τις ΠΟΠΥΣΥΠ στις περιοδείες του λέει εδώ και πολύ καιρό ότι στο τέλος αυτής της αντιπυρικής θα γίνει η ομογενοποίηση των πενταετών κάτι το οποίο περιμένανε όλοι από αρχές του 2024 που είχε βγει το πόρισμα. Από ότι φαίνεται  για να γινόταν πραγματικότητα έπρεπε να ξεκαθαριστεί το θέμα με τα οχτάμηνα για τους εποχικούς και να ολοκληρωθεί και έτερο με τους επί θητείας μετά και την ΕΜΟΔΕ που απευθύνετε σε μάχιμους. Έτσι οι επί θητείας επιτελούς μπαίνουν στο σωστό δρόμο και όχι όπως με τους ΠΠΥ που δεν ήξεραν που ανήκουν δημοσίου δικαίου όπως οι μόνιμοι και ενιαίο μισθολόγιο όπως οι αορίστου χρόνου αδιαβάθμιστοι. Πάντως τα όρια ηλικίας που μπήκαν και στην ΕΜΟΔΕ και στους Γενικών Καθηκόντων επί θητείας είναι για τον αφρό από τους εποχικούς από όλες τις απόψεις.
Επισκέπτης

Και για να έχουμε μια σαφη εικόνα οι υπόλοιποι  τι θα γίνουν; Θα κανουν καριέρα σαν εποχικοί και μετά θα πάνε κουβά;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες