Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προκήρυξη νέα δεν θα βγάλει για να απορροφήσει τους επιλαχόντες του 2020. Απλά θα αρχίσει να καλεί το σώμα κατά σειρά προτεραιότητες από την λίστα τους επιλαχόντες για τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ουσιαστικά αυτή είναι μια ανακοίνωση ενημέρωσης των υποψηφίων του 2020.

Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lazarus »

Καλησπερα. ΔΥΚ επειδη βλεπω δυο λιστες για καλυψη κενων. Η μια λεει για τα κενα που δημιουργηθηκαν απο το ετος προσληψης 2003 εως και το 2019. Και η δευτερη λιστα απο το ετος προσληψης 2020 και μετεπειτα. Η ερωτηση ειναι... Ολα τα κενα θα συμπληρωθοιυν απο τους πινακες επιλαχοντων της προκηρυξης 2020; Η θα κανουν καμια ματσαραγκια και θα παρουν απο καμια παλια λιστα επιλαχοντων για τα κενα απο το 2003 εως και το 2019; Γιατι ξερω οτι οταν βγαινει καινουργια προκηρυξη η παλια λιστα διαγραφεται και ισχυει η καινουργια!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αντιγράφω από την ανακοίνωση:

Δεδομένου ότι οι τελικοί αναμορφωμένοι κυρωμένοι πίνακες μετά τις κληρώσεις της ανωτέρω (α) σχετικής είναι οι μόνοι που παραμένουν σε ισχύ, διότι σε κάθε περίπτωση αντίστοιχοι πίνακες προηγούμενων διαγωνισμών δεν υφίστανται, καθώς έχουν λήξει και δεν δύναται να αναβιώσουν αυτοδικαίως προς κάλυψη κενών θέσεων και ενόψει των αυξημένων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου και της αδήριτης ανάγκης να στελεχωθεί πλήρως ο μηχανισμός πυροπροστασίας της Χώρας, με τους συνολικά δυο χιλιάδες πεντακόσιους Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης για τους οποίους εγκρίθηκε η πρόσληψη σύμφωνα με ανωτέρω (ε) σχετική, οι υπάρχουσες κενές θέσεις Π. Ε. Α. Θα καλυφθούν από ισάριθμους επιτυχόντες - επιλαχόντες υποψηφίους των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων μετά τις κληρώσεις της ανωτέρω (α) σχετικής.

Δεκανεας
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Δεκανεας »

Κρίμα για τους υπόλοιπους που έχουνε μόρια και δεν βγάζει μια καινούρια... Όσο γι αυτούς είναι δώρο Θεού να μπούνε με ανύπαρκτα μόρια στο σώμα...
Politis1994
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Politis1994 »

Δεκανεας έγραψε:Κρίμα για τους υπόλοιπους που έχουνε μόρια και δεν βγάζει μια καινούρια... Όσο γι αυτούς είναι δώρο Θεού να μπούνε με ανύπαρκτα μόρια στο σώμα...
Μακάρι να έρθει κ για μας η πλήρωση του χρόνου
Δεκανεας
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Δεκανεας »

Καποιος ειχε πει πως θα βγει προκ για 5ετια τελος καλοκαιριου και πηρα τηλ εναν φιλο που ειναι στο σωμα και μου ειπε πως οντως υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο και πιστευει πως θα εχουν δικαιωμα ακομα και πολιτες να διεκδικησουν θεση. Με λιγα λογια θα μπουν στη ζουλα και μερικοι πολιτες... Περα απ αυτο θα ρωτησω και εναν γνωστο μου που ειναι συνδικαλιστης να δω τι θα μου πει και αναλογως θα σας ενημερωσω
Predator
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Predator »

Ρε μαλακα δν μπορώ να χωνέψω ότι θα μπουν οδηγοί με 0 μόρια ! Εγώ εβγαλα δίπλωμα Γ κ δν μπορώ να κάνω καν χαρτιά γιατί δν έβγαλε νέα . κ θα μπουν με 0 μόρια ! Κ είμαι επιλαχών .. Τα νεύρα μ έτσι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λογικό είναι. Έχουν πιάσει πάτο οι λίστες με τόσα κενά σε κάποιες περιοχές.

Μην ξεχνάτε ότι το '19 μπήκαν πολλοί εξ αρχής με 0 μόρια σαν οδηγοί.

Βλέπε 1η ΕΜΑΚ.

Predator
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Αλήθεια δυκ δεν ξέρω έχω απογοητευτεί πλήρως .. Γαμιεμαι 5 χρόνια έχω φέρει πίσω τ ζωή μ κ δν με πάει μτίποτα .. Οκκ τι να πω. αδικία έστω να μη μπορούμε

να καταθέσουμε διπλώματα όσοι βγάλαμε μετέπειτα

Politis1994
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Politis1994 »

Predator έγραψε:Αλήθεια δυκ δεν ξέρω έχω απογοητευτεί πλήρως .. Γαμιεμαι 5 χρόνια έχω φέρει πίσω τ ζωή μ κ δν με πάει μτίποτα .. Οκκ τι να πω. αδικία έστω να μη μπορούμε

να καταθέσουμε διπλώματα όσοι βγάλαμε μετέπειτα

Aυτο το μυνημα με εκφράζει...

Δε ξέρω τι να πω αμέριστη συμπαράσταση σου δινω και έκκληση σε οποιο υψηλόβαθμο άτομο βλέπει το φόρουμ διότι είναι ενα διάσημο φόρουμ να δείξει και να θίξει την εικόνα παραμέλησης του πυροσβεστικου σώματος ειδικά στο προσωπικό.

Ο οικος ευγηρίας πρέπει να τελιωσει οι άνθρωποι χρειάζονται σύνταξη και εμεις οι νέοι μια νέα ελπίδα για να μπούμε στο σωμα!

Predator
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Αστέ γαμησετα . τρία χρόνια περιμένω τ ***** λίστα να προχωρήσει .. Ούτε στον αιώνα τν απαντα δν θα προχωρήσει .. Κ έχω τα πάντα πλέον .. Και π βλέπουνε νομίζεις τους καίγεται καρφακι; Το 1200αρακι στην τσέπη τη θεσούλα τους και στα ***** τους όλα.. Κ ας κάτσουμε εμεις οι κακομοίρηδες νακλαίμε

τη μοίρα

μας

Συνοριοφυλακας25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Συνοριοφυλακας25 »

Κάποια στιγμή δεν θα ξανα βγαλει παλι ρε μαγκες?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν. Είναι πολύπλευρο το ζήτημα.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι το σώμα πάντα υπολειτουργούσε παρά τα δεκάδες κενά.

Δεν πα να τους φτύνουν, αυτοί θα λένε ότι βρέχει.

Πήρε εποχικούς το 2003. Ξαναπήρε το 2019. Δηλαδή μετά από 16 ολόκληρα χρόνια και παρά το γεγονός ότι έβγαλε για μόνιμο προσωπικό το 2007, το 2011 (απορροφήθηκαν πολλοί παλαιοί εποχικοί) και το 2012.

Με λίγα λόγια, προσευχηθείτε να μην πάρουν σύνταξη ως εποχικοί οι τωρινοί και να μην ξεπεράσετε τα 45 έτη οι Predator και λοιποί ενδιαφερόμενοι για οδηγοί.

Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lazarus »

Καλησπερα. Αδικιες παντα θα γινονται και παντοτε γινοταν παντου. Οτι και να γραφτει εδω μεσα δεν ιδρωνει κανενος το αυτι! Δεν γραφουμε και στην εφημεριδα της κυβερνησεως! Εποχικοι εχουν μπει και στο παρελθον και με 1500 μορια. Αλλα και με 0 μορια απο την λιστα επιλαχοντων! Δεν συμφερει προφανως το σωμα να βγαλει καινουργια προκηρυξη για 500-600 ατομα κενων εποχικων... Και ξανα διαδικασιες απο την αρχη. Πηρε απο την λιστα οπως εγραφε. Οτι δηλαδη για 5 χρονια θα περνει απο την λιστα μεχρι εξαντλησης αυτης! Εχει και αλλους 2000 ηδη. Κομπλε!

Και εγω επισης εχω πλεον βγαλει διπλωματα Γ και Δ κατηγοριας. Εχω περασει και εθελοντης. Οπως επισης εχω και αλλα προσοντα που δεν ενδιαφερει και κανεναν εδω μεσα να καθισω να τα γραψω. Αλλα κανω υπομονη παιδες και οτι γινει... Αν γινει. Ετσι ειναι αυτα. Καποιοι ειναι τυχεροι. Καποιοι ατυχοι σε μερικα θεματα στην ζωη. Μην κρεμομαστε απο μια επερχομενη προκηρυξη που δεν ξερουμε αν θα περασουμε. Συγχαρητηρια ευχομαι στους επιτυχοντες επιλαχοντες εποχικους και σιδεροκεφαλοι.

Στην υπηρεσια που ειμαι εθελοντης ακουγεται οτι πριν τις εκλογες θα αποροφησει τους 2500 εποχικους σε αοριστου ειτε ΠΠΥ ειτε δεν ξερω πως. Αυτοι ξερουν. Για να καλυψει τα μεγαλα κενα του σωματος. Και επομενη εποχικων μπορει και σε 2 χρονια παλι. Μπορει και σε 5! Αυτο ειναι αβεβαιο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 19, 2022 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες