Όντως, ήταν το πρωί ΦΕΚ της ΝΔ. Δεν ανήκουν στην Ελλάς όμως. Τώρα να δούμε που θα ανήκει η πανεπιστημιακή αστυνομια, δεν ξέρω καν τι λ καθήκοντα έχουν Οι σωφρονιστικοί. Καμία σχέση οι μεν με τους δε, δεν θα έχουν
Δε θα είναι αστυφύλακες. Αυτό είπα και παραπάνω θα αντιδράσει η ΠΟΑΣΥ αν πάρει ανακριτικους με προκήρυξη και ανήκουν στην ΕΛΑΣ. Στο υπουργείο προ. Πο θα ανήκουν μόνο
Ναι και η δικαστική αστυνομία που έχει βγει προεδρικό, αλλά δεν έχει στελεχωθει ακόμα, δεν ανήκει στην ΕΛΑΣ. Δε θα έχει καμία σχέση με ΕΛΑς, και δε θα είναι σώμα ασφαλείας. Χρειάζονται περισσότερα λεφτά για μισθοδοσίες κλπ.
Πολιτικό προσωπικό θα είναι.
Υπάρχουν τόσες υπηρεσίες ενστολων και ανακριτικών που δεν ανήκουν στα σώματα ασφαλείας, ουτε στην ΕΛΑΣ. Δε θα είναι η πρώτη
Η Δικαστικη Αστυνομια δε νομιζω να γινει εν τελη, καθως τα δικαστηρια θα στελεχωθουν μαλλον απο αυτους που λεει η υπουργικη αποφαση 'ενοπλοι δημοσιων φορεων'!
Εγω αλλη απορια εχω. Αυτοι των Πανεπιστημιων που θα ειναι ανακριτικοι εξ αρχης, θα εχουν ιδια βαθμολογικη εξελιξη με τους αστυφυλακες; Ή βαθμολογικη τους θα μοιαζει με των Σωφρονιστικων;