Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
Καλησπέρα παιδιά. Απλά ας μας λύσει κάποιοε αν τα αθλήματα γίνονται ανά νόμο η όλα κάπου σε ένα μέρος
Το 2009 οι διαδικασίες έλαβαν μέρος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Δυκ θυμασαι την σειρα με την οποια εγιναν τα αθληματα ;
100Ρι,1000ρι, ύψος, μήκος, σφαίρα, κάμψεις, έλξεις, κάνιστρα και τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Φεβ 06, 2021 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ευχαριστω δυκ.
Παιδια να κανω μια ερωτηση; Υπαρχει περιπτωση λογω της καταστασης με κλειστα γυμναστηρια και γηπεδα να αλλαξουν τα ορια στα αθληματα; Εγω ειχα κανει το καλοκαιρι προσπαθεια στα αθληματα για αλλη προκηρυξη αλλα το 4.20 δεν βγαινει με τιποτα και ειχα γενικα επαφη με την γυμναστικη. Το καλυτερο που εκανα ηταν 4.50. Τωρα με ολη αυτη την κατασταση να ζητανε αθληματα τοσο απαιτητικα ειναι λιγο υπερβολικο νομιζω και μονο για αυτα δεν ξερω αν αξιζει να κανω τα χαρτια μου γιατι ξερω οτι το 1000αρι δεν το βγαζω. Εσας ποια η γνωμη σας; Να τα κανω και οτι γινει ή να μην μπω στο κοπο; Θα δηλωνα μονο αεροπορια ή ξηρας.
-
Φυσικα και να δηλωσεις δεν εχεις να χασεις απολυτως τιποτα. Οσο για το 1000αρι αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε καποιον προπονητη που αυτο θα σε βοηθησει παρα πολυ. Οσο για το αν αλλαξουν τους χρονους μου φενεται αδυνατο προσωπικα αλλα και παλι ποτε δεν ξες τι θα γινει. Αναμενουμε την προκυρηξη για να μας λυθουν ολες οι αποριες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hlias77 την Τετ Φεβ 10, 2021 8:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 1
margie έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Υπαρχει περιπτωση λογω της καταστασης με κλειστα γυμναστηρια και γηπεδα να αλλαξουν τα ορια στα αθληματα; Εγω ειχα κανει το καλοκαιρι προσπαθεια στα αθληματα για αλλη προκηρυξη αλλα το 4.20 δεν βγαινει με τιποτα και ειχα γενικα επαφη με την γυμναστικη. Το καλυτερο που εκανα ηταν 4.50. Τωρα με ολη αυτη την κατασταση να ζητανε αθληματα τοσο απαιτητικα ειναι λιγο υπερβολικο νομιζω και μονο για αυτα δεν ξερω αν αξιζει να κανω τα χαρτια μου γιατι ξερω οτι το 1000αρι δεν το βγαζω. Εσας ποια η γνωμη σας; Να τα κανω και οτι γινει ή να μην μπω στο κοπο; Θα δηλωνα μονο αεροπορια ή ξηρας.
Έχεις τα ζητούμενα πτυχίο, ηλικία, απολυτήριο κ. Τ. Λ; Ήταν το όνειρο σου Αγαπάς τον στρατό; Πιστεύεις ότι σαν επάγγελμα με τις τόσες πολλές δυσκολίες σου ταιριάζει; Απάντησε αυτά τα ερωτήματα, πίστεψε σε εσένα και θα τα καταφέρεις, να προφέρεις δικαιολογίες περί γηπέδων και σταδίων δεν σε βοηθούν, άρχισε να προπονήσε [δεν περπατώ τρέχω παντού] Καθημερινά, ζέσταμα, διατάσεις, τρέξιμο, διατάσεις αποθεραπεία αυτά για το 1000ρι συν τα υπόλοιπα αθλήματα και όλα καλά θα πάνε, μην ξεχνάς ότι τρέχοντας ομαδικά και πόσο μάλιστα ανταγωνιστικά οι χρόνοι αλλάζουν με θετικό πρόσημο, γίνονται καλύτεροι.
Συμφωνω σε ολα αυτα αλλα η προπονηση που εκανα μεχρι και οκτωβρη ηταν με προπονητη και το καλυτερο που καταφερα ηταν 4:50 οταν εδωσα στους σωφρονιστικους υπαλληλους με συχνη προπονηση
Γερόλυκος έγραψε:margie έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Υπαρχει περιπτωση λογω της καταστασης με κλειστα γυμναστηρια και γηπεδα να αλλαξουν τα ορια στα αθληματα; Εγω ειχα κανει το καλοκαιρι προσπαθεια στα αθληματα για αλλη προκηρυξη αλλα το 4.20 δεν βγαινει με τιποτα και ειχα γενικα επαφη με την γυμναστικη. Το καλυτερο που εκανα ηταν 4.50. Τωρα με ολη αυτη την κατασταση να ζητανε αθληματα τοσο απαιτητικα ειναι λιγο υπερβολικο νομιζω και μονο για αυτα δεν ξερω αν αξιζει να κανω τα χαρτια μου γιατι ξερω οτι το 1000αρι δεν το βγαζω. Εσας ποια η γνωμη σας; Να τα κανω και οτι γινει ή να μην μπω στο κοπο; Θα δηλωνα μονο αεροπορια ή ξηρας.
Έχεις τα ζητούμενα πτυχίο, ηλικία, απολυτήριο κ. Τ. Λ; Ήταν το όνειρο σου Αγαπάς τον στρατό; Πιστεύεις ότι σαν επάγγελμα με τις τόσες πολλές δυσκολίες σου ταιριάζει; Απάντησε αυτά τα ερωτήματα, πίστεψε σε εσένα και θα τα καταφέρεις, να προφέρεις δικαιολογίες περί γηπέδων και σταδίων δεν σε βοηθούν, άρχισε να προπονήσε [δεν περπατώ τρέχω παντού] Καθημερινά, ζέσταμα, διατάσεις, τρέξιμο, διατάσεις αποθεραπεία αυτά για το 1000ρι συν τα υπόλοιπα αθλήματα και όλα καλά θα πάνε, μην ξεχνάς ότι τρέχοντας ομαδικά και πόσο μάλιστα ανταγωνιστικά οι χρόνοι αλλάζουν με θετικό πρόσημο, γίνονται καλύτεροι.
Ναι εχω αυτα που ζηταει και ειμαι 26. Κοιτα ξεκαθαρα θα σου μιλησω, ονειρο ζωης δεν ηταν γιατι αν ηταν θα πηγαινα απο τις πανελλήνιες οταν εδινα. Ειναι κατι που θα το εκανα καθαρα και μονο για την οικονομική εξασφαλιση οπως και οι περισσοτεροι και λογω οτι ο συντροφος μου ειναι στο πολ. Ναυτικο ξερω οτι θα με κρατησει Αθηνα, αυτο δεν εχει σχεση με βυσματα και τετοια. Ειναι ομως και ο λογος που δεν θα δηλωνα ναυτικο γιατι αν ειναι να λυπουμε συνεχεια καηκαμε. Επισης οταν το ειπα στον δικο μου αλλα κ στον κουμπαρο μου που ειναι αξιωματικος στο πεζικο μου ειπαν και οι δυο μακρυα απο Επ. Οπ ειναι οτι χειροτερο και μονο στην αεροπορια ισως ειναι λιγο καλυτερα. Τοσα χαλια ειναι;
Δυστυχως εχει πολλα στραβα και παραξενα ο Στρατος αυτο ισχυει παντου. Για αεροπορια δεν γνωριζω διοτι δεν εχω υπηρετησει εκει.
Να ρωτησω και κατι αλλο; Βεβαια η ερωτηση ειναι λιγο ´´ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι ´´ αλλα οκ. Αν ισχυει το γεγονος οτι θα παιρνουν μες στην επομενη πενταετια επ. Οπ, εγω σε δυο χρονια το πολυ θα εχω παρει το πτυχίο μου για βοηθος φαρμακειου. Εαν υπαρχει αυτη η ειδικοτητα στην εκαστοτε προκηρυξη πρεπει παλι να δωσω αθληματα;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
NΑι σε ολες τις ειδικοτητες δινεις αλλα θα ειναι πιο ελαστικα σε χρονους
anonymous19970 έγραψε:NΑι σε ολες τις ειδικοτητες δινεις αλλα θα ειναι πιο ελαστικα σε χρονους
Σε ευχαριστω πολυ! Δεν σωζομαι με τιποτα
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
ναι αεροπορία είναι πολύ καλά,0 μεταθέσεις μπορεί και 25 χρόνια να είσαι σε ένα αεροδρομιο. Οι βαθμοί δεν παίζουν ρόλο πχ χαιρετούρες δεν υπάρχουν. Ένας φαντάρος μιλάει με έναν αξιωματικο μπορεί στα μαγειρεία να κάθονται κ στο ίδιο τραπέζι και να μιλανε κλπ. Οι παροχές περισσότερες σπίτια κλπ. Φαγητό καλύτερο ακόμα και από το σπίτι σου. Ωστόσο είναι μόνο βισματικα και τίποτα λιγότερο. Όποιος πει ότι δεν υπάρχει βισμα αεροπορία σου λέει ψέματα, σε κοιμίζει. Όλες οι θέσεις όλοι οι φαντάροι μα όλοι όμως είναι βισματα. Σαν εποπ μόνο σε 1 η 2 ειδικοτητες ίσως ΙΣΩς, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΒΙΣΜΑ. Ακόμα και χειρουργός εποπ όμως να πας θα σου φάει βισμα την θέση χειρουργός μεν αλλά και με θείο κλαδαρχη ίσως. Εγώ θα δηλώσω σε όλα τα σώματα. Και όχι μόνο σε ουτοπιες.nikos521 έγραψε:Δυστυχως εχει πολλα στραβα και παραξενα ο Στρατος αυτο ισχυει παντου. Για αεροπορια δεν γνωριζω διοτι δεν εχω υπηρετησει εκει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες