Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γκεστ

Δημοσίευση από Γκεστ »

Καλησπερα. Τελικά τι φαση φαση με τις μεταθέσεις τις 353; Λενε πως λιγο μετα μετα τις 20 Μαιου θα της παρουμε. Ισχυει; Γνωριζει κανεις; Η θα αργησουν οσο της 352;
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Αμα εχεις μεσον μπορει να ερθει το χαρτι τις μεταθεσεις πιο γρηγορα απο τις αλλες μεταθεσεις τις 353; Και ποσες μερες μπορει να κανει;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης98 »

fsafas έγραψε:Απόσπαση χωρίς βύσμα δεν μπορείς να πάρεις, τώρα αν είσαι φαντάρος και ρωτάς για ιεραρχία και περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά... Τι να σου πω, αυτά πρέπει να τα ξέρεις!

Απόσπαση ζητάει το βύσμα του κάθε στρατιώτη, ούτε ο ίδιος ούτε κανείς ανώτερος.

Aν έχεις βύσμα ζήτα του να σε αποσπάσει αν όχι κάτσε και κάνε υπομονή μέχρι να απολυθείς.

αν πω για οικογενειακους και οικονομικους λογους πρεπει να βρισκομαι κοντα στο σπιτι μου λες να γινει κατι;
asffas

Δημοσίευση από asffas »

δημητρης98 έγραψε:
fsafas έγραψε:Απόσπαση χωρίς βύσμα δεν μπορείς να πάρεις, τώρα αν είσαι φαντάρος και ρωτάς για ιεραρχία και περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά... Τι να σου πω, αυτά πρέπει να τα ξέρεις!

Απόσπαση ζητάει το βύσμα του κάθε στρατιώτη, ούτε ο ίδιος ούτε κανείς ανώτερος.

Aν έχεις βύσμα ζήτα του να σε αποσπάσει αν όχι κάτσε και κάνε υπομονή μέχρι να απολυθείς.

αν πω για οικογενειακους και οικονομικους λογους πρεπει να βρισκομαι κοντα στο σπιτι μου λες να γινει κατι;

Όχι, αν έχεις τέτοιους λόγους κάνεις αίτηση για κατ'εξαίρεση, επειδή πολύ το ψάχνεις... Χωρίς βύσμα ξέχνα το, τσάμπα κουβέντα γίνεται!

Άβαταρ μέλους
kostasapo99
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostasapo99 »

Καλησπέρα είμαι καινούριος στο φόρουμ. Είχα συμπληρώσει το δελτίο απογραφής έβαλα ειδικές δυνάμεις στρατού ξηράς. Τώρα μου ήρθε το χαρτί με την Γ Εσσο ότι κατατασσομαι στις 24/05 στο υγειονομικο σώμα Έβρου Διδυμότειχου. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Η έστω υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω ειδικές δυνάμεις ; Από τι στρατολογική υπηρεσία με βάλανε να πάρω αναβολή και να μπω με την επόμενη Εσσο έτσι ώστε όταν ξαναγίνουν τα χαρτιά να με στείλουν άλλου. Και επίσης μου είπανε ότι από το υγειονομικο δε περνάνε ποτέ να ζητήσουν για ειδικές δυνάμεις.. Κάποιος όμως πρώην στρατιώτης μου είπε ότι και αναβολή να πάρω πάλι από το ίδιο κέντρο θα με ζητήσουν... εάν υπάρχει κάποιος τρόπος και γνωρίζει κάποιος θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια του.. Ευχαριστώ!!
Finrodd
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Finrodd »

Λογικά κατά τη διάρκεια της εκπαιδευσής σου, θα περάσει κλιμάκιο ειδικών δυνάμεων κι αν πληρείς τις προυποθέσεις θα περάσεις από αγωνίσματα.
Μανος93

Δημοσίευση από Μανος93 »

Ειμαι 8μηνος σειρα 353 και μ ειπαν οτι δικαιουμαι μεταθεση στους 4 μηνες απο παραμεθωριο αλλα πρεπει να το "σπρωξω" με βυσμα για να γινει. Αν παρω στο γραφειο υποστηριξης οπλιτών παιζει να βγαλω ακρη; Μπορουν να κάνουν κάτι αυτοί; Ελεγα εστω να μετατεθω με τους 9μηνους αφου περασε ο καιρος αλλα ακομα δν ξερουμε ποτε θα ερθουν οι μεταθέσεις...
X

Δημοσίευση από X »

Kαλημερα παιδια. Καποιος που να ξερει τελικα ποτε θα ρθουν οι μεταθεσεις της 353 υπαρχει; Εστω να εχει ακουσει κατι.
aniko1
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από aniko1 »

Ρε παιδια ερωτηση: τοσα λεγονται κ στο φορουμ και παντου οτι για τους 8μηνους ειναι 5 μηνες συνολικης θητειας για μεταθεση απο παραμεθωριο. Αυτο ισχυει νομιμως; Ειναι κατι που σπρωχνεται μονο με βυσμα; Γιατι πολλα ακουγονται οτι οι 8μηνοι φευγουν μαζι με τους 9μηνους κανονικα. Ας απαντησει καποιος γιατι αν ειμαστε μονο με υποθεσεις δεν μπορουμε κ να το ψαξουμε περισσοτερο. Αν εχουμε το "νομο" με το μερος μας τοτε μπορουμε και να ζητησουμε κ το δικιο μας. Ξερω...lol
Μανος93

Δημοσίευση από Μανος93 »

Μπορω να κινηθω νομικα αν δν με μεταθεσουν ποτε απο το κωλονησι; Εννοείται μαυρο στις επομενες εκλογες.
Πάνος 27

Δημοσίευση από Πάνος 27 »

Παιδια κάτι ακουσα 16-18 μαιου θα σταλθουν τα φύλλα πορείας στις μονάδες για την 353 !
Κρέζεντ

Δημοσίευση από Κρέζεντ »

Πάνος πόσο σιγουρο είναι αυτό που λες; Και απο που το έμαθες; Εμας Εμας εδω στο Διδυμότειχο στη Μεραρχια λενε οι γραφεις οτι γς τελος του μηνα θα φύγουμε.
Πάνος 27

Χίο φίλε από το 1ο γράφειο... αν έχει κάποιος αλλος κάποιο άλλο νέο ας στριστε εδω!
Χ

Δημοσίευση από Χ »

Απ οτι μας ειπαν εδω αρχες Μαιου θα ρθουν σε καμια 20 μερες. Δηλαδη κατα τις 21. Αρα λλογικα οπου να ναι οπως λες κι εσυ. Απλα φοβαμαι μη γινει σαν την 352 και την παρουμε 2 μηνες μετα.
Πάνος 27

Δεν νομίζω αδερφέ... από ότι μου πεις και ένας δικός μου τώρα ειναι το επόμενο γκρουπ... οποτε πιστεύω σε 10 μερες να είμαστε ήδη σπίτι... παιδια γραψτε μια όσοι είστε 353 σε ποιο μέρος είστε... να εχουέχ μια ιδεα τι γίνεται!Χιος

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες