Κατάταξη Επιλαχόντων ΛΦ (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

Κανιμπαλ έγραψε:Θελεις να τα ακούσεις και εσυ τωρα έκανα πολυ υπομονή .. επειδή εχεις εσυ 18 γενικό και έχω 14 επειδή δεν ασχολήθηκα ποτέ με τις πανελλήνιες σε κανει να εχεις περίσσοτερα προσόντα ; εγω προσωπικά έχω πτυχίο αγγλικών , γερμανικών , δίπλωμα δ Κ Ε κατηγορίας , απεριόριστης μηχανής , δίπλωμα σκάφους , και πτυχίο πληροφορικής και έχω υπηρετήσει δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις... έβγαλες ενα 18 σπουδαίο πράγμα έκανες.. άσχετα που αν έδινες τι θα κάνες 10 ελξεις ; κολύμπι 100 μέτρα 2 λεπτά ; η 40 κάμψεις ; βάζω στοίχημα οτι ουτε εφημερίδα δεν μπορείς να πηδήξεις εσυ μου θες και σώμα ασφάλειας.. Αντε γιατι μας ζαλίσατε.. που υποτιμάς τους επίλαχοντες. σε αλλα χρονια έπαιρναν 200 άτομα στις προκυρηξεις.. και τωρα συνολικά 200 θα παρει.. δηλαδή αν ήταν απο την αρχή για 200 άτομα η προκύρηξη αυτοί που θα ήταν στους τελευταίους 100 θα ήταν άχρηστοι. αυτο μας λες.. εσυ κοριτσι μου πρέπει να εισαι καμια φάλαινα δρν εξηγείται αλλιώς
Ηρέμησε, δεν χρειάζεται να ταράζεσαι... Και δεν είναι επιχείρημα το βάζω στοίχημα είσαι φάλαινα και ούτε εφημερίδα δεν μπορείς να πηδήξεις. Σου λέω απλως οτι θεωρώ αδικία να μην μπορω να πάρω μέρος σε εναν διαγωνισμό διότι δεν είμαι απο ε. δ. γιατί προφανώς δεν μπορω να πάω στρατό, οποτε αυτομάτως αποκλείονται οι γυναίκες με αυτό τον τροπο. Ωστόσο, με καλό απολυτήριο,proficiency, υπολογιστές, ταχύπλοο θεωρώ οτι έχω περισσότερα προσόντα απο πολλούς που μπήκαν. Κ τα αθλήματα τα βγάζω, οπότε φάλαινα δεν είμαι. Δεν τα βαζω με όσους μπήκαν, αλλά μην το παίζουν και ιστορία...

PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Επειδή πολύ κράτησε η κόντρα Οι Ε. Δ θα προσφέρουν πολλά περισσότερα στο σώμα από ότι οι χαρτιάδες. Τέλος. Καλά έκαναν. Καλά εσύ ασφαλίτη και μόνο απο το όνομα καταλαβάίνουμε τι σόι άνθρωπος θα 'σαι. Αντί να κλαψουρίζετε μπορείτε να κάνετε τπτ άλλο..
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

PRODEATOR έγραψε:Επειδή πολύ κράτησε η κόντρα Οι Ε. Δ θα προσφέρουν πολλά περισσότερα στο σώμα από ότι οι χαρτιάδες. Τέλος. Καλά έκαναν. Καλά εσύ ασφαλίτη και μόνο απο το όνομα καταλαβάίνουμε τι σόι άνθρωπος θα 'σαι. Αντί να κλαψουρίζετε μπορείτε να κάνετε τπτ άλλο.

Καλά ηρέμησε και λίγο έτσι και άσε τους χαρακτηρισμούς του τύπου "χαρτιάδες" δεν ξέρεις και δεν θα μάθεις ποτέ τι σημαίνει να είσαι Λ/Φ σε παραμεθόρια νησιά και παλιά αλλά και τώρα με το μεταναστευτικό, χαλάρωσε και κάτσε στο Ε. Ν. Και κάνε κριτική σε αυτά που γνωρίζεις.

Το πως υπηρέτησαν μερικοί στις Ε. Δ και πήραν τον μπερέ χωρίς να υπηρετήσουν παραμεθόριο και να είναι δίπλα στο σπιτάκι θα το γνωρίσεις και εσύ άλλωστε που υπηρέτησες.

Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

PRODEATOR έγραψε:Επειδή πολύ κράτησε η κόντρα Οι Ε. Δ θα προσφέρουν πολλά περισσότερα στο σώμα από ότι οι χαρτιάδες. Τέλος. Καλά έκαναν. Καλά εσύ ασφαλίτη και μόνο απο το όνομα καταλαβάίνουμε τι σόι άνθρωπος θα 'σαι. Αντί να κλαψουρίζετε μπορείτε να κάνετε τπτ άλλο.

Μεγάλε, έχεις πάρει αμπάριζα όλα τα θέματα του φόρουμ και παριστάνεις τον ξερόλα επί παντός επιστητού. Άραξε λίγο τα κυβικούλια σου μικρέ, διότι και εμείς υπηρετήσαμε στις ΕΔ και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σόι γιωτόμπαλα φορούσαν τον τιμημένο τον πράσινο. Έτσι και τους έβλεπαν από καμιά κάμερα οι παλαιοί, θα γέλαγαν μέχρι θανάτου. Επιχειρήματα του τύπου "Εγώ υπηρέτησα στις καταδρομές, οπότε είμαι ο πλέον απαραίτητος", εν έτη 2017 προκαλούν μόνο τον γέλοτα. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

@Liontarina, αντιλαμβάνομαι τον "καημό" και τον δικό σου, αλλά και του άλλου του Asfalitis (καλά ρε τρελέ πως το σκέφτηκες αυτό το nick;12 χρονών είσαι; ), ωστόσο βάση νόμου, είχαν κάθε δικαίωμα εντός ορισμένου χρόνου να απορροφήσουν επιπλέον επιλαχόντες. Συνεπώς, αφήστε την κλάψα και προσευχηθείτε για το καλύτερο από εδώ και πέρα. Α και συγχαρητήρια για τα απολυτήρια και τα πτυχία σας. Μόνο που δεν λένε τίποτα στην προκειμένη.

ΥΓ: Δεν είμαι ούτε επιλαχόντας, ούτε και επιτυχόντας. Δεν έλαβα καν μέρος στο διαγωνισμό διότι είμαι "παππούς". Ωστόσο η "κλάψα" ορισμένων, δε μπορεί να σε αφήσει "ασυγκίνητο".

ΥΓ2: Συγχαρητήρια σε όσους την "καβάντζωσαν" στο ΛΣ. Να είστε σίγουροι ότι όλοι θα ήθελαν να είμαστε στην θέση σας.

ΥΓ3:No hard feelings!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι 50κιλοι καταδρομεις , χαλαρωστε λιγο , με 9μηνο στο πευκο , στην λεπτοκαρυα και στου Μπουγα μεσα στο κεντρο της Λαρισας... Στο Λιμενικο υπαρχουν ατομα που μπηκαν αστρατευτοι και φτασανε μεχρι τη ΜΥΑ.

Θα δω απο σας ποσοι θα βαλατε βυσμα , να μην πατε ΣΕΑΛΣ που υποτιθεται υπογραψατε και για 10 χρονια.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

Παύλος έγραψε:

Μεγάλε, έχεις πάρει αμπάριζα όλα τα θέματα του φόρουμ και παριστάνεις τον ξερόλα επί παντός επιστητού. Άραξε λίγο τα κυβικούλια σου μικρέ, διότι και εμείς υπηρετήσαμε στις ΕΔ και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σόι γιωτόμπαλα φορούσαν τον τιμημένο τον πράσινο. Έτσι και τους έβλεπαν από καμιά κάμερα οι παλαιοί, θα γέλαγαν μέχρι θανάτου. Επιχειρήματα του τύπου "Εγώ υπηρέτησα στις καταδρομές, οπότε είμαι ο πλέον απαραίτητος", εν έτη 2017 προκαλούν μόνο τον γέλοτα. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

@Liontarina, αντιλαμβάνομαι τον "καημό" και τον δικό σου, αλλά και του άλλου του Asfalitis (καλά ρε τρελέ πως το σκέφτηκες αυτό το nick;12 χρονών είσαι; ), ωστόσο βάση νόμου, είχαν κάθε δικαίωμα εντός ορισμένου χρόνου να απορροφήσουν επιπλέον επιλαχόντες. Συνεπώς, αφήστε την κλάψα και προσευχηθείτε για το καλύτερο από εδώ και πέρα. Α και συγχαρητήρια για τα απολυτήρια και τα πτυχία σας. Μόνο που δεν λένε τίποτα στην προκειμένη.

ΥΓ: Δεν είμαι ούτε επιλαχόντας, ούτε και επιτυχόντας. Δεν έλαβα καν μέρος στο διαγωνισμό διότι είμαι "παππούς". Ωστόσο η "κλάψα" ορισμένων, δε μπορεί να σε αφήσει "ασυγκίνητο".

ΥΓ2: Συγχαρητήρια σε όσους την "καβάντζωσαν" στο ΛΣ. Να είστε σίγουροι ότι όλοι θα ήθελαν να είμαστε στην θέση σας.

ΥΓ3:No hard feelings!

Δεν είναι κλαψα... Απλα κάποιοι επιλαχόντες το παίζουν γαματοι και γενικά πολλοί επειδή φόρεσαν πρασινο μπερέ νιώθουν ανώτεροι... Ηταν απλως τυχεροί και μπήκαν ως επιλαχόντες... Δεν χρειάζεται να γίνονται προκλητικοι κιόλας...

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από glock »

Ποσοι απο τους 101 θα πανε Ο. Ε. Α;
PRODEATOR

Παύλος έγραψε:

Μεγάλε, έχεις πάρει αμπάριζα όλα τα θέματα του φόρουμ και παριστάνεις τον ξερόλα επί παντός επιστητού. Άραξε λίγο τα κυβικούλια σου μικρέ, διότι και εμείς υπηρετήσαμε στις ΕΔ και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σόι γιωτόμπαλα φορούσαν τον τιμημένο τον πράσινο. Έτσι και τους έβλεπαν από καμιά κάμερα οι παλαιοί, θα γέλαγαν μέχρι θανάτου. Επιχειρήματα του τύπου "Εγώ υπηρέτησα στις καταδρομές, οπότε είμαι ο πλέον απαραίτητος", εν έτη 2017

Απλά απαντάω σε ερωτήματα που γνωρίζω όπως με βοήθησαν και μένα πριν κάποια χρόνια σε αυτό το φόρουμ και πορεύθηκα αντλώντας πληροφορίες από εδώ. Κάτσε στα αυγά σου και μην σχολιάζεις. Χαίρω πολύ για τα γιοτόμπαλα στις ειδικές. Για λιμενοφύλακας πιο πολλ'α προσφέρει ένας Ε. Δ παρά κάποιος που έχει 19 απολυτήριο και δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια του

PRODEATOR

gr_ar έγραψε:

Καλά ηρέμησε και λίγο έτσι και άσε τους χαρακτηρισμούς του τύπου "χαρτιάδες" δεν ξέρεις και δεν θα μάθεις ποτέ τι σημαίνει να είσαι Λ/Φ σε παραμεθόρια νησιά και παλιά αλλά και τώρα με το μεταναστευτικό, χαλάρωσε και κάτσε στο Ε. Ν. Και κάνε κριτική σε αυτά που γνωρίζεις.

Το πως υπηρέτησαν μερικοί στις Ε. Δ και πήραν τον μπερέ χωρίς να υπηρετήσουν παραμεθόριο και να είναι δίπλα στο σπιτάκι θα το γνωρίσεις και εσύ άλλωστε που υπηρέτησες.

Δεν ξέρω αλλά πιστεύω χρειάζεται σκληραγώγηση λίγο περισσότερο από τη μόρφωση λόγω παραμεθορίου. Η μόρφωση που θα σου χρησιμέψει; Λόγω συγγενικού περιβάλλοντος και δυστυχώς για σένα δεν γνωρίζω μόνο από εμπορικό ναυτικό Εικόνα Αν έχεις να γράψει κάτι χρήσιμο γράφτο, μην κάνεις κριτική. Αντί να κοιτάξετε τι θα κάνετε κράζετε όλοι τους επιλαχόντες, πολλά χάλια.

pakis

Δημοσίευση από pakis »

Ρε παιδιά από τους 101 αυτοί μπαίνουν στη σχολή ΛΦ ή υπάρχει κάποιο σχέδιο και για τις υπόλοιπες σχολές ήτοι Υπαξ-ΑΞ, αλλά και κάποιοι μήπως μπουν σαν πολιτικό προσωπικό?
(_|_)

Δημοσίευση από (_|_) »

pakis έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με προκηρύξεις ή λες ότι σου κατέβει στον ανύπαρκτο εγκέφαλό σου;(αν έχεις κιόλας). Ποιο πολιτικό προσωπικό βρε άσχετε; Μη ρωτάτε ότι σας κατέβει ρε μάγκες. Ένστολο προσωπικό είναι και θα μπουν και οι 101 σε πρώτη φάση στην Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά. Στην πορεία και όταν βγει διαταγή για το ΣΕΑΛς, θα περάσουν όλοι το σχολείο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ετοιμάζονται όλοι για ΚΕΑ/ΟΕΑ.
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

PRODEATOR έγραψε:Δεν ξέρω αλλά πιστεύω χρειάζεται σκληραγώγηση λίγο περισσότερο από τη μόρφωση λόγω παραμεθορίου. Η μόρφωση που θα σου χρησιμέψει; Λόγω συγγενικού περιβάλλοντος και δυστυχώς για σένα δεν γνωρίζω μόνο από εμπορικό ναυτικό Εικόνα Αν έχεις να γράψει κάτι χρήσιμο γράφτο, μην κάνεις κριτική. Αντί να κοιτάξετε τι θα κάνετε κράζετε όλοι τους επιλαχόντες, πολλά χάλια.

Καλά κρασιά, που είδες να γράφω πως είμαι κατά της πρόσληψης των επιλαχόντων; Εγώ απλά αναφέρω πως μην το παρακάνουμε και παραμυθιάζουμε τον κόσμο πως όποιος υπηρέτησε στις Ε. Δ. Είναι κομμάντο και λοιπές ιστορίες. Και τζίφος ξέρεις από Λ/Σ. Για αυτό άσε τα γελάκια. Όταν φορέσεις την στολή εσύ και όχι ο κουνιάδος ή ο ξάδερφος σου έλα να μου πεις να κάνω ή όχι κριτική. Το βρήκαμε τώρα. Αραδιάζουμε δύο μπαρούφες στο ίντερνετ και γινόμαστε όλοι γνωστικοί... Ρε τι τραβάμε.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mysterio »

http://policenet.gr/article/κατανομή-101-δόκιμων-λιμενοφυλάκων-στις-παραγωγικές-σχολές-του-λσ-ελακτ
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
pasokos

Δημοσίευση από pasokos »

Που το γράφει ότι πάνε για ΚΕΑ/ΟΕΑ;
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

PRODEATOR έγραψε:

Απλά απαντάω σε ερωτήματα που γνωρίζω όπως με βοήθησαν και μένα πριν κάποια χρόνια σε αυτό το φόρουμ και πορεύθηκα αντλώντας πληροφορίες από εδώ. Κάτσε στα αυγά σου και μην σχολιάζεις. Χαίρω πολύ για τα γιοτόμπαλα στις ειδικές. Για λιμενοφύλακας πιο πολλ'α προσφέρει ένας Ε. Δ παρά κάποιος που έχει 19 απολυτήριο και δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια του

Όπως σου έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, ασχολείσου με το Εμπορικό Ναυτικό που είναι το στοιχείο σου και μην ασχολείσαι με το Λιμενικό Σώμα. Είσαι άσχετος και δεν είσαι σε θέση να τοποθετείσαι επί παντώς επιστητού. Έλα μου πανεπιστήμονα απ'τα lidl.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες