Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

psofos έγραψε:Ποιος τον γ@μ@ει τον αυριανο πρωθυπουργο ρε John; Εμεις λεμε για το οτι ο Τσιπρας εχει κανει πολλες προσληψεις, ενω μερικοι μερικοι λενε οτι δεν εκανε.Λοιπον και για να το κλεισουμε γιατι δεν νοημα. Ξεχαστε προκυρηξεις και *****. Πανε αυτα τωρα. Οτι προλαβε προλαβε ο Τσιπρακος...

Φυσικά και έκανε, ποιος το αρνείται αυτό;

Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ μπορεί να αρνηθεί ΚΑΝΕΙΣ είναι ότι η Ν. Δημοκρατία επί των ημερών τις έκανε επίσης γελοίες προσλήψεις και χειρότερες από όσες έκανε ο Τσίπρας (γιατί δεν πρόλαβε λογικά).

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Καταρχην για μενα δε θα πρεπε καν να επιχειρει η Frontex στην Ελλαδα. Ο Σαμαρας καλως τα ελεγε ολα αυτα, γιατι ηταν δεξιουλης παντα και ευρωπολαγνος.

Με αριστερη κυβερνηση ομως τη δουλεια εχουν οι μισθοφοροι στην Ελλαδα ;

Κανεις δεν αρνηθηκε οτι η ΝΔ εκανε βυσματικες προσληψεις , εδω λεμε ομως οτι ο συριζα επικεντρωνεται σε προκηρυξεις που χτυπανε κυριως ψηφοφοροι του, και αδιαφορει για την ασφαλεια της χωρας.

Πως γινετε να μην μπορεις να παρεις 270 ΛΦ , αλλα να μπορεις να παρεις 2.000 συμβουλους των 1.800 ?;

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:Καταρχην για μενα δε θα πρεπε καν να επιχειρει η Frontex στην Ελλαδα.Ο Σαμαρας καλως τα ελεγε ολα αυτα, γιατι ηταν δεξιουλης παντα και ευρωπολαγνος.

Κανεις δεν αρνηθηκε οτι η ΝΔ εκανε βυσματικες προσληψεις, εδω λεμε ομως οτι ο συριζα επικεντρωνεται σε προκηρυξεις που χτυπανε κυριως ψηφοφοροι του, και αδιαφορει για την ασφαλεια της χωρας.

Πως γινετε να μην μπορεις να παρεις 270 ΛΦ, αλλα να μπορεις να παρεις 2.000 συμβουλους των 1.800 ?;

Συμφωνώ σε όλα όσα λες!

Εγώ δεν είπα ότι ο Τσιπρας δεν έκανε προσλήψεις για ψηφοθηρία.

Αλλά να μου βγάζεις τον Τσίπρα γελοίο που διορίζει συγγενείς και κυνηγάει ψήφους (και έτσι είναι βέβαια) και να μου βγάζεις άγια την Ν. Δ που σε όλη την διάρκεια που κυβέρνησε την χώρα, έκανε τις πιο γελοίες προσλήψεις σε όλες τις άχρηστες υπηρεσίες φυσικά καθαρά για ψηφοθηρία ε πάει πολύ.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

JohnTehGreek έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Καταρχην για μενα δε θα πρεπε καν να επιχειρει η Frontex στην Ελλαδα.Ο Σαμαρας καλως τα ελεγε ολα αυτα, γιατι ηταν δεξιουλης παντα και ευρωπολαγνος.

Κανεις δεν αρνηθηκε οτι η ΝΔ εκανε βυσματικες προσληψεις, εδω λεμε ομως οτι ο συριζα επικεντρωνεται σε προκηρυξεις που χτυπανε κυριως ψηφοφοροι του, και αδιαφορει για την ασφαλεια της χωρας.

Πως γινετε να μην μπορεις να παρεις 270 ΛΦ, αλλα να μπορεις να παρεις 2.000 συμβουλους των 1.800 ?;

Συμφωνώ σε όλα όσα λες!

Εγώ δεν είπα ότι ο Τσιπρας δεν έκανε προσλήψεις για ψηφοθηρία.

Αλλά να μου βγάζεις τον Τσίπρα γελοίο που διορίζει συγγενείς και κυνηγάει ψήφους (και έτσι είναι βέβαια) και να μου βγάζεις άγια την Ν. Δ που σε όλη την διάρκεια που κυβέρνησε την χώρα, έκανε τις πιο γελοίες προσλήψεις σε όλες τις άχρηστες υπηρεσίες φυσικά καθαρά για ψηφοθηρία ε πάει πολύ.

Καθολου αγια δεν ειναι η ΝΔ , μαζι με το πασοκ ευθυνονται για ολα αυτα που γινονται.

Ο συριζα ειναι αρκετα προκλητικος ομως στο θεμα προσληψεων.

Βλεπετε τι γινεται με τους πυροσβεστες. Απ τους 4.000 πρεπει να μονιμοποιηθουν 2.100 ατομα.

Στην ουσια 1900 ατομα απολυονται , αλλα παλι κολλανε.

Εγω αυτο το βλεπω ως κομπλεξ προς τους ενστολους , και την ιδια ωρα κανουν και αστειακια με τα ατομα που δεν πατουσαν στα hot spot

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν θα το έλεγα κομπλεξ.

Πέρσι βγήκε αν θυμάμαι καλά προκήρυξη για ΛΣ.

Το θέμα πάνω από όλα για εμένα είναι οικονομικό - λειτουργικό και καθόλου πολιτικό.

Η Ελλαδα με ένα σύστημα περίθαλψης που έχει καταρρεύσει και εκπαίδευση μηδαμινή δεν έχει την πολυτέλεια να προσλαμβάνει κόσμο ειδικά όταν δεν υπάρχουν ανάγκες και δεν έχουν τα άτομα αυτά τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Και πάνω από όλα αν δεν πουν οι έξω Οκ τότε δεν θα γίνει απολύτως τίποτα είτε έρθει η ΝΔ, είτε είναι ο Συριζα είτε το ποτάμι

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Έχω μια απορία και δεν έχει λυθεί πλήρως γιατί δεν εχω μια σαφη απαντηση.

Όταν ψηφιστεί ως έχει αυτό το σχέδιο νόμου και μπει στο Λ. Σ στις Πανελλήνιες, τοτε ΔΕΝ ξαναβγαινει προκήρυξη;!

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Pao.... »

Other Side έγραψε:Έχω μια απορία και δεν έχει λυθεί πλήρως γιατί δεν εχω μια σαφη απαντηση.

Όταν ψηφιστεί ως έχει αυτό το σχέδιο νόμου και μπει στο Λ. Σ στις Πανελλήνιες, τοτε ΔΕΝ ξαναβγαινει προκήρυξη;!

Οχι

Γιάννης ραμπο

Δημοσίευση από Γιάννης ραμπο »

και πως το ξέρεις οτι δεν πρόκειται να βγει
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Pao.... »

Γιάννης ραμπο έγραψε:και πως το ξέρεις οτι δεν πρόκειται να βγει

Στο συγκεκριμένο σχέδιο λεει ΜΟΝΟ με πανελλήνιες θα γινεται η πρόσληψη στο λιμενικό. Επομένως δεν αναφέρει κατι εκτός πανελλαδικών.

Π

Δημοσίευση από Π »

Επίσης κάτι που δεν ξέρετε πήρε ακόμα αλλά 48 άτομα επιλαχόντες στο λιμενικό και μπήκαν προχθές... Και κάτι ακούστηκε ότι θα πάρει αλλά 230 άτομα μέσα στο καλοκαίρι ο Κουρουμπλής από προκήρυξη και θα είναι η τελευταία... Μετά μόνο πανελλήνιες...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Μεγαλο ερωτηματικο η σχολη λιμενοφυλακων και με τι καθεστως θα μπαινουν. Η υπαξιωματικων θα γινει δυο ετων, η λιμενοφυλακων;

Θα δουμε

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!

Παιδιά, ήρθε η σειρά μας να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ μια τελευταία προκήρυξη Προτού μπει το Λ. Σ στις πανελλήνιες, γιατί, μετά τέλος. Λοιπόν, βγήκε σε διαβούλευση το "σχέδιο νόμου για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής".

Αυτό που χρειάζεται είναι: 1) να μπείτε στον σύνδεσμο -> ΕΔΩ
Αν είμαστε πολλοί, ίσως κάτι μπορεί να γίνει την ύστατη αυτή στιγμή.

Akismp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Akismp »

Και επειδή θα γράψεις στα σχόλια ότι θες να βγει προκήρυξη, θα βγεί;
Ότι να'ναι!
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δεν θα διαφωνήσω και δεν είπε κανείς ότι μπορει να γίνει κάτι απλώς από ένα σχόλιο, ΑΛΛΑ... Συν Αθηνά και χείρα κίνει..
Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από osfp7 »

εδώ δικαιώθηκαν οι 48 επιλαχοντες που το κυνήγησαν και δεν το άφησαν τα παιδιά και προχθές αν θυμάμαι καλά εγινε η κατάταξη τουςάμα ακουστεί για εκλογές μπορεί να βγάλουν καμιά προκήρυξη

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες